QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Winamp to QIP

Používáte Winamp to QIP?

Můžete označit 1 možnost

 
 
Zobrazit výsledky

Nový příspěvekod maestro » ned 11. únor 2007 10:33

tak ja ten plugin taky zkusim :)
Uživatelský avatar
maestro
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: čtv 31. srpen 2006 14:26
Bydliště: Praha / Nejdek

Please help

Nový příspěvekod Caky » pon 19. únor 2007 20:33

Ahoj stáhnul jsem si tenhle skvělěj plugin a nainstaloval ale když pustim winamp i QIP tak mě se to v QIpu ukazuje ale ostatním ne...Nevíte co stim??
Caky
 

Nový příspěvekod mck » pát 30. březen 2007 20:52

Zinstaloval som, no zatial nemam moznost ako zistit, ci funguje. Vsetci QIP useri v CL su off ;)
mck
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 30. březen 2007 19:27

Nový příspěvekod Unown » úte 24. duben 2007 17:58

mam novej winamp 5,33 a do ted sem mel QIP8 010 a vše fachalo bez problému,ale od te doby co mam QIP 8020 tak mi to nefunguje,nvm cim to je,reinstaloval sem WinAmp a i QIP ale porad to nejde...pri instalovani pluginu necham standartni adresu C:/Program files/Winamp a dam instalovat,pak spustim plugin a zaskrtnu
plugin zapnut
měnit text statusu: Vždy
Automatické změny statusů:obojí zaškrtnuto
Předvolby statusu:Použít nasledujici status - ano
format %A
status subscribe:posloucham...

dám ok pustim se ve winampu pisnicku...

a

nic.....
poradí mi někdo?
Uno
Unown
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 24. duben 2007 17:39

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Dreaminka » úte 20. listopad 2007 17:03

Jede mi to... dost dobrý :wink:
Dreaminka
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 20. listopad 2007 16:57

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Mark cz » sob 1. březen 2008 10:18

Ahoj chcu se zeptat jestli to jede i ve windows media player .Děkuji
Icq : 240883099 >>> :-)

Vlastní názor vám nikdo nemůže brát !
Uživatelský avatar
Mark cz
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 28. únor 2008 21:32
Bydliště: Darkovice

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod GasThan » sob 1. březen 2008 23:49

preco asi sa to vola WINAMP TO QIP asi preto ze to ide na WINDOWS MEDIA PLAYER nei ? :rofl: samozrejme ze to nejde na media player :D
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Hestia30 » pát 27. červen 2008 7:56

Tak jsem se nechala zlákat a nainstalovala si to taky :) ....bylo by to celkem fajn,kdyby to psalo srozumitelne...napise to nazev interpreta a pisnicky a k tomu to prida nejaky nesmysl :( ,tak me to otravilo,ze jsem to odinstalovala a svete div se ono to tam je porad :shock: ...a ted mi nekdo poradte,jak se toho mam zbavit :sos: diky predem!
Hestia30
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Hestia30 » pát 27. červen 2008 21:06

UŽ JSEM TO VYŘEŠILA..... ;)
Hestia30
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Andreas Pikaso » stř 2. červenec 2008 8:53

To mi chcete říct, že to není určeno rpo Infium????? To je teda prdel. A tato plužina není pro Infium??
Andreas Pikaso
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod keyboo » stř 2. červenec 2008 8:55

viewforum.php?f=71 tady jsou pro infium. a co hledáš se jmenuje exmusic a umí víc než jen winamp.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Andreas Pikaso » stř 2. červenec 2008 9:08

Děkujiiiii!!! Super už to jede!
Andreas Pikaso
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod yellow.bastard » stř 2. červenec 2008 13:23

Můžu se zeptat kde přesně se ten plugin nastavuje?.....mam plugin 1.16b hodil sem ty dva soubory do složky Winamp/Pugins. Všechno funguje ale nevim jak vlízt do nastavení....Chtěl bych aby se nepřepisoval muj status který tam zrovna mám.Chci aby se to psalo az ZA tim statusem.Takhle místo statusu se objeví Wnapmp plays a nazev pisne...moc dík za odpoved
yellow.bastard
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 2. červenec 2008 13:19

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod jointick » ned 10. srpen 2008 20:28

Kde se dá nastavit ten plugin??? Nazev pisnicky se mi zobrazuje, ale předtím se mi napíše Ńĺé÷ŕń ńëóřŕţ(WTQ)… :e?:
jointick
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Sangria » ned 4. říjen 2009 21:19

Plugin se nastavuje v options -> preferences -> plug-ins -> general purpose a tam dvojklik na winamp to qip.

Používá tady někdo tenhle plugin ve windows 7? Nevím, jakej by to na to mohlo mít dopad, oproti vistám, ale nějak mi winamp to qip nejede... ale možná se to srovná.
Sangria
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 2. září 2007 17:18

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod rybitchka12 » čtv 29. říjen 2009 18:47

Ahoj mám problém, píše mi to před ten status : Ńĺé÷ŕń ńëóřŕţ(WTQ)… a nikde nemůžu najít jak to změnit nebo kde se upravuji pluginy .. poradite mi nekdo ?
rybitchka12
 

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod mck » ned 11. duben 2010 17:11

vo Winampe stlac Ctrl+P a v polozke Plugins - General Purpose najdes Winamp-To-QIP. Dvojklik naň , otvori sa ti nastavenie tohto pluginu. (Ten nezmyselny string je len text v rustine, ktory Ti nezobrazi Windows, kedze nemas RU klavesnicu doinstalovanu ). Tam v polozke "Status Prefix" prepis tento text napr. prelozene:" Prave pocuvam" alebo ..."I am listening now" (ak chces oboznamit mimoslovenskych uzovatelov ) Daj OK a ficis ;)
mck
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pát 30. březen 2007 19:27

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod Scotty » ned 2. květen 2010 19:55

Chtěl bych se zeptat jestli tady ten plugin nekomu jede pod win 7?
Scotty
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 2. květen 2010 19:54

Re: Winamp to QIP

Nový příspěvekod xSpameRx » čtv 10. březen 2011 18:45

ahoj, od doby, co mám new PC, tak co jsem znova nainstalovat Winamp, QIP a WinampToQIP, tak funguje jak má, zobrazuje to co hraje, ale už to na začátku statusu neukazuje pořadí písničky, jako když mám playlist a je tam třeba 1000 písniček, tak mi to už neukazuje 254. nebo 964. atd. ještě na starým PC mě vše jelo ? nevíte někdo pls co s tim udělat ? :help:
xSpameRx
 

Předchozí

Zpět na Doplňky

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník