QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2120

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Yowza » pát 1. květen 2009 19:28

Olé! Díky moc! :idea:
Yowza
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 3. leden 2009 12:09

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod vkoca » sob 23. květen 2009 22:50

Ahoj...nedávno mi začal blbnout QIP na Wi-Fi (tarifní net nemám) hned jak zmáčknu online tak mi to napíše: Network error: Can't find network..jinak ten net přes tu Wi-Fi jde, Opera krásně, atd.. Mám HTC Touch Diamond
vkoca
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » ned 24. květen 2009 7:35

neměnil jsi nějaké nastavení? internetu doma, nebo v telefonu?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod lukas.pce » ned 7. červen 2009 22:12

Musím se bohužel přidat, taky mi to háže tuhle chybu (htc touch pro) Nepomohla ani jiná ROM. :?
lukas.pce
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod polerok » pát 12. červen 2009 22:25

Dotaz, Nainstaloval jsem si tuto verzi a když si chci nastavit účet na jabber, tak mi to vždycky za UIN hodí @ např: alois@jabbim.cz@ nevíte někdo co s tím?Díky

EDIT: Vyřešeno

//edit Black_Fox: sloučeny navazující příspěvky
polerok
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod polerok » ned 14. červen 2009 13:25

Dá se nějak v QIPu PDA chodit na Jabberu do chat místností jako u Qipu normálního?
polerok
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » ned 14. červen 2009 17:59

Podle mého ne
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Dknik » stř 17. červen 2009 20:16

Dobry den,
Nainstaloval jsem si Qip a k nemu cestinu. Bytvorim si ICQ ucet a kdyz chci jit do stavu Online, nemam jak. Proste se mi vubec neobjevi bar s kytickou ktra signalizuje muj status. Jinak se zda ze vsechno funguje jak ma. Jen proste nemam kam kliknout abych se mohl connectnout. Predem dekuji za radu.
Dknik
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod keyboo » stř 17. červen 2009 21:38

Opravdu to patří do PDA? Prosím než napíšete přečtěte si tohle viewtopic.php?t=2225 . Ulehčí to žití všem. Pokud si to jen špatně zařadil a máš infium, tak zkus do záhlaví kontakt listu dvojklik levým tlačítkem a uvidíš, pokud ne, tak to jen upřesni. Co máš za verzi a tak.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Dknik » čtv 18. červen 2009 12:15

Ano mam HTC Touch HD a instaloval jsem si verzi uvedenou v tomto topicu tzn. 2120. Problem porad zustava nevyresen a nevim si rady poradte prosim nekdo. Chybi mi v podstate cely panel statusu. Jak uz jsem uvedl divne je to, ze vse ostatni co se tyce nastaveni jde jak ma i cestina mi funguje.
Dknik
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod HTC » ned 28. červen 2009 21:05

zdravim , QIP pouzivam na pc a je super jsem na nej zvykly ale do telefonu HTC Touch Diamnod2 ho nasitaluji prihlasim se a napise mi zpravu ze nepodporujestary prototl ICQ 5.1 ktery stahnu na icq strance ??? nevim co mam udelat aby mi ten qpi chodil ..pls poradte :?
HTC
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod sutrus » ned 28. červen 2009 21:36

Tato hláška naposled znamenala změnu ICQ protokolu a odstavení některých klientů. Že by další útok od AOL.
Navíc je divné že nikdo jiný toto ještě nehlásil. Opravdu používáš tuto verzi?
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod HTC » ned 28. červen 2009 21:57

aha takze sorry ... stahoval jsem qippda z tohoto fora a mam verzi qippda2040....
takze to bude asi tim ... zkusim 2120 a dam vedet ..
zatim jsem nahodil fring a ten bezi bez problemu ale je takovy nehezky :idea:
HTC
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod HTC » úte 30. červen 2009 23:46

potvrzuji 2120 verze jede bez problemu :juch:
HTC
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Violet » pát 17. červenec 2009 21:49

Mně to icq pořád nejde...asi do dubna to bylo ok, fungovalo, občas se sice odpojilo ale šlo to. Od té doby kdykoliv se přihlásím a pokouším se napsat zprávu tak se okamžitě odpojí. Mám Xperii, kamarád má úplně ten samý problém. :( :help: čím to může být? zkoušela jsem všechno i jiné klienty a pořád to dělá totéž....
Violet
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod PPxy » čtv 30. září 2010 12:25

Taky se přidávám k těm co jim to hlásí Network error: no path could be found to destination. Jedinej rozdíl je že mi to nikdy nešlo. Ví někdo co s tím??
Díky
PPxy
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Harmasana » čtv 21. říjen 2010 13:49

Měl jsem stejný problém, stává se to vždy po pokusu o autorizaci neznámého kontaktu, většinou z Ruska, potom ve vlastnostech mého učtu mám datum narození aktuální datum, pokud změním datum nebo zaškrtnu otržítko, další pokus připojení proběhne bez problémů....u mě to tak funguje
Harmasana
 

Předchozí

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků