QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Winamp to QIP

Používáte Winamp to QIP?

Můžete označit 1 možnost

 
 
Zobrazit výsledky

Winamp to QIP

Nový příspěvekod Xeelee » pon 4. září 2006 22:59

Homepage: http://ravendm.h12.ru/w_t_q.php
Poslední verze pluginu: 1.26b (pro stažení klikněte na Для загр
Naposledy upravil Xeelee dne úte 20. únor 2007 14:20, celkově upraveno 9
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

nejde

Nový příspěvekod patap » stř 6. září 2006 15:53

Kde se to má zobrazit???nevím proč ale nejde to :(
patap
 

Nový příspěvekod Xeelee » stř 6. září 2006 16:29

V popisu u statusu.
Můžete omezit zobrazování přehrávané skladby pouze na status Hudba.

Zkontrolowal jsi jestli mas ten plugin spravne nastaveny?
Ja nepouzivam Winamp takze nevim jestli se to u uzivatele zobrazuje.
Zkus se zeptat kontaktu jestli to vidi.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

jede

Nový příspěvekod patap » stř 6. září 2006 16:56

Nevím čím to bylo...ale už to jede :D
patap
 

Nový příspěvekod LinS » čtv 7. září 2006 0:59

Plug-in podporuje i automatické přepnutí na status hudba, takže vše funguje krásně automaticky a i Ty vidíš u sebe co se zobrazuje ostatím, přepíše se to ve statusu hudba ;)
LinS
Uživatelský avatar
LinS
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 30
Registrován: sob 2. září 2006 14:39
Bydliště: Praha

Nový příspěvekod Xeelee » čtv 7. září 2006 17:20

to LinS: Diky za informaci.

Zuzanka taky psala ze ji to nefunguje.
Ma nekdo podobnou zkusenost?
Nevite cim by to mohlo byt?
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod sheet^ » stř 13. září 2006 21:15

No me to funguje ... :)
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod Návštěvník » ned 17. září 2006 8:44

no me to funguje ale jen tak na půl protože se me tam ukazuje asi jen pulka nazvu te pisnicky co me bezi :roll: nevite co s tim?
Návštěvník
 

Nový příspěvekod sheet^ » stř 27. září 2006 16:27

Jako mas tam napsaneho jen interpreta ale nemas tam nazev pisnicky ? .. nebo tam mas treba pulku nazvu te pisnicky ? .... jakou verzi QIPu mas ?
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

winamp to qip

Nový příspěvekod vortexx » čtv 28. září 2006 19:53

mne tiez napise len polovicu z nazvu, napriklad skonci to v polovici slova a verziu mam 7980...ako to mam vyhriesit? :(
vortexx
 

Nový příspěvekod Xeelee » pát 6. říjen 2006 21:02

Plugin je kompatibilni POUZE s QIPem.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 21. říjen 2006 23:42

no proste se mi tam nepise celej nazev napr DJ P.M.C.-DJ PMC Liv a cely to je DJ PMC Live at Phoenix 25-02-2006 part 2
Návštěvník
 

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 28. říjen 2006 12:53

No, mě to taky nejde.
Restartoval sem pc a predtím aktivoval plugin ve winampu.

QIP ver.7981
Winamp ver.5.24(x86) - Jun 21 2006
Návštěvník
 

Nový příspěvekod sheet^ » úte 31. říjen 2006 19:09

Zkus tam dat tuhle verzi ... tohle je nejnovější co jsem našel .. tady je nejaka verze 1.12 a tohle je 1.26

Kód: Vybrat vše
www.jptuning.net/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=423
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod Xeelee » úte 31. říjen 2006 19:58

Uz mame na foru aktualni verzi 1.26b.
Pokud na oficialnich strankach najdete novejsi verzi ktera jeste neni na foru tak mi napiste na PM nebo na email a provedu aktualizaci.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod sheet^ » pát 3. listopad 2006 10:14

sheet^ píše:Zkus tam dat tuhle verzi ... tohle je nejnovější co jsem našel .. tady je nejaka verze 1.12 a tohle je 1.26


tahle verze je najaka posahana .. kdyz to mam pustene, tak to funguje jak ma ... .ale kdyz zapnu winamp, tak mi nejde nastavit Buddy Ikona .. a kdyz ho vypnu tak taky ne .. musim jedine vypnout QIP a pak az ho zapnu tak to nastavit .. ale ja posloucham Winamp porad tak mi to nejde nastavit .. a ty ostatni verze jsem nezkousel ... tak je zkuste nekdo vyzkouset ... radsi sem nebudu davat odkaz jeste bych dostal ..
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod jenda.69 » pát 3. listopad 2006 14:47

http://forum.qip.ru/showthread.php?t=5604
Já teda používam tenhle WTQ, protože s ním funguje i jetAudio.. škoda, že tam neni tolik nastavení a všechno se musí dělat přes configy... :?
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Winamp

Nový příspěvekod Britrik » čtv 9. listopad 2006 13:09

Zdravím! Tak se mi asi po pěti restartech podařilo zprovoznit tenhle plugin :?
Ale jinak dobrá věcička.
Uživatelský avatar
Britrik
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 9. listopad 2006 13:04

Nový příspěvekod sheet^ » pon 13. listopad 2006 22:29

tak jsem zistil, ze u te nejnovejsi verze taky nejsou ty pisnicky cele vypsane .. tak jsem si stahl teda jinou verzi (Winamt-to-qip 1.16b) .. a tady to jde spravne.
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod Dugas » pon 13. listopad 2006 22:57

... plugin do winampu jsem mel taky, jenze mi nazev prehravany hudby vrazel do vsech statusu, takze jsem tam nemohl napsat nic jinyho ... odinstalovan *
Uživatelský avatar
Dugas
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 51
Registrován: pon 16. říjen 2006 18:55

Další

Zpět na Doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník