QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Symbian 1042

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod RRRe » čtv 25. prosinec 2008 19:42

nevíte proč mi qip pda nedovolí zadat do hesla znaky jako řčěš @ a podobně? jiný mobilní klienti mi to sice dovolí , ale nepřihlásíse a hlásí že je špatné heslo nebo aim .. :(
RRRe
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » čtv 25. prosinec 2008 21:00

takovehle znaky se do hesel snad an nepoužívají z důvodů špatné funkčnosti. v anglii, americe.... to neznají
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod RRRe » pát 26. prosinec 2008 2:16

nj , aspoň mi ho jentak někdo nenabourá...snad:) ale díky za odpověď :)
RRRe
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod DANIEL.555 » pát 26. prosinec 2008 21:57

hele jak mam qip do mobilu nainstalovat datemi presnej plan jak na top dik moic
DANIEL.555
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Pivoth » pát 26. prosinec 2008 22:26

nevim jestli ti tu nekdo vypise krok za krokem ale je to instalace aplikace jako kazda jina... just fucking google it:)
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod RRRe » sob 27. prosinec 2008 16:35

DANIEL.555 píše:hele jak mam qip do mobilu nainstalovat datemi presnej plan jak na top dik moic


jestli máš nokii tak normálně pomocí nokia instal app. :)
RRRe
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Bari » sob 27. prosinec 2008 23:04

Je na to hodně způsobů, záleží také na typu připojení mobilu s PC. Osobně mám nejradši odeslání přes BT a instalování přímo v telefonu. Navíc na tohle určitě jsou jiná fóra, kde se zabývají tím tvým telefonem a kde určitě najdeš popsáno, jak se instalují aplikace. Tohle fórum není primárně určené k tomu, aby se tu vysvětlovalo, jak se instalují aplikace v mobilu. Jo a BTW určitě jsi k telefonu dostal i návod, tak by možná neškodilo ho zkusit otevřít a něco si v něm počíst ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » sob 27. prosinec 2008 23:35

výborné fórum je http://www.forumno.cz
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod ROMAN XXX » úte 6. leden 2009 22:22

me to piše jakej si error nevite jak to spravit nemate nekej typ jak to spravit sem normalne připojenej na wifi a nejde to co stím stara venova už nejde jde zapnout ale nejde připojit vyhodi ERROR-33 :( PROSIM O POMOC
ROMAN XXX
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod RaimoK » pát 9. leden 2009 17:09

Zdravíčko... ode dneška mám nokii E51.. stáhl jsem si nejnovější verzi.. nicméně.. museli jste všichni aplikaci certifikovat? mě to píše prošlý certifikát a bohužel na stránce kde certifikuju je s touhle aplikací problém protože práva má jen vlastník a tak jí nelze ocertifikovat.. vím že jsou i jiný možnosti, ale do nich se mi nechce...
RaimoK
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod demo » sob 10. leden 2009 0:14

2RaimoK :
mas povolene instalovanie vsetkeho softu? spravca aplikacii>volby>nastavenia>instalacia soft.>vsetko
ak hej a aj napriek tomu ti to nejde tak mas 2 moznosti:
1. hacknes si foun a uz nebudes muset nigdy nic certifikovat. viac info tu
2. zozenes si certifikat a ocertifikujes si. cerifikaty davaju napr. tu

;)
E72 + HTC Touch HD
... a vsade QIP PDA samozrejme :)
demo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: úte 25. březen 2008 8:39

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod RaimoK » sob 10. leden 2009 0:32

ááá díky moc !! nastavil jsem si to v tom správci aplikací ... kdysi jsem měl nokii N73 tak jsem se certifikacema dost zabýval a nikdy jsem neměl problém protože jsem měl registraci na Symbian Signed kde jsem měl svůj certifikát a všechno jsem si certifikoval sám, ale teď mám po dlouhý době opět telefon se symbianem S60 3rd a tak jsem dost věcí zapomněl ... qip úspěšně nainstalován... ještě jednou díky moc

//edit Black_Fox: odmáznuta zbytečná citace
RaimoK
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod demo » sob 10. leden 2009 8:37

neni zac ;)

OT: takto nastavene su vsetky Erady. Nrady a ostatne maju defaultne povolene instalovanie vsetkeho softu...
ad certifikat: symbiansigned mal dost problems s pretazenim servera a jeden cas vobec nesiel a preto asi zvolili riesenie preco natom nezarobit a tak sa za certifikat plati.mozes si tusim za 200usd kupit nejaku "licenciu" a potom mozes aj ty vydavat certifikaty.preto je good hack ze uz sa nemusis zdrzovat certifikovanim a nainstalujes tak 99% softu ... konec OT :sem:
E72 + HTC Touch HD
... a vsade QIP PDA samozrejme :)
demo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: úte 25. březen 2008 8:39

QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod RaimoK » sob 10. leden 2009 23:10

ještě jedna věc na kterou jsem nikde nenarazil .... jabber na tom asi rozjet nejde že jo?! já jsem totiž icq přestal používat ...
RaimoK
 

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Rypi » ned 11. leden 2009 9:13

taková verze by měla být do měsíce hotová ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Bari » ned 11. leden 2009 21:46

Tak na to se těším. Teď musím mít kvůli jabberu na mobilu i Slick, který je multiprotikolový v podstatě stejně jako Infium. Pokud by se podařilo dát všechny protokoly co jsou v Infiu i do mobilního QIPu, tak to by byla senzace :)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod Herris » stř 28. leden 2009 21:56

Zdravim
urcite me ukamenujete, protoze to tu bylo asi reseno, ale zkusim to
Jde zmenit velikost a tloustka pisma? Nidke jsem to v setting nenasel v qipu na nokii e 66.
Moc krat diky za info
mejte se
Herris
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 28. leden 2009 21:49

Re: QIP PDA Symbian 1042

Nový příspěvekod M.4.K. » čtv 26. únor 2009 14:08

Bari píše:No co jsem četl a slyšel, tak ten jejich internet není zase tak úplně internet, ale spíš nějaká možnost nahlížet přes jejich portál na jiné webové stránky ;) Takže v tom bude asi problém, protože ty nemáš přístup na internet, ale jenom na portál Vodafone Live nebo jak se to jmenuje. Každopádně víc ti (asi) řeknou na infolince nebo v prodejně. Ale myslím si, že je to skutečně tak, jak říkám a vše tomu nasvědčuje.


mam internet od vodafonu a qip mi jede bez rpoblem je to jen otazka nastaveni :):) portal vodafone live je jen pro prohlizeni stranek v komprimaci aby se nestahovali zbytecne velky data... musite se pripojit pres profil GPRS :) :)
M.4.K.
 

Předchozí

Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník