QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2041

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Ginevra » úte 30. prosinec 2008 23:23

No sem tam se sekne, někdy když otočím display tak se rozčárkuje půlka obrazu. Taky se někdy z ničeho nic ozve oou oou oou třeba na 30sec a nikdo mi nepíše! Oznamování o kontaktech mám vypnutý takže tím to nebude... :) taky by se měli optimalizovat ti smajlíci
Ginevra
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » stř 31. prosinec 2008 10:46

Tak udělej nejaký smajlíky, nebo sežen nejaké větší smajlíky, stějně pěkné, jen větší a pokusím se je implentovat do QIPu
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod rare » stř 31. prosinec 2008 22:23

Zrada. QIP, ktery jsem nainstlaoval na Samsung Omnia s Windows 6.1 nefungoval... a to zejmena po graficke strance...nemate s tim nekdo zkusenosti?
rare
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » stř 31. prosinec 2008 22:59

máš to opravdu nainstalované ve vnitřní paměti telefonu? Nemyslím teď tu 8GB vnitřní pamět
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod rare » čtv 1. leden 2009 18:52

Instaloval jsem to do Program files. Primo v telefonu, ne do te externi 16 GB. Takhle, QIP sam o sobe funguje. Pouze pouzite prvky pro pozadi programu, listy a dalsi graficke prvky nejdou... jsou takove rozcarkovane. Zkousel jsem i starsi build (2040), ale ten je na tom uplne stejne.
rare
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » čtv 1. leden 2009 19:37

tohle se totiž stávalo pokud se to instalovalo, na kartu, někdo používal program "facade"...
máš verzi pro PPC? i když mě fungují oboje :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod r4d4r » čtv 1. leden 2009 21:37

Zdravim,
mam problem. Mam HTC touch pro a QIP verzia 2041 sa nechce pripojit na server. Neustale mi vypise hlasku "cant connect to destinaton host".
Neviete mi prosim poradit?
r4d4r
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » pát 2. leden 2009 10:16

nevím, možná špatně nastavený internet, nebo účet v QIPu
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Návštěvník » pát 2. leden 2009 14:33

Rypi píše:nevím, možná špatně nastavený internet, nebo účet v QIPu

Este som sa s tym v noci hral, pravdepodobne vsak pomohol len dalsi reset, pretoze uz to chodi normalne.
Bol som z toho trochu mimo, kedze slick mi chodil normalne s tym nastavenim internetu a qip nie. Zda sa vsak, ze je vsetko OK. Aj tak dakujem za rychlu odpoved a prajem vsetko dobre v novom roku.
Návštěvník
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod vhojta » pát 2. leden 2009 19:05

Zdravím
mam problém na měm HTC cruise mi při vypnutí přestanou fungovat zvuky, jen při příchozí zpravě mobil zavybruje a po zapnutí se teprve ozvou zvuky. Proč to dělá, dělá to standartně, mam naistalovano v paměti telefonu.
vhojta
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » pát 2. leden 2009 19:44

jo, s tím jsou problémy....
nevim, jak jsou na tom jiné programy, ale mě občas třeba nepípá budík, ale jen vibruje. je to spíše chyba telefonu... mě se navíc vypne i WiFi :-)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod pretorian » sob 3. leden 2009 20:03

Buhuzel tohle me dela na mem soucasnem stroji HTC Touch HD ale delal i na diamondu a nebo na kaiserovi takze strojem to neni :)
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » sob 3. leden 2009 22:25

a jiné progamy fungují dobře???
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod pretorian » sob 3. leden 2009 22:29

ano
pretorian
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 5. prosinec 2007 18:57

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » ned 4. leden 2009 9:54

Můžu mu to zkusit říct. problém je v tom, že mě zvuky fungují dobře ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Ginevra » ned 4. leden 2009 23:06

Mne se obcas stava ze kdyz mi prijde SMS tak telefon uplne zblbne a pipa oou oou...fuuurt a vibruje v kuse!! :idea:
Ginevra
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Ferdik » stř 14. leden 2009 15:09

Rypi píše:neumí :(ale doufám, že je to v plánu. Už jsem o to škemral ;)


A nešlo by ještě zaškemrat o konference :) . Program je to parádní, ale jak to neumí konference, tak budu muset zůstat u BombusModu. Ten je ale bohužel jen pro javu, takže je to takové nouzové řešení (Jinak je to ale vynikající klient. Kdo nezná, doporučuji vyzkoušet.).
Ferdik
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Rypi » stř 14. leden 2009 15:16

To by asi moc lidi nevyužilo. Alex 1. určite bude řešit problémy ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Ferdik » stř 14. leden 2009 16:05

Tak to je škoda, protože ve verzi pro PC to je. Stejně děkuji za odpověď.
Ferdik
 

Re: QIP PDA Windows 2041

Nový příspěvekod Hurikan » pon 1. červen 2009 23:48

Dobrý den , mám PDA teprve chvilku ale když vše nainstaluju a nastavím číslo + heslo tak my vyjede "Please enter account data"
Nejsou mi jesné dvě záložky Vedle Účtu je připojení a tam: Host-login.icq.com
a Port-5190 , to mám snad dobře a druhá záložka je také připojení

Typ proxi: NONE ??
Server: ??
Port: 0 ??

Děkuji za rady, používám doma wi-fi nebo mám T-Mobile tarif surf&mail! :help:

EDIT: Záhadně se to rozběhlo......Děkuji :juch: a jen verze 2041 je novější jak 2020 že?

//edit Black_Fox: sloučeny navazující příspěvky
Hurikan
 

PředchozíDalší

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron