Stránka 1 z 1

Zvuky při odesílání zprávy

Nový příspěvekNapsal: pon 4. prosinec 2006 10:37
od Nosferatu
Ahoj mam takovy dotaz, jak vypnout zvuk kdyz odesilam zpravu pomoci ALT+S a neni videt contact list tzn. je v system tray tak to vzdy udela takovy tupy zkuk. Nevite nahodou jak se toho zvuku zbavit? Mam vyple zvuky ale i tak mi to dela.

Nový příspěvekNapsal: pon 4. prosinec 2006 16:29
od Xeelee
Zkus ten zvuk odstranit ze slozky se zvuky.
Netusim co to udela tak ho radsi nemaz.
Kdyby nesel QIP tak ho tam vrat.

Nový příspěvekNapsal: pon 4. prosinec 2006 19:50
od Runn3r.cze
zkus v nastavení, zvuky, najdi si zvuk při odeslání zprávy a dej odebrat...
anglicky je to přesně Settings -> Sounds -> položka Sent Message -> tlačítko Remove. češtinu nepoužívám, takže ti musí stačit tohle

Nový příspěvekNapsal: úte 5. prosinec 2006 15:23
od nosferatu
Ne ne to nepomaha to co radite, tak jde o klasicky zvuk kdyz posilate zpravu, ale tohle je takvoy zvuk jako napriklad kdyz nemate do urcite slozky prava tak takvy zvuk. A ten tam mezi nima neni. Zkousel jsem preinstalovat ale nic. Ptal jsem se lidi co pouzivaji posledni verzi 7990 a tem to taky dela kdyz maji contact list otevreny, ale kdyz pro odesilani pouziji kombinaci klaves CTRL+ENTER tak to neudela nebo kdyz dam klasicky odeslat na tom okne. Ale pomoci ALT+S to udela ten zvuk. Jelikoz jsem zvykly to tak odesilat stale si nemohu zvyknout na novou klavesovou zkratku, ale lze vyuzivat obe dve aspon tak to je nastaveno v QIP standartne.

Podivný zvuk

Nový příspěvekNapsal: úte 19. prosinec 2006 10:11
od vlaju
...a není to náhodou zvuk windows?

Nový příspěvekNapsal: stř 20. prosinec 2006 17:33
od Nosferatu
Ano to je pravda to je z windows a jak to odstranim???

Nový příspěvekNapsal: pon 25. prosinec 2006 21:35
od pepik123
Uz se vam ten problem s tupym zvukem nejak podarilo vyresit? Me to taky celkem sere.

Nový příspěvekNapsal: úte 26. prosinec 2006 11:10
od empError
Nosferatu píše:Ano to je pravda to je z windows a jak to odstranim???


start > nastavenia > ovladacie panely > zvuky a zvukove zariadenia > karta zvuky:

Obrázek

ja mam vsetky zvuky vypnute, ale ak sa ti chce, mozes si najst presne tu udalost, na ktoru sa viaze tvoj zvuk a zrusit ho...

Nový příspěvekNapsal: úte 26. prosinec 2006 11:33
od pepik123
Diky za pomoc. Byl to ten zvuk cink.wav. Uz je od nej klid.

Nový příspěvekNapsal: úte 26. prosinec 2006 14:13
od Xeelee
Me ty originalni zvuky pekne rozcilovaly tak jsem si tam dal vlastni.
Nektere zvuky jako napr. cink.wav jsou snad jeste horsi nez zvuk pri startu ICQ ale bez zvuku jsem OS mit nechtel.
Staci zkopiravat *.wav zvuky do C:\WINDOWS\Media a pak si je nastavit:
Obrázek
Stejnym zpusobem se daji zmenit zvuky i v QIPu.

Na Windows nemam nervy
Nechal jsem si poslat Linux