QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2041

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod The Skyter » stř 24. prosinec 2008 22:42

Xeelee píše:Myslím, že odpověď je příspěvek nad tebou.


Neboj, nepatřím mezi ty, co se nerozhlédnou před tím, než něco píší. Odpověď jsem naštěstí našel sám. Start - all programs a možnost MORE - té jsem si vubec nevšiml. Pak už jsem tam našel accessories, file explorer a bylo to snadné :-)
The Skyter
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » čtv 25. prosinec 2008 14:45

CAB zkopírovat kamoli do tolefonu a 2x poklepat. Pak instalovat nejlépe do telefonu.
Pokud máš operu, je možné že se ti to nestáhne jako CAB, ale jako RAR...

Máš zařízení s dotykovým displejem? stáhni verzi pro PPC. Pokud ne, stáhni pro SP

//EDIT : Máš pravdu :) už z vánoc blázním
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Bonfire » pát 26. prosinec 2008 1:13

Zdravim, mam takovy maly problemek... Mam HTC Touch HD, QIPa pouzivam pro sve dva ICQ ucty. Jeden mi jede v pohode, tam mam 10 kontaktu, ale druhy se 400 kontakty se pripojuje (zluta kvetinka) a pak se hodi do offline... Dela mi to i kdyz se snazim pripojit ho jako jediny ucet, tak ne napada ze tady bude asi bug ohledne poctu kontaktu. Dela to taky nekomu?
Bonfire
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 6. leden 2008 20:46

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » pát 26. prosinec 2008 10:09

me to nic nedelá, připojuješ se přes wifi?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Bonfire » pát 26. prosinec 2008 10:12

i pres wifi, i pres edge... kolik mas kontaktu?
Bonfire
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 6. leden 2008 20:46

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » pát 26. prosinec 2008 13:12

ja malo, ale wifi je rychlé, tak nevim :(
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

To Rypi - jabber

Nový příspěvekod pavel.0606 » pát 26. prosinec 2008 15:54

Bohužel stále nepříjemné a časté odpojování na jabberu. V implementaci jabber protokolu citelně chybí auto reconnect a možnost volby priority klienta. ICQ v pohodě drží spojení, ale na jabberu i 10x denně musím manuálně obnovit ztracené spojení. Paralelně běžící Octro drží stále, stejně jako IM. Chtělo by to ještě trochu máknout na specifických vlastnostech jabberu.
pavel.0606
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 30. červenec 2008 14:04

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Bonfire » pát 26. prosinec 2008 17:36

mno wifi sice rychle je ale kdyz tomu qipu vadi 430 kontaktu... zkusim nejak kontaktovat rusaky at s tim neco udelaji jestli prijdu na to jak :)
Bonfire
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 6. leden 2008 20:46

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » pát 26. prosinec 2008 20:08

az se tu ukaze, jamu pisnu :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Bonfire » pát 26. prosinec 2008 21:14

supr, predem dik jestli se to povede a bude to tim :perfect:
Bonfire
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 6. leden 2008 20:46

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Violet » sob 27. prosinec 2008 23:07

Rypi píše:to by nemelo, mezi 2040 a 2041 neni skoro rozdil. Neinstaloval jsi to třeba na kartu, nebo nejaky jiny program?

Heleed ja to mam taky takhle!!!Seka se telefon, blbne to pipani a smajlíci jsou miniaturní!!!Hlavne kvuli tomu musim stále restartovat telefon. :help: :help:
Violet
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » sob 27. prosinec 2008 23:34

mrkni sem, je to beta nové verze. Mě jdou obě verz vpohodě
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod b-risek » ned 28. prosinec 2008 0:33

Bonfire píše:Zdravim, mam takovy maly problemek... Mam HTC Touch HD, QIPa pouzivam pro sve dva ICQ ucty. Jeden mi jede v pohode, tam mam 10 kontaktu, ale druhy se 400 kontakty se pripojuje (zluta kvetinka) a pak se hodi do offline... Dela mi to i kdyz se snazim pripojit ho jako jediny ucet, tak ne napada ze tady bude asi bug ohledne poctu kontaktu. Dela to taky nekomu?


Mě to dělá to sami ale na Diamondu. Mám tak 100kontaktu.
b-risek
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Ginevra » ned 28. prosinec 2008 2:14

no super, po několika pokusech nainstalovat do xperie jak qip 2041 pro smartphone tak i pro pocketPC. Jestli tomu dobře rozumím jedno je pro dotykové telefony, druhé pro klávesnicové telefony...já mám oboje, Qwerty i dotykáč...ani jedno nefunguje zrovna skvěle...pro smartphone se zobrazují čáry a když chci něco napsat někomu, nezobrazí se ani smajly ani psaní textu. Pouze rozpůlená obrazovka...když jsem nainstalovala pro pocketPC neustále se hroutí telefon a blbne zvuk a vibrace. Prosíííím...vytvořte něco pro pocketPC i smartphone dohromady!!!Nebo jestli máte někdo jinou variantu, sem s ní!!! THX :help: :help: :help:
Ginevra
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » ned 28. prosinec 2008 10:20

instalovat do vnitřní paměti telefonu! :)
Alex ted pracuje na oprave hodne konaktu...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Návštěvník » ned 28. prosinec 2008 19:08

ikdyz to mam v pameti telefonu tak to nejde.

//edit Black_Fox: odstraněna citace předchozího příspěvku
Návštěvník
 

Na omni se tam plete pozadi

Nový příspěvekod djdave@email.cz » pon 29. prosinec 2008 1:15

Nainstlaoval jsem 2041 do omnie, funguje ok ale zaobrazuje se mi tam pozadi, bud rozsypany caj nebo treba torzo kontaktu, takze se tam dost blbe cte ve zpravach ICQ ... nevite co s tim ?
djdave@email.cz
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » pon 29. prosinec 2008 10:30

instalovat do paměti telefonu?!
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Ginevra » úte 30. prosinec 2008 13:38

Rypi píše:instalovat do vnitřní paměti telefonu! :)
Alex ted pracuje na oprave hodne konaktu...


Já to ale mám nainstalovaný ve vnitřní paměti a stále to hází chyby :help: :roll: :)
Ginevra
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » úte 30. prosinec 2008 18:58

jaké
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

PředchozíDalší

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků