QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Winamp to QIP

Používáte Winamp to QIP?

Můžete označit 1 možnost

 
 
Zobrazit výsledky

Nový příspěvekod sheet^ » pát 1. prosinec 2006 14:42

Dugas píše:... plugin do winampu jsem mel taky, jenze mi nazev prehravany hudby vrazel do vsech statusu, takze jsem tam nemohl napsat nic jinyho ... odinstalovan *


nj .. ono se to tam da nastavit ..
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Nový příspěvekod MK » úte 26. prosinec 2006 11:27

Jede mi to, napoprvý.. A nemusel jsem ani nic restartovat, jen jsem zapnul a vypnul Winamp, nastavil ten plugin a bylo to 8-) Dobrá věcička..
MK
 

Nový příspěvekod cardi » úte 26. prosinec 2006 15:18

no tak ja ho instnul ale stejne mi nesel protoze uz ve winampu plugin mam a druhy mi nejake neficel tak nevim :?
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Rumex » sob 6. leden 2007 19:24

nevim cim to, ale proste mi to nejde, zadnej status Hudba nebo Music se mi nezobrazi, mam tu nejnovejsi verzi, PC sem restartoval 2x a nic, nema se jeste neco nastavit v qipu?
Rumex
 

hm

Nový příspěvekod cardi » sob 6. leden 2007 19:55

spis nastavit ve winampu neco .
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Black.Fighter » ned 7. leden 2007 16:57

Ted mam novou verzi a taky mi to nejede... Pri starsi to jelo... :(
Uživatelský avatar
Black.Fighter
Nováček
 
Příspěvky: 6
Registrován: ned 19. listopad 2006 19:53

Nový příspěvekod Rumex » pon 8. leden 2007 18:28

tak uz mi to jede:)
nevim cim to, nic sem tam od ty doby neprenastavoval, zapnul sem winamp, QIPa a uz to jelo=)
Rumex
 

RE

Nový příspěvekod Jeka » sob 13. leden 2007 19:28

Dugas píše:... plugin do winampu jsem mel taky, jenze mi nazev prehravany hudby vrazel do vsech statusu, takze jsem tam nemohl napsat nic jinyho ... odinstalovan *

jj ten novej plugin je na ...... ja mam 1,15 a schanim 1,16 ten je v pohode.. proste u toho noveho mi taky neslo zmenit status !! :( :( tak žel z disku :!: :!: :D :D :D
Jeka
 

Nový příspěvekod sheet^ » ned 14. leden 2007 2:13

tady mate verti 1.16 ... ja ji pouzivam a jsem spokojeny

Kód: Vybrat vše
www.sheet.kx.cz/qip/WinAmp_to_QIP_116b_czsk.zip
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Víc statusů?

Nový příspěvekod mycountry » ned 14. leden 2007 15:02

Šlo by to narvat i do víc statusů? např.:
Counter-strike + mp3 - Hraju counter-strike, zkuste mě vyrušit... Poslouchám ...
Surfing + mp3 - Právě surfuju a poslouchám
mycountry
 

Winamp to QIP

Nový příspěvekod fastbilly » čtv 18. leden 2007 15:45

Klucí, já mám problém s tím, že když vypnu WinAmp, tak se mi nevrátí status do původního stavu (na křížek). máte s tím taky někdo problém? Díky moc za odpověď. Plugin používám 1.26
fastbilly
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod fox » ned 21. leden 2007 14:09

lol a co to je za problem? tam ten krizek hod pak sam..
fox
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod sheet^ » ned 21. leden 2007 17:38

fastbilly píše:Klucí, já mám problém s tím, že když vypnu WinAmp, tak se mi nevrátí status do původního stavu (na křížek). máte s tím taky někdo problém? Díky moc za odpověď. Plugin používám 1.26


me ta verze blbla cela .. tak jsem se vratil k verti 1.16, která je uplně dostačující ... a bez problémů
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Vale

Nový příspěvekod Návštěvník » stř 24. leden 2007 23:22

Takže za 1) Vše je v pořádku funguje to jak má
2) když přehrávám třeba nějakou mp3 a napíšu kamošovi,tak se mu ten status zobrazí a přesně i ta pisnička co přehrávám
3)jak mile pustim jinou písničku,tak napíšu kamošovi ,co mám ve statusu teď a napíše my furt tu samou,takže todle je jedinej problém a ten mě moc štve ,jak ho řešit ?
Návštěvník
 

Nefunguje !!

Nový příspěvekod Vale » čtv 25. leden 2007 7:16

Hm tak to mám potvrzený nefunguje to.Mám druhej PC v obyváku,a až dneska mě napadlo když pustím nějakou mp3,tak se ten status ukáže,ale jak mile změním mp3 ,a jdu se podívat na druhej PC,tak status je tam ten stejný co jsem měl před tím puštěnou mp3 ,takže je to naprd :( :(
Vale
 

Nový příspěvekod Chleba » ned 28. leden 2007 13:46

Taky musíš dát zjistit status (click pravym tlacitkem = Read Status message) ...vše funguje bez problému :D
Chleba
 

Nový příspěvekod Smoke » sob 3. únor 2007 20:30

Co takhle udělat takovýhle plugin, ale aby fungoval i pro realplayer?
Smoke
 

Nový příspěvekod Xeelee » sob 3. únor 2007 21:13

Vzhledem k tomu ze jiz brzy vyjde rozsiritelny QIP Infium a bude k nemu dokumentace pro tvorbu pluginu tak nema cenu zkouset delat nejaky plugin pro QIP 2005.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod shikaka » čtv 8. únor 2007 18:48

kedy asi vyjde ten novy QIP ?
shikaka
 

Nový příspěvekod jenda.69 » čtv 8. únor 2007 18:50

Na webu qipu jsem četl před pár týdnama něco ve stylu "až bude hotový"
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

PředchozíDalší

Zpět na Doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků