QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Statistics v2 [sibbl]

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod puchal » pon 27. duben 2009 15:48

...\QIP Infium\Plugins\statisticsv2 ,soubor config v poznámkovém bloku otevřeš můžeš také editovat zprávy u lidí které máš 2x a chceš je mít v jednom ...
SMAJLÍCI Mega box-KObrázek,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°+°SKINY-QIP INFIUM & QIP 2005
mráček=IM klient který začíná na M a jsem online právě na něm, ne MQIP to není
about.me/petrneme

Ti, o kterých si myslíte že jsou vaši kamarádi a záleží jim na vás, jsou skvělí herci, kteří hrají představení jen pro vás, že jsou vaši kamarádi.
Jedna dvě, zlo jde.
Uživatelský avatar
puchal
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 807
Registrován: stř 6. srpen 2008 23:03
Bydliště: Zlínsko

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Dave007 » pon 27. duben 2009 17:00

ano, ale to zrejme nestaci
nekde jeste musi byt ulozeno, od kdy ten status bezi, protoze pak to ukazuje po reinstallu spatne pocet zprav na den a odkdy plugin bezi, jak dlouho byl spusten qip atd.
Dave007
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 92
Registrován: pon 30. červenec 2007 19:43

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Tmkt » pon 27. duben 2009 17:34

Zbytek se ukládá do souborů profilů. Ty najdeš v ...\QIP Infium\Profiles\Tvoje UIN\Tvoje UIN.bip a Tvoje UIN.qip.
Uživatelský avatar
Tmkt
Nováček
 
Příspěvky: 17
Registrován: pát 5. prosinec 2008 22:27

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Dave007 » pon 27. duben 2009 17:55

diky, to jsou ty soubory, ktery se mi diky zaseknuti pocitace nejak zmrsily a profil bez nich nenacetl historii, prestoze tam byla ;)
Dave007
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 92
Registrován: pon 30. červenec 2007 19:43

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Gynekolog » čtv 4. červen 2009 19:24

taky vám padá qip s timhle pluginem ve windows 7?
Uživatelský avatar
Gynekolog
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 84
Registrován: sob 2. srpen 2008 13:35

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Bari » čtv 4. červen 2009 20:31

Bez problému :)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Malicky.eu » sob 5. září 2009 7:44

Jeste bych tam vyrobil takovej nesmysl... aby se ten form s těma statistikama automaticky například každou sekundu obnovoval ;) Aby to bylo trošku zajímavější. Škoda, že ten přístup k těm statistikám je až tak moc složitej =/ nebo jsem nenašel jinou cestu =/
Malicky.eu
 

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Bari » sob 5. září 2009 10:40

Jaký složitý přístup ke statistikám? Statistika je přístupná jedním tlačítkem v okně konverzace pod avatarem uživatele.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod GasThan » sob 5. září 2009 10:58

Gynekolog píše:taky vám padá qip s timhle pluginem ve windows 7?

JJ tez mi to pada :( ...som to chcel skusit a ani sa nezapne rovno padne a vyhodi chybove hlasenie ci chcem zavret restartovat alebo odosla spravu o chyba :(
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Malicky.eu » sob 5. září 2009 14:00

Bari píše:Jaký složitý přístup ke statistikám? Statistika je přístupná jedním tlačítkem v okně konverzace pod avatarem uživatele.


Taky už jsem si ho všiml :D Ale dalo mi to dost práce, tak nějak jsem si ani nevšiml, že tam totiž něco přibylo =/
Malicky.eu
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 5. září 2009 7:45
Bydliště: Pardubice

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Pipin » čtv 29. říjen 2009 13:10

Prosim poradte mi vubec se mi ten plugin nespusti,v nasteveni pluginu proste neni.

EDIT: omlouvam se chyba byla u me..

//edit Black_Fox: Sloučeny navazující příspěvky
Pipin
 

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod jackie » sob 14. listopad 2009 18:56

zdravim vas chcem sa spytat ako to je s windows 7 proste ked je plugin nahraty v qipe tak nejde spustit qip ak ho vymazem tak vsetko ide v pohode kde je chyba alebo ako to vyriesit dik.
jackie
 

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Bari » sob 14. listopad 2009 20:17

Máš plugin v samostatné složce ve složce Plugins? Mě na W7 funguje v pohodě ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod bladezone™ » sob 14. listopad 2009 21:53

Mě to dělalo jen na těch prvních testovacích verzích Win7, teď už v pohodě běží.
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod GasThan » ned 15. listopad 2009 12:06

No nahodil som final verziu w7 a stale to nefacha :(
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Martín » ned 6. prosinec 2009 2:22

Black_Fox : Mne tiez nejde vlozil som ho do tej zlozky kde ma byt spustil Qip a vyhodilo toto okno ,tato hlaska sa mi stale zobrazuje :(
Mam Win7 64 bit :help:
Obrázek
Martín
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát 15. květen 2009 15:26
Bydliště: Buenos Aires ™

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 6. prosinec 2009 12:19

Bohužel, plugin asi používá nějakou zastaralou funkci. To se nijak jednodušše opravit nedá, autor by musel vydat novou verzi.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Bari » ned 6. prosinec 2009 13:28

Mě ale funguje na W7 x64 Prof. a QIP Infium 9033.N5 bez problému ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Martín » ned 6. prosinec 2009 18:15

bari píše:Mě ale funguje na W7 x64 Prof. a QIP Infium 9033.N5 bez problému .
Ja mam Win x64 final verziu ultimate, ako je mozne ze tebe to ide a mne nie , co si z tym robil ?

Black_Fox: Ja myslel ze si autorom ty .
Martín
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: pát 15. květen 2009 15:26
Bydliště: Buenos Aires ™

Re: Statistics v2 [sibbl]

Nový příspěvekod Bari » ned 6. prosinec 2009 18:22

Nic jsem s tím nedělal. Prostě to funguje.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

PředchozíDalší

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků