QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9020 (RC3)

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 19:10

RisingStar: Zkontroluj si jeste jednou nastavení účty icq nastavení id klienta, zda tam máš qip Infium, jestli to tak je a stále to nefunguje, napiš, musím si to otestovat...
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod RisingStar » čtv 11. prosinec 2008 19:16

Pafo, diky moc, tam bola chyba.
už nemusím používať status "Píšem cez Infium, nikdy by som nepadol tak hlboko, aby som písal cez ICQ" :D
RisingStar
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 11. prosinec 2008 11:41
Bydliště: Považská Bystrica

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Vitek1 » čtv 11. prosinec 2008 20:29

Zdravim jeste jednou a prosim o radu. Mam visty x64 CZ SP1 a nezobrazuje se mi po najeti na aktivni kontakt(zeleny) tabulka s udaji o tomto kontaktu. Nezobrazuje se take bublinova napoveda (po najeti treba na repro, vyhledavani a pod.) Poradi nekdo co s tim ???? Pozn. verze infia 9020 RC3 + cestina. Zkousel jsem to take na jinem PC kde je instalovan WinXP a tam to chodi normalne. :fuj:
Vitek1
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 20:35

Jediné co mě k tomuto napadá je se zeptat, jestli nemáš QIP nainstalovaný v Program files... Jestli ano, preinstaluj jinam..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Vitek1 » čtv 11. prosinec 2008 20:41

Ne nemam, infium je instalovane samostatne mimo systemovy disk (D) prosim o dalsi napad a dekuji predem - mimochodem takto se to chova i u mych dvou pratel kteri maji take instalovany vist x64 :oops:
Vitek1
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 20:44

Pustit v režimu kompatibility pro starší windows?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Vitek1 » čtv 11. prosinec 2008 20:50

Dik za typ, ale to jsem taky zkousel (kompatibilita XP SP2 a vysledek stejny porad nic. Dam ti moje ICQ pokud chces treba na mail -budu jen rad pokud mi s tim nekdo pomuze
Vitek1
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 21:02

ICQ mi muzes poslat na sz, ale nevim zda ti pomuzu, kdyz už mi došly nápady. Infium instaluješ nebo mas jen rozbalovací verzi...
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Vitek » čtv 11. prosinec 2008 21:11

Zkousel jsem alternativu jak s instalaci tak i bez instalace a stale neni pokrok dopredu porad se to chova stejne :( viz. Vitek1 v predchozich postech
Naposledy upravil Vitek dne čtv 11. prosinec 2008 21:33, celkově upraveno 2
Vitek
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 23. duben 2007 20:28
Bydliště: Trutnov

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Dmb » čtv 11. prosinec 2008 21:23

Mám takový problém, když mám QIP Infium 9020, a chci někomu něco poslat, tak se to uloží na servr a pak si to musí sosnou, nejde to přímo poslat, jako to je třeba u ICQ, nebo vezre 8080?
Dmb
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Pafo » čtv 11. prosinec 2008 21:34

Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod xstrv01 » čtv 11. prosinec 2008 21:42

Zajeď do Nastavení -> Účty -> ICQ -> ID Klienta -> změnit "ICQ 6" na "QIP Infium" . U kamaráda se mi taky staloi, že po instalaci se to maskovalo za ICQ6, nějakej obskurdní bug :D

EDIT: Buď sem sjetej nebo mi někdo umazal příspěvek, na ketrej jsem reagoval :shock:
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod dayslypper » čtv 11. prosinec 2008 23:42

Lidi, přidal jsem si v této verzi nový jabber účet a po vypní a zapnutí programu je vždy fuč včetně již zadaných metakontaktů.

Když pak vlezu do nastaveni, tak při přidání Jabber účtu vyskočí tabulka již s předvyplněnými údaji - potvrdím - přihlásím se, ale po vypnutí zas Jabber nenaběhne. :e?:
Uživatelský avatar
dayslypper
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 101
Registrován: pát 19. leden 2007 19:37

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Francesco » pát 12. prosinec 2008 9:13

Vitek1 píše:Ne nemam, infium je instalovane samostatne mimo systemovy disk (D) prosim o dalsi napad a dekuji predem - mimochodem takto se to chova i u mych dvou pratel kteri maji take instalovany vist x64 :oops:
I ja jedu na Vista x64 bez sp1 a vse mam O.K
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Vitek » pát 12. prosinec 2008 9:43

Tak nevím jestli to je tím SP1 že mi to nejde jak by mělo - jak už jsem psal, tak ty dřívější buildy chodily bez problémů, dělá to jen 9020 RC3 - opravdu nikdo nemá radu? %)
Vitek
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 23. duben 2007 20:28
Bydliště: Trutnov

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Juriic » pát 12. prosinec 2008 9:59

sosnul jsem infium..jak bylo popsano vse se ze stareho infia presunulo do novyho...spustil jsem infium a v pohode...jen pri prihlasovani se davam offline na @qip.ru :D snad to nevadi..jinak icq jede :yes: bye
Juriic
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Juriic » pát 12. prosinec 2008 10:03

opravdu vše včetně češtiny, historie, nastavení pluginů, zvuků nové zprávy u jednotlivců....jsem spokojený.... 8) :p 8) :)
Juriic
 

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod Dave007 » pát 12. prosinec 2008 10:40

hura, infium mi poprve upozronilo na narozeniny .... coz driv nedelalo, i kdyz melo
Dave007
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 92
Registrován: pon 30. červenec 2007 19:43

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod HĘŁŁĘR » pát 12. prosinec 2008 10:51

Jinak pro majitele Vist x64 SP1 .. fakt mě pomohla kompatibilita WIN XP a Infium jede nonstop bez errorů .. zatím jsem velmi spokojen ! Nejlepší build :)
QIP Panther Edition (QIP 2012 7102)
Samsung Galaxy Note II
Uživatelský avatar
HĘŁŁĘR
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 93
Registrován: sob 3. listopad 2007 21:39
Bydliště: Zlínský kraj

Re: QIP Infium build 9020 RC3

Nový příspěvekod PitBull » pát 12. prosinec 2008 17:43

pls...

v tomto topicu:

viewtopic.php?f=66&t=931&p=12026&hilit=F12#p12026


je písané o funkciách skratiek CTRL + F11 a CTRL + 12

Prečo nefungujú v QIP Infium 9020 RC3 ??? Však to bola ešte len QIP Infium 9000 Beta...


naschvál to odtiaľ vypustili ????
PitBull
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 28
Registrován: pon 14. duben 2008 9:11
Bydliště: 49°27´ VZŠ a 23°57´ZSD

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron