Mně to fakt ale přijde jako podružná věc. Chyba je podle mne, když vypadne xml-malformed chyba, nedá se připojit, nejde registrovat transporty, nejde posílat soubory. To, že se u funkčního odesílání souboru neukazuje postup, je v tomhle světle drobnost. Tolik co se týče priority pro programátory, je mi jasné, že uživatele to vytáčí zrovna tak jako všechny ostatní chyby
Jasně, je to z funkčního hlediska věc nepodstatná, v mém případě tedy naopak. Používám jabber-disk, jako sdílené úložiště doma a v práci. A pokud odesílám větší soubor, a nevidim stav, tak nevim, jestli už tam je/stále se posílá/přenos selhal atd. Musim pak ručně na webu kontrolovat velikost souboru a to je dost nepraktické. Tak snad další verze.
tak sem zvedavej. posledni dve verze mi doma blblo odesilani souboru. O2 ADSL 8MBit - poslete soubor a spadne ICQ protokol. zapnu QIP 2005 a pohoda. prijedu na koleje a tam to jde i po infiu - vetsinou babo rad a nekdy to odesila a neni ukazano kolik uz je odeslano nebo jestli to vubec odesila proste celkem zasadni vecy...
Doteraz neškodná hláška : Pripojenie sa nepodarilo. Opakujte neskôr alebo zmeňte nastavenie pripojenia, mi včera spôsobovalo už výpadky ICQ protokolu, čo ma už začína štvať. Rada používať Jabber je síce pekná, ale pravdupovediac v CL používa Jabber málokto. Zrejme sa AOL snaží znechutiť používateľov iných aplikácií.
Všimol som si, že ked niekoho odoberiem z visible/invisible/ignore listu a u protokolov jabber tak po vypnutí a zapnutí qipu je opäť vo visible/invisible/ignore liste. Všimol si to ešte niekto?