QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP na Omnii i900

QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Zoro » pon 15. prosinec 2008 14:09

Zdravím, mám QIP for smarthones verzi 2040 a nainstaloval jsem si ho do Omnie. Program běží bez problémů, jenže se nikam nepřipojí. Spustí se a žádné kontakty nenaskočí, prostě nic, všechno mám jinak nastavený jak má být (aspoň doufám). Mám připojení Vodafone Live!, někdy bývám připojený přes WiFi, ale QIP prostě neběží. :cry: Poradí mi někdo, pls?
Zoro
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Zoro » pon 15. prosinec 2008 15:44

Oprava: Verze 2041, ale ty starší taky stejně neběží.
Zoro
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Rypi » pon 15. prosinec 2008 17:05

jediná rada je překontrolovat všechna nastavení
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Zoro » úte 16. prosinec 2008 13:20

Takže QIP na Omnii už běží, je potřeba stáhnout verzi pro PocketPC a ne pro Smartphones. Toť vše. :D
Zoro
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod ToMo » čtv 25. prosinec 2008 1:34

Ahojte lidi.Potrebuji nutne pomoct,Mam novou omnii a vubec nevim jak tam dostat QIP stravil sem nad tim asi 4 hodiny a vy...sem se na to :D .Jsem uplny zacatecnik ta kdyby jste mi pomohli tak trochu vic po lopate tak bych byl moc vdecny dekuji.
ToMo
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Rypi » čtv 25. prosinec 2008 14:47

porozhlédni se tu. JInak zkopírovat do telefonu a poklepat na CAB soubor. jo a stahuje verzi PPC
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Kifik » čtv 25. prosinec 2008 22:03

Caues, nema nekdo problem u omnie, ze je spodni cast celeho qipu takova desive rozmazana a barevna? :D
Kifik
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Rypi » čtv 25. prosinec 2008 22:08

mas to nainstalované v telefonu?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Kifik » čtv 25. prosinec 2008 22:12

Jop uz mam :) Uz jsem se to tady docetl ;) Ale presto moc diky :) Uz mi to funguje v pohode ;)
Kifik
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod djdave@email.cz » sob 27. prosinec 2008 0:13

Asi jsem blby ale nemuzu najit odkaz kde to stahnout ... dik
djdave@email.cz
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Rypi » sob 27. prosinec 2008 10:24

kousek nad tímhle topicem je QIP PDA WINDOWS DONWLOAD
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod sunny » čtv 30. duben 2009 14:55

mam nove omnii, zadne zkusenosti s qipem pda. vse mam nainstalovane, ale nemuzu se pripojit na icq. vse mam nastavene podle nejruznejsich rad odsad, ale nejede to. zkousela jsem se i registrovat na jabbim, ale ten se nechce tez spustit. mozna to bude pripojenim - blbne mi wifina. jak to mam nastavit, aby se to pripojovalo pres t-mobile? ...chvili mi to psalo chybu: name resolution error. nevite nekdo co s tim?
sunny
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Rypi » čtv 30. duben 2009 16:05

nejspíše tak, že tu wifinu vypneš?!
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod sunny » pát 1. květen 2009 22:59

tim se ale nic nezmeni ... porad to nejede
sunny
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Rypi » sob 2. květen 2009 7:20

no pak je asi problém ve špatně nastaveném internetu od t.mobile, nebo špatně nastaveném QIPu. Více možností není
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod sunny » ned 3. květen 2009 15:08

tak nevim, nastavovala sem to podle navodu ... ale to uz je jedno, stahla jsem si slick a ten mi jede, presto diky :)
sunny
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod MH » úte 3. listopad 2009 6:41

Nainstaloval jsem si na Omnii Qipa 2130, ale nemohu se připojit. Jakýkoli pokus končí na Network error: Can't find network. Zkusil jsem Slicka a ten jede v pohodě. Pomůže někdo? Díky.
MH
 

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod Rypi » úte 3. listopad 2009 16:37

vypadá to na nějaký problém s Omnií... co s tím, to nevím
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP na Omnii i900

Nový příspěvekod petka.222 » čtv 19. listopad 2009 13:24

instalace na hry
petka.222
 


Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník