QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Není načten stav vašeho ICQ

Co se jinam nevešlo. Například dotazy týkající se více verzí QIPu (2005, Infium, PDA)

Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod katrops » pon 5. leden 2009 20:13

Už se tady někdo kdysi ptal, ale nedostal odpověď. Tak to tkusím ještě jednou. V nastavení - obecné - autorizace jsou zašedlé (nefunkční první dvě možnosti). Na třetí je napsáno "Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizovat údaje". Nevím jaké tlačítko, nikde nic takového není. Syn to má správně na svém účtě. PC a program QIP 2005 (8080) máme přitom stejný (jeden).
katrops
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned 4. leden 2009 15:15

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod Bari » pon 5. leden 2009 20:31

Není to jen tím, že nejsi na ICQ připojen?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod katrops » úte 6. leden 2009 13:59

Nevím jak to myslíš - připojen. Stáhl jsem si program QIP. Protože jsem žádné ICQ předtím neměl, tak to po mně chtělo registraci a potom mně to přidělilo ICQ číslo.
katrops
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned 4. leden 2009 15:15

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod Bari » úte 6. leden 2009 15:57

A jsi online? Tj. máš zelenou květinku když si zobrazíš panel protokolů?
Přílohy
sdf.jpg
sdf.jpg (6.23 KiB) Zobrazeno 11321 krát
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod katrops » úte 6. leden 2009 16:32

Ano jsem online. Nebude to fakt tím, že se musí prvě zaregistrovat číslo na programu ICQ a až potom přejít na QIP? Já jsem se prvně zaregistroval na QIP a tam mně to vyhazuje tu hlášku a nejdou mně nastavit autorizace. Jinak všechno ostatní jde. Zkoušel jsem se přihlásit na programu ICQ a tam mně to taky jde.
katrops
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned 4. leden 2009 15:15

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod Black_Fox » úte 6. leden 2009 18:11

Takže s tím samým číslem se jde přihlásit na oficiálním klientovi, ale na QIPu ne?
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod katrops » stř 7. leden 2009 10:20

Přihlásit se jde na obojím. Akorát na tom QIPU nemůžu nastavit ty autorizace.
Jak už jsem napsal dříve :
V nastavení QIPU - obecné - autorizace jsou zašedlé (nefunkční první dvě možnosti). Na třetí je napsáno "Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizovat údaje". Nevím jaké tlačítko, nikde nic takového není. Syn to má správně na svém účtě. PC a program QIP 2005 (8080) máme přitom stejný (jeden).
katrops
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: ned 4. leden 2009 15:15

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod Krtek999 » ned 11. leden 2009 12:12

Ahoj, povedlo se to nekomu vyresit? Mam stejnej problem. Do dne sto fungovalo OK a dnes jsem zapnul PC a nejdete.

EDIT: Tak kdyz qip vypnu a pak ho znova nahodim funguje to, ale pokud qip nabiha pri startu PC tak to nefunguje.

//edit Black_Fox: sloučeny navazující příspěvky
Krtek999
 

Re: Není načten stav Vašeho ICQ, klikněte na tlačítko Aktualizov

Nový příspěvekod kkkkkk » čtv 5. únor 2009 12:43

Dnes se to stalo i me, ale muzu zapinat a vypinat a nic nepomaha... ma nekdo take problem s nekativnim nastavenim - obecne - autorizace..... ?? :help:
kkkkkk
 

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod KiDMAN » pon 29. listopad 2010 19:30

Mám ten samý problém. Již delší dobu se nemohu připojit na QIP 8095. QIP 2010 ani jiné nechci, ale bohužel ani z dálky netuším jak vyřešit tento problém.
KiDMAN
 

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod xstrv01 » pon 29. listopad 2010 19:37

To máš docela blbý, že nechceš novýho QIPa. Protože ICQ šlo dál. To je jako strkat gramofonovou desku do CD mechaniky.

Co takhle se alespoň hnout na 8097?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod KiDMAN » pon 29. listopad 2010 19:52

To máš docela blbý, že nechceš novýho QIPa. Protože ICQ šlo dál. To je jako strkat gramofonovou desku do CD mechaniky.

Co takhle se alespoň hnout na 8097?

No já bych rád, ale každý QIP co si stáhnu je QIP 2010 ať stahuju co stahuju. QIP 80.. jsem již nikde bohužel funkční nenašel.
KiDMAN
 

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod JindNovo » pon 29. listopad 2010 20:01

QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod KiDMAN » pon 29. listopad 2010 20:10

Nemohl bys to někde jinde upnout? Na Edisku si fakt kredity kupovat nebudu a čekat než se to uvolní.., nevím no..
KiDMAN
 

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod KiDMAN » pon 29. listopad 2010 20:11

Ok, stáhnuto. Jdu to vyzkoušet.
KiDMAN
 

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod KiDMAN » pon 29. listopad 2010 20:18

Kamaráde, ty snad zasloužíš metal. Nevěřím vlastním očím. Po několika měsících jsem lognutý na starém, dobrém QIPu. Takže ještě jednou díky moc. :)
KiDMAN
 

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod xstrv01 » pon 29. listopad 2010 20:58

Ono se stačilo podívat na hlavní stranu, kde je odkaz na stažení...
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod JindNovo » pon 29. listopad 2010 21:07

To je odkaz od uživatele vencisaa, který byl v tomto příspěvku, takže já nic.

Ale jako původní uživatel 2005 tak jako tak doporučuji přechod na 2010 i kdyby se používal jen ICQ protokol.
Skin Back To QIP 2005 pomáhá k odstranění bariéry
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 30. listopad 2010 11:06

Myslíme oba to stejné? Já na úvodní stránce vidím odkaz na Pafův jabberdisk. Nebo to je nějaký to šmelo, že se to jmenuje QIP2005, přestože je to už QIP2010?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Není načten stav vašeho ICQ

Nový příspěvekod Pafo » úte 30. listopad 2010 11:10

No dovol.. jaký šmelo.. u mě je zaručenej QIP 2005 8097 :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Další

Zpět na Obecná diskuze o QIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron