Stránka 1 z 1

Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: čtv 8. leden 2009 18:06
od pirat
Když se přihlásím do qipu, nezobrazí se mi můj kontakt list.V jiných protokolech přitom vše funguje a když se na tomto PC přihlásí někdo jiný, tak mu to taky jde. Když si přeinstaluju qip, tak poprvý se přihlásím, ale pak už zase ne, co s tím?

Re: Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: čtv 8. leden 2009 20:51
od kein_nick
Kdybys se prihlasoval na jiny protokoly tak se ale neprihlasujes na icko.. Takze v jinych klientech to facha?
My mame doma na maminym notasu stejnej problem.. Rozjedu ho jednou (QIPa) ale pak uz ne.. Tenhle problem mi je taky zahadou uz nejaky cas..

Re: Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: pát 9. leden 2009 21:27
od pirat
Tak nevíte co s tím. Jo, pravda, přihlásil jsem se přes jinýho klienta :roll: Přes ICQ mi to normálně běhá, ale netuším, co s tím qipem, ten je mnohem lepší ;)

Re: Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: pát 9. leden 2009 21:32
od kein_nick
Ja fakt netusim, nejvic mi nedava rozum, ze ostatni se u tebe na qipu prihlasi.. chapu to dobre? Bud se preci prihlasi vsichni nebo nikdo.. Sorry ale fakt nevim momentalne..
Jedine zkusit jinej server - login.oscar.aol.com a port 80. Radila jsem to tu vickrat, nekomu pomohlo, nekomu ne.. :oops:

Re: Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: pát 9. leden 2009 21:32
od Drmol
Používá stejnou instalaci QIPu více lidí? Pokud ano, nainstaluj ho ještě jednou odděleně. Pokud ho máš odděleně, tak to zkus udělat naopak. Jinak mě nic nenapadá. :)

Re: Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: sob 10. leden 2009 15:43
od pirat
Tak bohužel nic nejde, pokoušel jsem se to přeinstalovat, a je to furt stejný, když spustím qip, tak mi spadne ICQ, ICQ mi napíše, že je k mýmu účtu přihlášen někdo z jinýho PC, ale přitom na qipu jsem online, ale není tam ani jedno jmeno v kontakt listu.Netuším, co s tím.A když zkusím přihlásit někoho jinýho na tom qipu, tak tomu to normálně jde, netuším, čím to. :e?: :help:

Re: Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: sob 18. duben 2009 7:42
od Návštěvník
Mám stejný problém, pomáhá obvykle smazání současného profilu a jeho znovuvytvoření. Ale nepřišel jsem na důvod, proč tohle dělá, není to poprvé, co se mi to stalo a obvykle je ot náhodné.

Re: Chybějící kontakt list

Nový příspěvekNapsal: čtv 23. prosinec 2010 11:12
od Hrot
taky se mi to takle stavalo... stačí to jak radí kolega smazat a založit znovu..pak už to jede v pořádku, ale furt si lamu hlavu čím to muže být..