QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9020 (RC3)

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Gummi-Bear » pát 12. prosinec 2008 18:40

mě fungují...
Gummi-Bear
Nováček
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned 7. říjen 2007 15:16
Bydliště: Třebíč nebo Brno

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod dayslypper » pát 12. prosinec 2008 18:42

dayslypper píše:Lidi, přidal jsem si v této verzi nový jabber účet a po vypní a zapnutí programu je vždy fuč včetně již zadaných metakontaktů.

Když pak vlezu do nastaveni, tak při přidání Jabber účtu vyskočí tabulka již s předvyplněnými údaji - potvrdím - přihlásím se, ale po vypnutí zas Jabber nenaběhne. :e?:


Nějak jste na mě nikdo nereagoval. Opravdu se s tím nikdo nesetkal?
Uživatelský avatar
dayslypper
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 101
Registrován: pát 19. leden 2007 19:37

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Black_Fox » pát 12. prosinec 2008 20:17

viewtopic.php?p=31021#p31021
a vlastně když o tom přemýšlím, tak možná taky Infium FAQ bod 6 :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod dayslypper » pát 12. prosinec 2008 21:07

Sice jsem nějak nepochopil, co to má společného s bodem 6, ale za ten první odkaz děkuji. Pomohlo.
Uživatelský avatar
dayslypper
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 101
Registrován: pát 19. leden 2007 19:37

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Black_Fox » pát 12. prosinec 2008 21:56

Bod 6 s tím má společného to, že Vista uklidí Infiu další soubory z Program Files do jiné složky a při příštím startu ho ve "své" složce Infium nenajde.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod PitBull » pát 12. prosinec 2008 22:20

Gummi-Bear píše:mě fungují...



už aj mne... len som ich nemal aktivované :-D

som sa s tým pohral, keď tebe išli a mne nie :D
PitBull
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 14. duben 2008 9:11
Bydliště: 49°27´ VZŠ a 23°57´ZSD

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod dayslypper » sob 13. prosinec 2008 3:03

Black_Fox píše:Bod 6 s tím má společného to, že Vista uklidí Infiu další soubory z Program Files do jiné složky a při příštím startu ho ve "své" složce Infium nenajde.

Stále nevidím souvislost s mým problémem. Posílání souborů jsem zatím vůbec neřešil. Navíc mám XP.
Uživatelský avatar
dayslypper
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 101
Registrován: pát 19. leden 2007 19:37

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod addis » ned 14. prosinec 2008 9:28

Black_Fox píše:Vyšlo nové Infium build 9020.....


jenže po nainstalování se mi objeví pouze toto

Obrázek

kde jsem udělal ašíbku ?
addis
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 14. prosinec 2008 9:19

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » ned 14. prosinec 2008 9:47

Takto to vypadá, jako bys používal nějaký staší profil, který neměl skutečnou registraci na qip.ru ale xstrveho finta, nebo sis zaridil profil pomoci parametru isolated a teď se snažíš tento profil pustit v normalnim modu. Vytvoř si zástupce s parametrem isolated a zkus to spustit přes něj..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod addis » ned 14. prosinec 2008 9:58

OIPa používám cca 2 roky....a pokud se pamatuju, nikdy jsem se na qip.ru neregistroval. Až do této verze vše šlo OK . A tomu co mi radíš, nerozumím ani omylem... %)
addis
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 14. prosinec 2008 9:19

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » ned 14. prosinec 2008 10:08

Tak to je tím... vytvoř zástupce infium.exe a přidej mu parametr /isolated

isolated.png
Naposledy upravil Pafo dne ned 14. prosinec 2008 15:23, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod manulka.cz » ned 14. prosinec 2008 10:13

mě to s tim isolated taky delalo problemy, rikalo to ze tam mam profil kterej neni pro isolated ci co, tak sem teda vytvorila novej jenom s tim icq cislem asi den to chodilo a pak se to zas rozhodlo stagnovat a hlasit mi ze to nepodporuje isolated :tuk: no tak jedu na qip.ru zas no :(
Obrázek
Uživatelský avatar
manulka.cz
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte 7. říjen 2008 19:59
Bydliště: Potštejn / přes tejden Praha 6

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » ned 14. prosinec 2008 10:19

Já být vámi, tak bych vyzkoušel můj Pack.. tím se nic nezkazí :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod addis » ned 14. prosinec 2008 11:04

Pafo píše:Tak to je tím... vytvoř zástupce infium.exe a přidej mu parametr /isolated


Díky moc.....funguje :juch:
addis
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 14. prosinec 2008 9:19

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod manulka.cz » ned 14. prosinec 2008 13:19

Pafo píše:Já být vámi, tak bych vyzkoušel můj Pack.. tím se nic nezkazí :)


aale tak me ten qip.ru zas tak moc nevadi :) nechce se me to pak znova predelavat dle mych predstav, vymazavat pluginy a nastavovat to podle sebe.. tak to nejak vydrzim ;)
Obrázek
Uživatelský avatar
manulka.cz
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte 7. říjen 2008 19:59
Bydliště: Potštejn / přes tejden Praha 6

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod dElEtE » pát 19. prosinec 2008 21:18

Tak ludia ja neviem ale akurat som presiel z dakeho z prvy buildov infia na 9020 a sotva som nasiel rozdiely, skor mi veci prestali ist ako nieco opravili :?
napriklad:
+ celkom dobre poriesili metakontakty
+ toto neviem ci je plus lebo to mala byt samozrejmost, ale aspom ze konecne umoznili prihlasit sa bez registracie na tom .ru jabbery
+ par dalsich skor kozmetickych uprav

- stale nefunguje posielanie suborov cez jabber ani na icq6, ani pokracovanie v stahovani !
- ani neukazuje rychlost downloadu/uploadu
- aj z tych par pluginov co som pouzival prestal jeden fungovat (ani nova verzia nejde)
- dlho sa spusta, neloaduje sa pri starte

Nemam nic proti autorovi je to stale 1000x lepsie ako icq6 ale sa mi zda, ze to ide stylom jedna k jednej, jedna vec sa opravy druha sa pokazi.
dElEtE
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Rypi » pát 19. prosinec 2008 23:18

chlape, už je 9021
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod dElEte » ned 21. prosinec 2008 21:18

A mozes mi povedat co z toho co som pisal sa v tej verzii opravilo? lebo ja myslim, ze ked to neboli schopny spravit za niekolko mesiacov tak sa to zrazu urcite vsetko neopravilo.

//edit Pafo: necituj předchozí příspěvky
dElEte
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » ned 21. prosinec 2008 21:27

dElEte:
Posílání přes Jabber-tam je dobré v nastavení odškrtnout první volbu (to přímé spojení) a nastavit odesílání přes proxy a to třebas proxy.jabbim.cz nedej na to ze se neukazuje většinou stav přenosu, ale posílá se to odzkoušeno. (vím pakárna)
Posílání na ICQ6 a 6.5 je QIPech tragické s tím se nedá nic dělat nebo tedy dá ale INF by musel mít asi více času :)

Ukazatel rychlosti by se dal teoreticky oželet, ale přiznávám, že by bylo fajn vidět vše jak probíhá..

Plugin bychom museli vědět jaký..

S tím delším spuštěním a zavíráním jsem také zaznamenal zhorseni.. doporucuje se vypnout ukládání profilu na file.qip.ru, ale já ho nemám a stejne je to pomale

Co se týká spuštění při startu může být problém pokud používáš parametr isolated, ale to se da behem chvíle vyřešit
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod dElEtE » pon 29. prosinec 2008 2:23

Pafo píše:dElEte:
Plugin bychom museli vědět jaký..

Co se týká spuštění při startu může být problém pokud používáš parametr isolated, ale to se da behem chvíle vyřešit

To posielanie cez jabber mam dobre nastavene ale aj tak to nejde, mozno ze nieje chyba u mna alena druhej strane.. ale viac ma stve, ze ked mi niekto posiela nieco vacsie cez icq tak to nedokaze popreruseni pokracovat v stahovani.
A to spustanie pri starte mi az tak moc nevadi a jj pouzivam isolated.

K tym pluginom, napr nedokazem absolutne rozbehat TVp plugin, skusal som asi 5verzii a bud to vyhodi error hned pri spusteni pluginu alebo az pri refreshi.
Weather plugin ide tiez horsie ako na starej verzii, z jedneho zdroja ukazuje sice dobre data ale z druheho stale kraviny ako -18 a pod.

A este som nespomenul, ze tato verzia mi nejde ani normalne ukoncit, vzdy hodi report error, a nieje to asi ziadnym pluginom lebo som ich vsetky zakazal a robilo to aj tak.
dElEtE
 

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník