QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP 2005 Build 7995

QIP 2005 Build 7995

Nový příspěvekod Mag1cWalker » pon 11. prosinec 2006 23:13

Tak co na nej rikate? ja myslim ze se poved a i ty nove kyticky jsou fajn :)
Uživatelský avatar
Mag1cWalker
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 3. září 2006 11:53
Bydliště: Karlovy Vary

Re: Co rikate na qip v.7995?

Nový příspěvekod cardi » úte 12. prosinec 2006 6:23

ja rikam super akorat mi porad nejdou posílat souboru to je to nej minus u neho porad :( skoda jinac perfekt
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod AjsTi » úte 12. prosinec 2006 13:03

Zatial prva verzia , co sa mi neste ani za boha na server pripojit :( Takze stale bezim na 7990.
Uživatelský avatar
AjsTi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: úte 17. říjen 2006 11:33

šlape

Nový příspěvekod Maverick » úte 12. prosinec 2006 17:54

Ahoj, tak stahnul jsem si 7995 a pohoda, pripojilo se to na prvni pokus a bez problemu....posilani spouboru mi slape uz od 7990 kterou jsem mel jako prvni a neni problem (soubory posilam na QIP, ICQ)
Maverick
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 12. prosinec 2006 17:52

Nový příspěvekod Mag1cWalker » úte 12. prosinec 2006 22:52

AjsTi píše:Zatial prva verzia , co sa mi neste ani za boha na server pripojit :( Takze stale bezim na 7990.


zkus qip znovu povolit ve firewallu...
Uživatelský avatar
Mag1cWalker
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 85
Registrován: ned 3. září 2006 11:53
Bydliště: Karlovy Vary

Nový příspěvekod cardi » stř 13. prosinec 2006 6:17

presne to musi fungovat s timto sem se ani nesetkla ze by to neslo no zajimave :
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod AjsTi » stř 13. prosinec 2006 8:23

Mag1cWalker píše:zkus qip znovu povolit ve firewallu...


To je prave ten problem , kedze mame firmu zabezpecenu tak , ze mi tu ide iba QIP a potom webove icq , ine sa nechyta. A 7990 aj predosle no problem, ta novsia nie. Proste stale vykrikuje ze treba zadat heslo a pass na proxy. Ked si pozres zmeny http://www.qip.ru/txt/7995.txt tak je tam jedna vec , co zrejme mne brani aby mi to ficalo , tak ako malo.
- [upd] proxies authentication functions (basic, ntlm);
Uživatelský avatar
AjsTi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: úte 17. říjen 2006 11:33

Nový příspěvekod cardi » stř 13. prosinec 2006 15:48

hold ti zbývá ficet na 7990 :)

//edit Xeelee: zkracena citace
Uživatelský avatar
cardi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 611
Registrován: pon 11. prosinec 2006 20:10
Bydliště: Hl

Nový příspěvekod Návštěvník » stř 13. prosinec 2006 19:03

nikde v tej verzii nevidim v okne konverzacie nieco na sposob "..is typing"
da sa to nejako spravit?
Návštěvník
 

Nový příspěvekod Xeelee » stř 13. prosinec 2006 19:05

Kdyz ti kontakt pise tak se ti to objevi v policku kde je verze jeho klienta.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Návštěvník » stř 13. prosinec 2006 19:14

aha..teraz som zistil..ze ked niekto pise z ICQ..tak to tam napise..ale ked niekto pise z QIP-u..tak nie..zaujimave 8)
Návštěvník
 

Nový příspěvekod AjsTi » stř 13. prosinec 2006 20:53

Ehm to viem aj ja , nic nove si mi nenapisal :roll:
Uživatelský avatar
AjsTi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 39
Registrován: úte 17. říjen 2006 11:33

Nový příspěvekod vorel » čtv 14. prosinec 2006 0:28

Anonymous píše:aha..teraz som zistil..ze ked niekto pise z ICQ..tak to tam napise..ale ked niekto pise z QIP-u..tak nie..zaujimave 8)


Ano, protože uživatelé QIP se kterými se "kamarádíš" nemají tuto funkci povolenou. Tedy nedovoli ti aby jsi to videl. Je to v okně komunikace tlačítko "N" úplně dole.
Uživatelský avatar
vorel
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 41
Registrován: pát 24. listopad 2006 14:20
Bydliště: Praha

Nový příspěvekod Xeelee » čtv 14. prosinec 2006 0:41

vorel píše:Tedy nedovoli ti aby jsi to videl. Je to v okně komunikace tlačítko "N" úplně dole.

To se tyka upozorneni ze ti nekdo pise, neni to zakaz upozornovani kontaktu na to ze jim pises zpravu.
Mozna nema to tlacitko zamacknute.
Nebo to je bug.
Me tato funkce funguje.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod vorel » čtv 14. prosinec 2006 1:05

Jak to? Vždyť to přeci je funkce aby ostatní neviděli že jim píši, tedy zákaz upozor
Uživatelský avatar
vorel
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 41
Registrován: pát 24. listopad 2006 14:20
Bydliště: Praha

Nový příspěvekod Xeelee » čtv 14. prosinec 2006 14:19

Ta funkce nefunguje pro kazdy kontakt zvlast ale lokalne.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Runn3r.cze » pát 15. prosinec 2006 20:32

nova verze jen fajn, ale kdekoliv ji stahnu, tak musim nastavit jinej font (davam deafult). ale v puvodim, tusim je tam Cyrilic, se mi misto diakritiky zobrazuje azbuka...

mate s tim taky nekdo problem?
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
Runn3r.cze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 68
Registrován: ned 12. listopad 2006 19:04
Bydliště: Mostkovice

Nový příspěvekod Xeelee » pát 15. prosinec 2006 23:29

Ne.
S fontem zadny problem nemam a vychozi znakova sada u me je Default.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Nový příspěvekod Runn3r.cze » sob 16. prosinec 2006 12:55

možná je to tím, že jsem novou verzi neisntaloval, ale stahnul jsem pouze rar archiv a potřebné soubory přepsal...
the best -->> Runn3r.cze <<-- the best
(\__/)
(='.'=)
(")_(") This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination !
Runn3r.cze
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 68
Registrován: ned 12. listopad 2006 19:04
Bydliště: Mostkovice

Nový příspěvekod Xeelee » sob 16. prosinec 2006 13:51

Tim to nebude.
Ja take aktualizuji z archivu.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Další

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků