QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Symbian 1042

QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » stř 10. prosinec 2008 11:07

QIP PDA Build 1042 pro Symbian 6,7,8,9

Nejnovější verzi najdete vždy: ZDE


Seznam změn:
Obrázek Problémy s připojením k ICQ serveru
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod J.R. » stř 10. prosinec 2008 11:44

Bezva, zrovna jsem si ho take stahnul, hned jdu na instalaci, musel sem den byt na slicku, sice umi vice protokolu, ale jinak na QIP PDA nema ani nahodou ;-)
Tak nainstalovano a bezi v poradku :-)
J.R.
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Chladic » čtv 11. prosinec 2008 8:59

THX ;)
Chladic
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod houska » pon 15. prosinec 2008 10:52

zdravim, diky, Qip pro Symbian jsem si oblibil. jen mam jeden pro mne celkem podstatnej dotaz a to : Jak se da zmenit zvuk, kterej Qip Symbian vydava pri prijeti zpravy? chci byt upozornovan, ale to kvokani mi leze krkem, rad bych si pro prijatou zpravu urcil, jaky ton ma telefon vydavat, mam v mobilu nahrany mnohem prijemnejsi tony, to kvokani je vazne nesnesitelny.

predem diky za radu, nasel jsem jen to Sound ze je profile dependent, coz je fajn, ze kdyz dam Tichej profil na jednani, je klid. ale vazne netusim, jak donutit Qip Symbian 1042 aby prestal kvokat a zacal prehravat jinej, mnou yvbranej ton pri prijeti zpravy. %)
houska
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » pon 15. prosinec 2008 11:55

hoj, symbian nemám, ale na wndoes mobile mám výběr zvuků v nastavení. Pokud to tak nemáš, je možné najít v mobilu složku, kde je QIP nainstalován a zkusit tam najít nějaké zvukové soubory a nahradit je ?!
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod hegemonicek » pon 15. prosinec 2008 12:32

V qipu pro symbian žádné nastavení vlastních zvuků není. Nezbývá než zvuky nahradit ručně.
Uživatelský avatar
hegemonicek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned 3. prosinec 2006 22:45
Bydliště: Měchenice

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod threede » stř 17. prosinec 2008 14:59

Zdravim, facha tenhle novej QIP i po blokovani QIpu od ICQ ? protoze velika cast QIP prestala fachat na symbianech....

moje kamoska ma NOkii 6120 classic a chtel bych vedet zda by ji tenhle QIP sel bezproblemu na jeji mobilu...predem dik za odpoved :)
threede
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » stř 17. prosinec 2008 15:36

ano
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod threede » stř 17. prosinec 2008 16:12

Kačka moja (16:06:40 17/12/2008)
mne to aj tak nejde...mi tam cosi vypisuje ze internet connection error - 4159


tohle mi napsala ze ji pise...nevite proc ji to nejde ?
threede
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » stř 17. prosinec 2008 18:05

opravdu ma novy qip, nastaveny internet v mobilu...?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod lina » stř 17. prosinec 2008 19:03

Rypi píše:ano

hOJ ME TO TAKY NEFUNGUJE ANI NA NOKII e71 A ANI NA Sony ericssonu P1i!!!!
lina
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » stř 17. prosinec 2008 20:17

opravdu máš nejnovější verzi určenou pro tvůj mobil? Máš nastavený internet (GPRS / WiFi) máš nastavený datový přístup k aplikaci...?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Bari » čtv 18. prosinec 2008 19:49

Mě tenhle novej QIP jede na N80 bez problému ;) Chyba nebude v aplikaci...
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Lukun » čtv 18. prosinec 2008 22:15

Ahoj, prosím vás o radu..

Nainstaloval jsem si do svého P990i bový QIP 1042, ale vůbec se nemůžu přes Vodafone připojit. Ostatní aplikace jdou (přes EQO, Jimm se připojim), přes wifi qip jde, ale toť vše. Při připojování to píše hlášku "internet connection error - 3012".

Díky za jakoukoli radu
Lukun
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 18. prosinec 2008 21:26

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Bari » pát 19. prosinec 2008 22:45

Spíš to vidím na problém u Žumpafonu (pardon, Vodafonu). Pokud jde QIP na WiFi, tak nebude problém s nastavením, ale tvůj "operátor" ti něco blokuje.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Lukun » sob 20. prosinec 2008 15:51

A lze to nějak ovlivnit, nastavením v mobilu apod.. ? Docela bych to teď využil, když vodafone nabízí net zadara.. Díky moc
Lukun
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 18. prosinec 2008 21:26

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod hegemonicek » sob 20. prosinec 2008 15:59

Pokud ti to blokuje operátor tak s tim moc nenaděláš.. :e?:
Uživatelský avatar
hegemonicek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned 3. prosinec 2006 22:45
Bydliště: Měchenice

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Bari » sob 20. prosinec 2008 18:50

No co jsem četl a slyšel, tak ten jejich internet není zase tak úplně internet, ale spíš nějaká možnost nahlížet přes jejich portál na jiné webové stránky ;) Takže v tom bude asi problém, protože ty nemáš přístup na internet, ale jenom na portál Vodafone Live nebo jak se to jmenuje. Každopádně víc ti (asi) řeknou na infolince nebo v prodejně. Ale myslím si, že je to skutečně tak, jak říkám a vše tomu nasvědčuje.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod KlillerP » sob 20. prosinec 2008 22:12

Já pro prohlížení internetu přes Vodafone používám Operu Mini a opravdu je to plnohodnotný internet a ne jen možnost nahlížet na stránky přes Vodafone LIVE. Zkoušel jsem i napichnout mou P990i na PC a taky se přes ten internet zdarma od Vodafonu dokázal normálně připojit. Takže na 100% je to plnohodnotný internet!!!
KlillerP
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod josh » pon 22. prosinec 2008 23:05

Tak ted testuju tuhle verzi QIP na 6120 Classic a jede to uplne v pohode. Mam Vodafone s tou akci na pul roku zdarma a jsem pripojenej prez profil v mobilu s nazvem GPRS Web. Nebylo treba nic nastavovat...
josh
 

Další

Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron