QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2112

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod host » pát 23. leden 2009 1:04

Mám problém s češtinou.... 1. se instaluje na hdd a 2. když jí nakoppčim tam kam patří tak nejde změnit. Nevíte čím to... mezi klávesou a židlí to není...Dík
host
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » pát 23. leden 2009 9:04

čeština se kopírovala pouze do telefonu, tato chyba bude opravena. Verze 2112 byla mírně změněna a proto je potřeba mírně upravit češtinu... Dnes bude ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod vvcrx » pát 23. leden 2009 9:11

ahojte,nainstaloval sem 2112 na MDA COMPACT IV a při spuštění se vždy sekne a nejde s tím nic dělat,nějaká rada please,díky
vvcrx
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » pát 23. leden 2009 11:45

sekne? mě teda ne, zkus soft reset, připadně znovu nainstalovat...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod d3n1s » pát 23. leden 2009 13:22

Diky za novou verzi QIP PDA. Mel bych jednu otazku. Bylo by mozny nejaky advanced nastaveni pro KeepAlive ? Pokud ho zapnu, tak muj Touch Pro vydrzi sotva 10-12h. Bez neho to uz je na vice jak 1den. :)
d3n1s
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » pát 23. leden 2009 15:26

kdo ti vydrží den? Ale keepalive je zapnuto stále...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » pát 23. leden 2009 17:57

čeština opravena - nyní již funguje ve verzi 2112. Bohužel se stále instaluje jen do zařízení, ale to alex opraví o prázdninách.

Dále jsem vytvořil QIP PDA Rypi's pack, ve kterém je už čeština, QIP Big smilies a QIP VGA smilies(neoficiální) a časem bude i slovenština.
Pack přeinstalovává standartní QIP, takže nastavení i historie zůstane. Pokud by někdo udělal pěkný skin... tak ho můžu do packu zařadit.
Stahovat můžete prozatím ZDE

P.S. Doufám, že se to nerozjede packová mánie jako u infia ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Black_Fox » pát 23. leden 2009 18:10

Rypi píše:kdo ti vydrží den?

baterka v PDA
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » pát 23. leden 2009 18:34

ale jak víš, že je to keep aliveem? Ten je v QIPu už dlouho a je stále zaplý. bez něj se ti jabber odpojí...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod tominekk » sob 24. leden 2009 13:09

Mozna to bude divne, ale mam ucet na jabbim.cz a nemuzu se pripojit.
Nastaveni mam nasledujici: nick@jabbim.cz, heslo 6 znaku, zdroj: jabbim.cz, server: jabbim.cz, port: 5222.

Klepnu na zmenu stavu do online a za 2 vteriny je to offline. Kdyz to zkusim vickrat po sobe, tak qip spadne a pri dalsim spusteni je smazane veskere nastaveni vcetne uctu.

Pripojeni na internet me funguje! Mam ucet ICQ a ten funguje.
tominekk
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 25. duben 2007 11:22

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » sob 24. leden 2009 13:33

máš to špatně nastavené... http://www.blog.rypi.cz/qip-pda/windows/nastaveni/
:) Dnes musím dodělat obrázky a dát je i do zdejší wiki :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Petan66+ » čtv 29. leden 2009 19:00

Hunguje vam tahle verze korektne na HTC touch HD? JA s tim vcera laboroval a nejak se mi HDcko pak kousalo, takze tahle verze sla pryc...
Petan66+
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod slio » pát 30. leden 2009 7:03

Tak som na mda vario updatoval predchadzajucu verziu. Nepodarilo sa a musel som urobit cistu instalaciu. Vsetko prebehlo ok. Bohuzial mi to teraz v jabber uctoch (jabber.cz, jabber.ru, jabber.sk) odmieta nacitat ulozene kontakty na serveri. Kontakt sa trvale zobrazi az pokial mi nieco prvy raz napise. Ako by na servri ziaden zoznam nebol, pritom existuje, overoval som to z pocitaca. V icq tento problem nie je, tam kontakty vidiet su. Poradite niekto?
slio
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » pát 30. leden 2009 9:56

Tak to nevím, mě vše funguje naprosto vpohodě
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Fara » čtv 5. únor 2009 12:00

No,me jabber jede v pohode,bohuzel zase nejde ICQ :e?:
Fara
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » čtv 5. únor 2009 13:17

Více info by nebylo? :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Fara » čtv 5. únor 2009 14:22

Bylo.Zkousim to na MDA VARIU a u ICQ uctu mi to pise Rate limit exceeded.Please try to reconnect in a few minutes...Pritom na PC mi ten ucet jede v pohode (miranda).Jabber jede paradne,zadne pady,zamrzani atd... :e?:
Fara
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » pát 6. únor 2009 16:21

To znamená, že jsi se připojoval mockrát, aby jsi to zkusil později. Tak to zkus později ;)
taky koukni SEM, jestli něco neděláš špatně. a Pak napiš jak se připojuješ (GPRS(operátor), nebo Wifi)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Fara » ned 8. únor 2009 21:35

Ja vim,co ta veta znamena,bohuzel nevim,proc to vypise hned po prvnim pripojovani.V pigeonu mi to jede normalne....
Nastavene to mam spravne a pripojuji se vetsinou pres EDGE....
Fara
 

Re: QIP PDA Windows 2112

Nový příspěvekod Rypi » ned 8. únor 2009 23:08

to je zajímavé... máš heslo max 8 znaků? zkus změnit porz ta 80, 443....
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Předchozí

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron