QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Symbian 1043

QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod MGBoy » pát 23. leden 2009 16:09

Verze 1043 opravuje vstup na server, který se změnil v důsledku změn v protokolu ICQ.

Přidáno:
- Možnost připojení přes proxy server
- Chybová hlášení při připojení, zastavit a připojit přes jiné připojení
- Přidána žádost x-status u kontaktu
- Zapamatování celoobrazového režimu

Aktualizováno / Opraveno:
- Práce s novým ICQ protokolem

Symbian S60 (Nokia):
QIP PDA for Symbian v6, v7 1043 http://download.asechka.ru/qip1_1043.sis
QIP PDA for Symbian v8 1043 http://download.asechka.ru/qip2_1043.sis
QIP PDA for Symbian v9 1043 http://download.asechka.ru/qip3_1043.sis

QIP PDA for Symbian UIQ3 (SonyEricsson):
http://download.asechka.ru/qip_uiq3_1043.sis
MGBoy
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 23. leden 2009 16:04

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Rypi » pát 23. leden 2009 16:40

Téma nastaveno jako důležité, změněna verze v hlavním příspěvu
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod hXX » úte 27. leden 2009 9:44

Mam problem s timto QIP . connect zo host error -2 ...?kazdy 2 vteriny!nevite co s tim? :help:
hXX
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Rypi » úte 27. leden 2009 13:01

Máš verzi 1043 a máš vše správně nastavené? :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Norria » ned 1. únor 2009 13:20

Zdravim , mam tento stejny problem zacne mi to hazet Connect to host error , verzy mam 1043 jedu prez Vodafone Live , nvt cim to muze byt ?
Norria
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod MoGwAY » ned 1. únor 2009 13:34

mam uplne stejny problem. Pres Vodafone Live! se nejde pripojit. Haze to chybu -33 nebo -39. :help:
MoGwAY
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Norria » ned 1. únor 2009 13:41

Me to haze -2 a furt do kola i po ukonceni aplikace musim resetnout telefon , nvm co stim :(
Norria
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Rypi » ned 1. únor 2009 18:45

Zkuste se poradi s někým kdo má symbian a umí to s ním :)
Jinak s vodafone sou problémy stále :) :(
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Bari » ned 1. únor 2009 20:23

Mno mám O2 odjakživa, teď mám ten jejich internet zdarma na 3 měsíce a funguje mi to perfektně jak na N80 (S60 3rd edition), tak i teď nově na Samsung i8510 Innov8 (S60 3rd edition FP2). Přítelkyně má teď moji N80 a internet zdarma od Vodafone a nejde jí to a píše to chybu -26. On ten jejich internet skutečně není tak internetem, jak se může zdát z reklamy. On to je jen přístup na ten jejich Live portál, přes který je možno nahlížet na některé další webové stránky (podotýkám některé, spoustu webů mi vůbec nešlo).
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Norria » ned 1. únor 2009 23:22

divne , ja mam od nich aktivovany ten internet na 6mesicu zadarmo, a ete sem se nesetkal se strankou kktera by mi nejela v prohlizeci Opera mini , ale ten QIP to proste nebere, kamarad rikal at du do vodafonu si neco aktivovat tak to zitra zkusim a napisu sem jaks em dopadl
Norria
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Rypi » pon 2. únor 2009 10:30

Umí QIP změnit port pro ICQ? pokud ano tak Mužete zkusit změnit port na 80, 443... ale pokud máte hodně kontaktů, tak vás to asi nepřihlásí
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Bari » pon 2. únor 2009 13:43

Mám 1043, server login.icq.com, port 5190, 438 kontaktů a internet od O2 a připojí se to bez problému hned a spojení drží a nepadá. Tohle je podle mě internetem od Vodafone, jak jsem už psal, a ne QIPem. Stěžují si na to jenom lidi od Vodafone.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Arzit » pon 2. únor 2009 17:06

jenom hloupa otazka.

Co konkretne je opraveno? Mam QIP PDA 1042, slape bez problemu a je stabilni (i nekolik dni v kuse).

Tak proc pisete ze to je oprava po zmene protokolu? (to byla oprava z 1041 na 1042)
Arzit
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Rypi » úte 3. únor 2009 12:04

protokol se znovu změnil, tak je verze 1043. žádné jiné změny ve verzi 1 už nebudou :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Chapadlo » úte 3. únor 2009 15:20

Jde nejak prijimat soubory? Planuje se to do budoucna? Diky
Chapadlo
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Rypi » úte 3. únor 2009 20:10

zatim ne :(
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Arzit » stř 4. únor 2009 10:35

Aha. tak toho jsem si nevsim, ze se zmenil protokol. tak to se omlouvam. ;-)
Arzit
 

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod MGBoy » stř 4. únor 2009 12:32

To by me zajimalo kde je chyba :D
1) mám verzi 1043
2) pouzivam 2x icq protokol najednou v kazdem je minimalne 150 kontaktu
3) pouzivam prevazne Vodafone, nekdy O2 a nekdy WIFI
4) pouzivam Nokii E51 (Symbian 9.1)
5) pouzivam defaultne nastaveny server i port (login.icq.com:5190), nastaveni: Menu->ICQ settings

A jeste jsem nikdy nemel problem s QIPem 8)

EDIT:
jeste bych dodal ze u pripojeni k Vodafone mam nastaveno jako internet ne jako WAP (ten je omezovan, jak si tady nekteri stezuji)!

Datový nosič: Paketová data
Název přístupového bodu: internet (pro Vodafone kartu ointernet)
Uživatelské jméno: nevyplňujte
Vyžadovat heslo: Ne
Heslo: nevyplňujte
Autentifikace: Normální
Domovská stránka: nevyplňujte

Všechny nastaveni pro Vodafone: http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php
MGBoy
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 23. leden 2009 16:04

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Rypi » stř 4. únor 2009 13:51

Výborně! konečně člověk, který má "chytrý" telefon se symbianem a umí ho ovládat :shock:
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 1043

Nový příspěvekod Windu » stř 4. únor 2009 15:02

Chtěl bych se zeptat jestli jde i detekce klientů u symbian verze :e?:
Windu
 

Další

Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník