QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA na HTC Touch HD

QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Zipo » stř 14. leden 2009 19:34

Zdravím vás,

mám tu jeden problém. Mám HTC Touch HD a stiahol som si doňho QIP PDA Windows 4110 Final ( skúšal som už aj iné, staršie verzie ) a nikdy mi neide prihlásiť. Zadám si údaje, potvrdím a keď kliknem na online ikonku, aby som sa prihlásil, asi o tri sekundy sa mi opäť sfarbí do červena, čiže ma neprihlási. Neviete, kde je chyba :( ?
Zipo
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 12. červenec 2008 12:12
Bydliště: Bratislava

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » čtv 15. leden 2009 9:38

problém bude v nastavení. Funguje ti internet? jiné klienty pro ICQ/ prohlížeč internetu? zadáváš správné heslo (max 8 znaků a číslo bez pomlček)?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Zipo » čtv 15. leden 2009 18:50

Jasné, net mi ide bez problémov a dát mám habadej. Heslo mám zostavené z ôsmych čísel. Na Jimme mi ide všetko normálne, nechápem, prečo tu nie . . . :-(
Zipo
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 12. červenec 2008 12:12
Bydliště: Bratislava

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » čtv 15. leden 2009 21:52

tak ted taky nevim... pokud nepužíváš proxi.... můžeš zkusit poslat screeny nastavení?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Zipo » pát 16. leden 2009 7:03

Nepoužívam proxy. Poslal by som, len vôbec netuším, ako sa na HDčku robia :e?: .
Zipo
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 12. červenec 2008 12:12
Bydliště: Bratislava

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » pát 16. leden 2009 11:39

Ozvi se mi (KONTAKT) :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » pát 6. únor 2009 16:29

tak beta 2115 už vunguje i na HTC touch HD. :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Zipo » stř 4. březen 2009 19:01

No, stiahol som si teda QIP PDA 2120 a takisto mi nejde. Potom mi napadla jedna vec. Zapol som si Wi-Fi a pripojil sa na svoju sieť a skúsil sa prihlásiť následne na to. Zaujímavé je, že tak mi všetko fungovalo a akonáhle som Wi-Fi vypol, zas to nešlo. Vie mi niekto poradiť, ako riešiť tento problém? Je to tak určené, že to funguje len ak som pripojený na Wi-Fi? Je moje zariadenie v poriadku?
Zipo
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 12. červenec 2008 12:12
Bydliště: Bratislava

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » stř 4. březen 2009 20:51

QIP funguje i přes GPRS..., ale musí být pořádně natavené. Pokud máš zaplou wifi a vypneš ji, tak qip se vždy odpojí a musel bys ho znovu připojit
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Zipo » stř 4. březen 2009 21:54

No však to aj vždy robím, ale pochop, že mne ide iba v prípade, že dáta mi idú cez Wi-Fi . . . Nech som pripojený cez hocičo iné, nikdy mi to nefunguje . . . Či je to GPRS, EDGE, alebo 3G . . . Preto tomu nerozumiem . . .

Jedna zaujímavosť: Takto mi nefunguje ani Skype. Tiež ide iba cez Wi-Fi.

:-/
Zipo
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 12. červenec 2008 12:12
Bydliště: Bratislava

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » stř 4. březen 2009 22:39

Skype jde jen přes Wifi/3G. Budeš si muset pořádně nastavit INTERNET v mobilu
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Zipo » stř 4. březen 2009 23:10

Jóóój, presne na toto som si dával pozor a aj pri QIPe som šiel na miesto, kde som mal 3G signál 4 zo 4 čiarok :) .
Zipo
Nováček
 
Příspěvky: 10
Registrován: sob 12. červenec 2008 12:12
Bydliště: Bratislava

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod J.M. » sob 11. duben 2009 13:50

Ahoj, pořídil jsem Touch HD a samozřejmě se dívám po něčem pro Jabber. QIP PDA ne a ne se připojit. Později jsem zjistil, že s účtem na njs.netlab.cz (stejně jako s ICQ) problém nemá, ale s mými na vlastním serveru ano. Myslím si, že ignoruje jak SRV záznamy v DNS, tak manuální nastavení serveru pro připojení.

Dokud jsem měl nastavený jenom svůj účet, QIP PDA při práci s účtem spadnul. Teď mám i účet na njs.netlab.cz a už se na můj server "jen" nepřipojí, aspoň nepadá.

Může se na to prosím někdo podívat? ;) dík, J.
J.M.
 

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » sob 11. duben 2009 19:06

rozhodně nic neignoruje, mám taky vlastní server a funfuje mi to ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod J.M. » sob 11. duben 2009 19:54

A máš ten server na jiné IP než je A záznam přímo na domena.xx? Jeslti ano, pak to buď nefunguje na HTC Touch HD nebo je problém v něčem jiném. Co ode mě potřebuješ vědět pro odladění této chyby?

(A také mi dost chybí nastavení priority - není moc fajn když píšu někomu z mobilu na Jabber a odpovědi mi chodí na pc místo na resource mobilu - mimochodem z QIP Infium) :)
J.M.
 

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Rypi » ned 12. duben 2009 7:15

priorita je v plánu, ale momentálně se vyvíjí symbianová verze
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod misuska.anjilek@seznam.cz » sob 14. leden 2012 0:03

Dobrý den chtěla bych se zeptat vše mi funguje nainstalovala sem v mobilu qip ae furt mi to píše špatné heslo aj když ho píšu dobře mohly by jsete mi poradit
misuska.anjilek@seznam.cz
 

Re: QIP PDA na HTC Touch HD

Nový příspěvekod Mafos » ned 15. leden 2012 20:00

Ahoj lidi o jaké verzy je řeč ? Vidím diskuse windows mobile. jelikož už nepracují s wm nemohu poskytnout žádné rady. jak je to s češtinou a slovenštinou nebyl by zájem , no že bych se toho ujal a udělal překlad ?

Nemám ani přehled jestli je nebo není novější verze případě dejte vědět sleduji diskuzi takže e-mail mi přijde na mobil když sem někdo napíše.

Ale pokud nejste spokojení s mim předešlím překladem tak ho dělat už nebudu a snad ho někdo jiný přeloží.
Mafos
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: sob 20. srpen 2011 17:14
Bydliště: Okr Sumperk


Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník