QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Timer plugin - Test verze 30.12.2008

Timer plugin - Test verze 30.12.2008

Nový příspěvekod sutrus » pon 8. prosinec 2008 21:40

Plugin Timer - TEST verze

POZOR! Tato verze je pouze na testování. Může obsahovat chyby a být nestabilní.

Plugin slouží pro jednoduché plánování a zautomatizování funkcí Infia a počítače.
Plugin vytvoří dva speciální kontakty pro zobrazení plánovaných akcí a minutky.
Ukládané data a plánované akce jsou svázána s uživatelským profilem Infia.
Naplánované akce je možné jednoduše seřadit kliknutím na záhlaví sloupce.
Zobrazení speciálních kontaktů je možné vypnout v nastavení pluginu.
Hlavní okno plánování je možné zobrazit pomocí globální klávesové zkratky.
Jako výchozí klávesová zkratka je nastavena kombinace CTRL + ALT + O.

Do tohoto tématu pište své náměty, dotazy a připomínky.

Jazyky: čeština

Vyžadováno: QIP Infium 9017 RC3 nebo vyšší (SDK 1.6.0)

Odkaz:
Stáhnout test verzi

Zdrojové kódy: dostupné až ve finální verzi

Náhledy:
okno1.JPG
okno2.JPG
Naposledy upravil sutrus dne úte 30. prosinec 2008 18:32, celkově upraveno 3
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod 3Run » pon 8. prosinec 2008 21:57

wow takty ses do toho pustil.. du to skusit

edit: hééézky když sem nastavil v akci ihned restartovat qip... a nastavit minutka 1 na 10 dal start... a pak provest akci a zavřít tak sem slyšel klasický.. bum... error... a prihlaseni i na qip.ru ucet (ackoliv mam tohle prihlasovani skryte)... zadna error zprava se neukazala

edit2: noo este tam nejakata chybka je jak koukam.. pokud kliknu na zavrit kdyz je minutka v shock value tak se to cely zalaguje a de to vypnout jen přez procesy

edit3: Chybka - když si dam naplanovat akci Infium Offline na 23:13:00 (třeba) a hned druhou akci infium Online na 23:13:30 (třeba) tak proběhne jenom akce offline
Uživatelský avatar
3Run
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: sob 2. srpen 2008 17:00
Bydliště: Czech

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod indy07 » pon 8. prosinec 2008 23:17

Tu chybku offline-->online při dvou akcich po sobě potvrzuji, dělá mi to též.
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod sutrus » pon 8. prosinec 2008 23:27

Ted jsem to testnul a dělá mi to taky. Pravděpodobně se jedná o vnitřní ochranu Infia.
Pokud zadám čas delší než 1:30 tak akci vykoná bez problémů.

Problém při zavírání upozornění opravím.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod Black_Fox » úte 9. prosinec 2008 11:45

Výborná věc na vypnutí počítače po pouštění hudby na dobrou noc :) Jen jedna věc: pokud chci přidat novou akci tu samou jako posledně, tak ji musím znova vybrat ze seznamu, jinak se mi nezaktivuje tlačítko na přidání; to je fičurka nebo chyba?
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod indy07 » úte 9. prosinec 2008 14:56

To je podle mě fičurka, pokud ji chceš znovu aktivovat, nemusíš ji přidávat a jen zatrhneš zatržítko a upravíš čas :) Teda jestli jsem tě správně pochopil
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod indy07 » stř 10. prosinec 2008 8:44

Tak přidávám pravděpodobně další chybku. Nastavil jsem vypnutí Infia a o 5min později Režim spánku a opět se provedla pouze první akce :(
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod LuckeR_=) » stř 10. prosinec 2008 22:03

nasel sem dalsi(asi)
pokud si otevru tu zmensenou nabidku pres prvavy tlacitko a tu nabidku zavru tak mi pak z normalni(double-klik) zmizi minutka a nastaveni akci... pomaha pak uz jen vypnuti a zapnuti pluginu
LuckeR_=)
 

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod sutrus » čtv 11. prosinec 2008 15:34

Nějak jsem zapoměl že jsem mezi překládáním vydal další verzi. Dnes jsem taky udělal pár změn a hlášených oprav.
Pomalu propadám panice protože většina funkcí Infia se nechová korektně.
Jak už se tady psalo:
- Mezi Online a Offline je potřeba dodržet alespoň 1:30 rozestup
- Po restartu Infia naskočí okno s vyběrem účtu.
- Vypnutí i restart Infia končí nezobrazenou chybou( pozná se podle zvuku )
- Úsporný režim nebo režim spánku mi chodí normálně. Vše ale zaleží na OS který může tuto akci pozastavit.

- Chybu v zobrazení formuláře jsem snad opravil.
- Pro přidání další plánované akce je potřeba udělat změnu půdních dat. Je opravdu fičurka :-)

Přímý link na stažení pluginu
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod indy07 » čtv 11. prosinec 2008 17:01

Tak jsem zkoušel novou verzi a zdá se, že zastím běhá vše v pořádku :) Už jsem přišel kde byla chyba v tom režimu spánku, atd.. a tluču se do hlavy vlastní blbostí. Vždycky jsem totiž nastavil 2 akce:
1. Vypnutí Infia
2. Režim spánku atd..
a problém je samozřejmě v tom, že když vypnu Infium, tak už vlastně plugin nejede. Výsledkem je, že vše funguje jak má :D
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod Mlyeko » čtv 11. prosinec 2008 21:34

Super věcička:-) Funguje správně a je super ;-)
1) Dá se nastavit nějak to aby se Qip hodil online do statusu "DOMA" " V Práci" atd?
2) Při plánovaných akcích by bylo taky dobrý tam hdoit jen víkendy a jen všední dny ;-)
Jinak nemam co jineho k tomu dodat ;-)
Super Super Super ;-)
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod sutrus » čtv 11. prosinec 2008 21:45

K první otázce - ano v plánu to mám.
K druhé otazce - není to špatný nápad a určitě přidám.

Do plánovaných akcí ještě přidám spuštění aplikace a dodělám zobrazení seznamu změškaných akcí.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Timer plugin - Test verze 08.12.2008

Nový příspěvekod Mlyeko » pát 12. prosinec 2008 14:39

tak to je parada ;-)
Uživatelský avatar
Mlyeko
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 66
Registrován: ned 24. únor 2008 1:12
Bydliště: Zdiby

Re: Timer plugin - Test verze 11.12.2008

Nový příspěvekod gustonator » čtv 18. prosinec 2008 18:41

Zdravim. Napisal mi jeden kolega z nemeckeho fora, ci by sa tento Plugin nedal prelozit doi anglictiny (ak tam nieje) radi by mali aj oni tento plugin po nemecky aby ho mohli pouzivat, a nielen to, vedeli by spolocne najst nejake nedostatky alebo ho spolu s vami zlepsit. Diky.
gustonator
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 27. červenec 2007 9:18
Bydliště: mantak city

Re: Timer plugin - Test verze 11.12.2008

Nový příspěvekod sutrus » čtv 18. prosinec 2008 19:08

Momentalne neni moc casu a do dneska jsem byl uplne pryc.
Prave pracuji na updateru ktery uz je implementovan a moznost lokalizace je cca z 50% dokoncena.
Odhaduji ze za par dni bude tato verze venku.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Timer plugin - Test verze 11.12.2008

Nový příspěvekod indy07 » úte 23. prosinec 2008 7:59

Nějaká verze na testování přes svátky by nebyla k mání? :crazy:
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: Timer plugin - Test verze 11.12.2008

Nový příspěvekod cardi » úte 23. prosinec 2008 18:51

neotravuj pri svatkach :)
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Re: Timer plugin - Test verze 11.12.2008

Nový příspěvekod ILIANos » pát 26. prosinec 2008 2:22

OK, then I will leave you alone for now ;) and stop observing this Thread.
If there is news about multilanguage, could someone send me a personal message?

EDIT:
Or even better! Drop us a post in our forum, please :-) (best for our partnership ;) )
greetings, ILIANos
ILIANos
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: čtv 17. červenec 2008 17:16
Bydliště: Německo

Re: Timer plugin - Test verze 11.12.2008

Nový příspěvekod Jindrolim » pon 29. prosinec 2008 1:28

Zdravim,
1) chci podekovat za ten plugin, je super i bez odpoctu :)
2) napadlo me, jestli by do toho nesla zabudovat i moznost "vypnout monitor" pro notebooky... Minimalne ja bych ji urcite uzivil, kdyz se divam vecer v posteli na film a kdybych u nej usnul, ale chci pres noc stahovat.
Nevim, jestli se to vubec nejak da udelat, jen me to napadlo :)
Jindrolim
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 29. prosinec 2008 1:25

Re: Timer plugin - Test verze 11.12.2008

Nový příspěvekod Rypi » pon 29. prosinec 2008 10:31

vypnout displej umí i windows ne? :) jen si myslím, že filmy toto blokují :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Další

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron