QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2120

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod sheet^ » pát 13. únor 2009 1:56

mam HTC S710 Vox a zatim jediny problem ktery sem objevil je, že kdyz dam v menu polozku Add/find users tak program zamrzne .. sice se mi nahore zobrazuje ze je online .. ale nemuzu s nim nic delat ani kdyz dam spravce uloh tak neni pusteny .. zas tak moc me to nevadi ... nikoho jsem nepotreboval pridat .. jen sem to zkousel a zajima me jestli vam to funguje jak ma :)
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » pát 13. únor 2009 8:55

Ano, mně vše funguje jak má. Máš staženouu správnou verzi pro tvůj telefon (PPC|SP) Máš QIP nainsalovaný v zařízení? jinak netuším, kde by mohl být problém...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod sheet^ » pát 13. únor 2009 15:22

no kdyz sem si pridal jeste jeden ICQ ucet a Gtalk tak se to sekne kdyz kliknu v kterem uctu chci hledat .. je to jen u tech dvou ICQ ... a jeste jeden maly zadrhel .. u jedne osoby se mi zobrazuje misto hacku a carku azbuka .. ta osoba ma normalne QIP .. prave je zajimave ze to dela jen ona .. zkousel jsem ji prenastavit charset z default na central european a nepomohlo ..
muhehe ...
sheet^
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 115
Registrován: stř 13. září 2006 21:14
Bydliště: DM-Rankin

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » pát 13. únor 2009 15:47

jak si se snažil přenastavit její kódování? ozvi se mi
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Honza540 » stř 18. únor 2009 9:51

Zdravím, stále se mi nedaří připojit jabber. Jméno i heslo je zadáno správně. Díky za pomoc.

Obrázek

Obrázek
Honza540
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » stř 18. únor 2009 10:05

Mě se na tom nelíbí hodně. Zkus mi napsat na muj jabber (odkaz v podpisu)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod občasný návštěvník » sob 28. únor 2009 10:37

Zdravím, chci se zeptat . Nejede mi qip 2120 v MDA, má někdo stejné poznatky? Zkoušel jsem i přeinstalovat. ICQ také nejde, jde až MUNDU IM.
Děkuji za případnou radu.
občasný návštěvník
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » sob 28. únor 2009 13:20

Jaké máš zařízení?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod občasný návštěvník » sob 28. únor 2009 14:55

Vlastním MDA VARIO III. Nyní jsem zjistil, že přes wifi doma jde. Tzn. že nejde přes GPRS.
občasný návštěvník
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » sob 28. únor 2009 17:24

Máš vodafone? :) zkus pohledat tady na fóru.... je třeba pořádně nastavint INTERNET
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod občasný návštěvník » sob 28. únor 2009 17:52

Mám O2. Jde o to, že mi to do převčírejška chodilo a nyní ne. Jak jsem psal, nejde ICQ a QIP. MUNDU IM mi ale přes GPRS jde.
Děkuji za pomoc.
občasný návštěvník
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » sob 28. únor 2009 19:52

tak nevm, čím to může být. pokud si opravdu nic neměnil, tak zkus změnit port za 80, nebo 443.

koukni se sem: http://www.blog.rypi.cz/qip-pda/windows/nastaveni/ , třeba ti to pomůže
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod toomasek » pon 2. březen 2009 19:21

Rypi píše:změn si port v nastavení ICQ. Zkus 80 a 443 :)


Mám T-mobilí tarif Surf+ dříve mi to fungovalo bez problému ale začalo mi to žrát krédo nevíte jak to nastavit aby to zase fungovalo jako dříve? ted mam 2120 mám stejné nastavení jako dřív ale bere to kredit :( :cry:
toomasek
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 2. březen 2009 19:02

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » pon 2. březen 2009 19:43

u ICQ si nastav port 80
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Lowmick » pát 13. březen 2009 9:41

Zdravim,
mam taky problem s QIPem do PDA. Po instalaci aplikaci spustim, vypisu logovaci udaje, ale kdyz se zkousim pripojit (prepnout "cervenou kyticku" na "zelenou"), tak zhruba na sekundu-dve tam je "zluta" ale pak zase offline stav "cervena".

Pripojeni internetu je pres wi-fi (deje se i na jinych mistech s bezdratovym internetem) a zarizeni je HTC TyTN II Kaiser.
Lowmick
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod jadro376 » pát 13. březen 2009 11:04

nevim jestli to s tim souvisi ale dneska je nejaky vypadek ICQ serveru..
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod m11 » sob 21. březen 2009 2:05

Mam problem s QIP-em vs. nas firemni Jabber. Mam HTC Touch Pro, QIPa pouzivam na ICQ bez problemu, ale na Jabber se ne a ne pripojit. Mam vicero dalsich klientu pro Jabber (Bombus-ng, MChat a Slick) a u nich vse funguje bez problemu (takze problem s nastavenim si dovoluji vyloucit). Jo a Jabber mi nejel ani na zadne z predchozich verzich QIPu. Zatim to resim pouzivanim QIPu na ICQ + jiny klient na Jabber, ale je to prinejmensim opruz...
Nevite nekdo, nema treba QIP problem pri konekteni na nejake starsi verze Jabber serveru? I kdyz je divne ze jine IM s tim problem nemaji :(
m11
 

To m11

Nový příspěvekod pavel.0606 » sob 21. březen 2009 7:43

Opravdu ma problem s radou serveru - na mem TouchPro jsem jabber na QIPu vzdal, mChat bez problemu.
pavel.0606
Nováček
 
Příspěvky: 15
Registrován: stř 30. červenec 2008 14:04

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » sob 21. březen 2009 8:26

pošli screen, jak to nastavujete.... :)
Dovoluji si říct, že je to problém nastavení, ale možné je všechno ;)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod m11 » sob 21. březen 2009 20:13

Tady jsou prinscreeny, zkousel jsem vsechny mozne a nemozne kombinace nastaveni "zaskrtavatek" - printscreeny jsou jenom pro predstavu nastaveni veci ktere se vyplnuji textem.
Obrázek Obrázek Obrázek
m11
 

PředchozíDalší

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron