QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2120

QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » pát 6. únor 2009 17:04

QIP PDA Build 2120 pro Windows Mobile 5, 6
  • Pro PPC i SmartPhone
  • Podpora QVGA i VGA
  • podpora Unicode
  • podpora ICQ, jabber, Google Talk, Live Journal a Yandex Online

Rypi's pack (QIP, čeština, slovenština + 2 balíčky smajlíků)

Stáhnout verzi pro: PocketPC | SmartPhone
Stáhnout jazyk: ČEŠTINA | SLOVENŠTINA (zkopírovat do telefonu a nainstalovat)

DOPLŇKY (skiny, smajlíci...)


- Výrazem PocketPC (PPC) se rozumí zařízení s dotykovým displejem. Smartphone (SP) je zařízení ovládané klávesami, jako klasický telefon, bez dotykového displeje.
- OPERA občas stahuje instalační soubor jako RAR, místo CAB. Pro instalaci je nutný CAB (NEROZBALOVAT, ale zkopírovat do PDA)!
- V některých zařízeních nastávají problémy při instalaci na kartu. Instalujte proto aplikaci do paměti telefonu.


Odkaz na nejnovější verzi vždy najdete ZDE


Seznam změn:
Obrázek Přidána možnost natavení zařízení vibrací/blikání
Obrázek Možnost zvětšení smajlíků

Obrázek Opraveno hodně chyb, především zvuky při uspaném zařízení, funkčnost na HTC touch HD...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod bamba » sob 7. únor 2009 2:04

Nainstaloval jsem verzi http://www.box.rypi.cz/qip/qippda_rypispack_2120.cab na Touch HD a vubec mi to nefunguje. Vypada to, ze aplikace tuhne, obrazovka se prestane prekreslovat, takze nejsem schopny aplikaci vypnout. Pomuze jen reset. Zkousel jsem to nekolikrat.
Nakonec jsem si stahl qippda2120.cab (z ruskych stranek) a ta mi funguje v pohode.
bamba
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » sob 7. únor 2009 9:08

Mě funguje vpohodě. Můžeš mi říct, kdy přesně zatuhne.... ?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod demo » sob 7. únor 2009 9:22

toto iste mi robil skoro kazdy build a problem je asi v cestine, pretoze ak som prepol jazyk na ENG tak vsetko bezalo tak jak ma ...

EDIT: zabudol som napisat ze mam kaisera ...
Naposledy upravil demo dne sob 7. únor 2009 17:03, celkově upraveno 1
E72 + HTC Touch HD
... a vsade QIP PDA samozrejme :)
demo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: úte 25. březen 2008 8:39

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » sob 7. únor 2009 12:50

mozna jeste maly problem s htc touch hd
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 7. únor 2009 17:02

Rypi píše:Mě funguje vpohodě. Můžeš mi říct, kdy přesně zatuhne.... ?


Většinou hned po zapnutí. Párkrát se mi povedlo, že to chvíli je ok, ale když jsem pak kliknul na menu->nastavení a tam zkusil přepnout záložku, tak to začlo zlobit.
Návštěvník
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Lasky » sob 7. únor 2009 19:47

Užívám QIP už delší dobu. Starší verze. Díky za nový pack:-)
Mám ale dotaz: Mám T-mobilí tarif Surf+, neúčtují mi net, googlemaps atd (to je v paušálu), když pustím FRING a přes něj datlím do ICQ, taky to neúčtují, ale když píšu přes QIP, tak to naskakuje jako zpoplatněné.
Nešel bych jen nějak přenastavit port aby se to taky neúčtovalo???
Díky
Lasky
Lasky
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » sob 7. únor 2009 20:06

změn si port v nastavení ICQ. Zkus 80 a 443 :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod X46X » sob 7. únor 2009 23:21

Nedá se něco dělat s tim hornim závojem? Myslim to online.. Je to tam ůplně zbytečně. Jo a taky když na to najedu a chci slet níž tak mi to skočí ůplně nakonec listu a já musim jet až nahoru a dolu to nejde, jen od spoda nahoru.. Dělá to někomu taky?
X46X
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 19. květen 2007 8:14

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » ned 8. únor 2009 9:57

V infiu máš taky ten závoj....
Přemínej si mezi jednoduchým a skupinovým módem. Já mám ppc, a všechny druhy rolování fungují
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod X46X » ned 8. únor 2009 11:26

Já vim, já jen že když vypneš skupiny tak tak je tam jen to hloupý on online a zabere to zbytečně jeden řádek, kdyby to tam nebylo tak by se nic nestalo..
X46X
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: sob 19. květen 2007 8:14

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Misha kulicka » ned 8. únor 2009 18:15

Tak už jsem myslel, že jsou zvuky u Kaisera, když je v režimu spánku a přijde zpráva vyřešeny, ale bohužel ne. Někdy zvuk funguje, někdy ne. Zatrhnuto mám advanced sound engine, jinak zvuk, když zařízení spí nefunguje nikdy :(
Misha kulicka
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 3. červenec 2008 12:48

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod bobo » ned 8. únor 2009 20:59

tak mám taky touch HD, a boužel ani tenhle build není stabilní. Kontakt list už načte vždycky, ale po nějaký době se program sám od sebe vypne a spadne do today.. stává se to ještě někomu? zkoušel sem cz i eng, a pořád to samí
bobo
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » ned 8. únor 2009 23:07

nestává.

Misha: zkus dát jednoduché ovládání zvuku
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Misha kulicka » pon 9. únor 2009 17:08

S jednoduchým ovládáním zvuku to taky nefunguje. Jenom když je zaškrtnuté rozšířené ovládání, tak někdy zvuk fuguje.
Misha kulicka
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: čtv 3. červenec 2008 12:48

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » pon 9. únor 2009 18:51

to je hodně zajímavé... hodně lidem se zvuk zlepšil a na většině zařízeních funguje bezproblémově
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod ortmi » úte 10. únor 2009 9:07

Rypi díky moc, super práce :juch:
ortmi
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Vita56 » úte 10. únor 2009 17:15

Mám Touch HD, 2 ICQ účty, jeden GTalk a jeden Jabber. Všechny verze Qipu mi dělají to co, už tady bylo popsané, po přihlášení k jednomu icq účtu, Qip spadne. Prostě skončí. Zkoušel jsem laborovat s nastavením, ale na nic jsem nepřišel. Zajímavé je, že to dělá jen u jednoho konkrétního účtu. Pokud se na něj nepřihlásím, tak ten druhý + gtalk a jabber fungují celkem bez problémů. A tohoproblémového učtu to nedělá vždy, ale tak v 90% přihlášení. Občas se to přihlásí bez pádu. Pravděpodobně to závisí nějak na tom, kolik kontaktů jen online nebo tak nějak. :-( A taky se občas stane, že místo toho, že spadne, tak zatuhne a nereaguje.
Vita56
 

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Rypi » úte 10. únor 2009 17:23

kolik máš na tom "zlobivém" účtu kontaktů? (celkem)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2120

Nový příspěvekod Vita56 » úte 10. únor 2009 22:18

Na "zlobivém" icq účtu mám 159 kontatků. Na tom druhém asi stovku. Měl jsem jich tam víc, ale promazal jsem oba účty. Nepomohlo. Myslím si, že to není v počtu kontaktů. Ale je pravda, že většinou se mi na ten účet povede přihlásit v noci, kdy je málo lidí online. Ale ne vždy. A na ten druhý účet se připojím vždy. Spíš to vidím na nějakou kombinaci přihlášených kontaktů..
Používám na různých počítačích různé klienty, mirandu, qip infium, pidgin pod windows i linuxem, na HD qip, pigeon, im+.. Ve všech ostatních klientech oba účty icq fungují naprosto normálně. Jen qip na HD nějak nesnáší ten zlobivý účet.
Vita56
 

Další

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron