QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

error -33 - VodaFone (vyřešeno)

error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Sospik » úte 10. únor 2009 0:25

já vás lidi miluju už mi to de :oops: :sry: :D sice mi to trvalo a udělal jsem spoustu kopanců, ale podařilo se :_D
mám n82, wifi taky v poho šla, taky vodafone.. problém byl opravdu s wapem, ten qip se přez to nedostane, chce to si vytvořit nový spojeni, internet, páč mám třeba operu mini nebo sms gratis a ty přez internet zase nejdou, jdou zase jen přez wap, tedy => vodafone live! :idea:
takže to chce mít minimálně dvě spojení, mno k tomu mám wifi %) :D btw. na jimma taky potřebuju wap a ne internet :tuk: divný co? :crazy:

takže, žádný ip :p žádný porty nic neměnit.. je to v netu :)

toto jsem překopčil z jinýho přízpěvku odsud, pokud to neva, páč když jsem hledal na googlu "connect to host error -33" hodilo mě to prvně sem, až po prolezení stránek jsem tu našel návod..

btw. neudělejte chybu jako já a nesmažte si nastavení wapu za internet.. :_D bude muset jít pak na vodafone.cz a nechávat si postat ze samoobsluhy smsku s nastavením wapu :crazy: :rofl:

EDIT:
jeste bych dodal ze u pripojeni k Vodafone mam nastaveno jako internet ne jako WAP (ten je omezovan, jak si tady nekteri stezuji)!

Datový nosič: Paketová data
Název přístupového bodu: internet (pro Vodafone kartu ointernet)
Uživatelské jméno: nevyplňujte
Vyžadovat heslo: Ne
Heslo: nevyplňujte
Autentifikace: Normální
Domovská stránka: nevyplňujte

Všechny nastaveni pro Vodafone: http://www.techforum.cz/nastaveni_mt.php
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu... aneb na každou svini se najde jednou řezník :-)
Uživatelský avatar
Sospik
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 10. únor 2009 0:23
Bydliště: Znojmo

Re: error -33 (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » úte 10. únor 2009 8:47

no výborně! rozlousknul si něco jako záhadu století! Já jsem teda u O2 a WAP jsem nepoužil už asi 5 let... :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Bari » úte 10. únor 2009 11:01

Dobrý, to vyzkouším i u mladé, taky má stále Vodafone (nechápu ji... %) )

BTW u O2 se takové problémy neřeší, tam máš na vše O2 Internet - internetový prohlížeč, jimm, qip, prostě vše. A vše na tři měsíce zdarma přes toto jedno základní nastavení. A vše jede v pohodě. Jen Vodafone to dělá složitě no... %)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » úte 10. únor 2009 11:09

no, vodafone chce šetřit a tak nabízí předně nekvalitní služby:)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod MGBoy » stř 11. únor 2009 16:52

Sospik píše:...jeste bych dodal ze u pripojeni k Vodafone mam nastaveno jako internet ne jako WAP (ten je omezovan, jak si tady nekteri stezuji)!
...



S veškerým tvrzením o WAPu nesouhlasím. U Vodafonu je WAPu to samé jako internet. Jen WAP má víc omezení a internet skoro žádné. Tak když něco funguje přes WAPu tak musí i přes internet.

Detail: jak je možné, že někdo upraví můj text, přivlastní si ho a můj původní text se ztratil do neznáma?

//edit Pafo: zkrácena citace
MGBoy
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 23. leden 2009 16:04

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » stř 11. únor 2009 17:49

Kdo ti co ukradl? :-D Já to nebyl...

Já si jen pamatuju, že WAP byl kdysi dávno jako CSD(vytáčené připojení), placené za čas připojení. Poté, to už bylo i GPRS, ale O2 účtoval více halířů za kilobajt (0,7Kč/kb) Internet byl mnohem levnější... Já už ale několik let jedu pouze na Wifi....
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod MGBoy » stř 11. únor 2009 18:16

Polovina textu co je v uvodu pod uzivatelem: Sospik

A tak trochu nechápu smysl fóra, které je hlídané a upravené víc jak noviny za komunismu...
MGBoy
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 23. leden 2009 16:04

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod keyboo » stř 11. únor 2009 18:30

Hlídané jak za komunismu? Paroubek i Rath jsou *censor*. A jedinný co se mi stane je, že to neslušné slovo bude někdo cenzurovat. Nevím jestli v tom má někdo prsty v tom co říkáš i to je možný. Každopádně určitě to bylo pro zpřehlednění fora. A zdaleka to tu není tvrdej komunismus. Btw. Zažil jsi komunismus nebo to používáš jen jako slovní spojení?

//edit Pafo: cenzura :)
//edit keyboo: kdo to říkal :) a bylo tom pánské přirození v množném čísle
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Pafo » stř 11. únor 2009 18:40

MGBoy: 21 jako nám-komunismus tedy spíše jako slovní spojení že? Každá úprava novějších příspěvků od moderátorů se píše pod příspěvek //edit viz. např. tvá zbytečně dlouhé citace. Jestli ti to připadá extrémně hlídané, tak prosím. Sospik mohl také upravit svůj příspěvek sám, popř. některý mod zasáhl a mohl zapomenout, je také jenom člověk. Forum ztrácí smysl, když je nepřehledné, plné spamu, OT a vulgarit.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 11. únor 2009 20:40

MGBoy píše:[fórum], které je hlídané a upravené víc jak noviny za komunismu...

Pokud podřizování se pravidlům považuješ za komunismus, tak si trp, pravidla omezují i chrání.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » stř 11. únor 2009 21:26

Já jsem rozhodně nic neupravoval a ani pořádně nevím o co tu jde. jestli ti někdo zkopírovat z příspěvku nějaký text, tak to se stává, a jestli ti někdo smazal chválu a nahradil ji nadávkama, tak tomu nevěřím. Rád bych ti pomohl, ale nevím jak...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod MGBoy » ned 15. únor 2009 19:47

Rypi píše:Já si jen pamatuju, že WAP byl kdysi dávno jako CSD(vytáčené připojení), placené za čas připojení. Poté, to už bylo i GPRS, ale O2 účtoval více halířů za kilobajt (0,7Kč/kb) Internet byl mnohem levnější... Já už ale několik let jedu pouze na Wifi....

Vodafone tzv. WAP připojení nechavá pro starší a levnější telefóny, proto je i filtrován ohledně obsahu a portu. Ikdyž se jedna o připojení pomocí GPRS,EDGE atd...

Pafo píše:Každá úprava novějších příspěvků od moderátorů se píše pod příspěvek //edit viz. např. tvá zbytečně dlouhé citace. Jestli ti to připadá extrémně hlídané, tak prosím. Sospik mohl také upravit svůj příspěvek sám, popř. některý mod zasáhl a mohl zapomenout, je také jenom člověk.

Jedná se spíš o princip... Nevadí mí úpravy forá pro "spřehlednění", ale nechapu úpravy takové, které nakonec změní původního člověka textu. Ať už se jedná o úpravy nebo "nové texty" ze strany pouhého návštěvníka nebo moderátora

Rypi píše:Já jsem rozhodně nic neupravoval a ani pořádně nevím o co tu jde. jestli ti někdo zkopírovat z příspěvku nějaký text, tak to se stává, a jestli ti někdo smazal chválu a nahradil ji nadávkama, tak tomu nevěřím. Rád bych ti pomohl, ale nevím jak...

Jak na to koukám, tak se jedná o skopírování textu... Kdyby tam bylo pouhé anonymní označení tak neřeknu ani pul slova... takže nic proti tobě ;)

Původní znění textu... http://qipim.cz/viewtopic.php?f=82&t=3042#p34818
MGBoy
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 23. leden 2009 16:04

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » ned 15. únor 2009 19:58

no vidis :) Sospik ti to okopíroval, ale to proto, že chtěl pomoci ostatním :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod MGBoy » ned 15. únor 2009 20:02

Rypi píše:no vidis :) Sospik ti to okopíroval, ale to proto, že chtěl pomoci ostatním :)

jde tu prostě jen o princip... stačila anonymni citace ;-) myslim že v tomhle temátu se roztahalo tema které k tomu nepatří ;-) tak jestli můžeš, tak ten prvni vzkaz jen uprav... a co tady nepatří smaž ;)
MGBoy
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 23. leden 2009 16:04

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » ned 15. únor 2009 20:03

jak uprav? :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Kyle » sob 28. únor 2009 13:07

tak jsem ten styl vysvětlení asi nepochopil.. :-/, internet mám od VF,taky mám n82, nastavení dat mám stále od začátku "internet" a stejně to nejde, tak teď nevím co se tady vyřešilo? nebo co mám udělat?.. šlo by to vysvětlit po lopatě? :)
Kyle
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 1. duben 2008 16:17

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Bari » sob 28. únor 2009 13:48

Po lopatě - změň operátora na nějakýho normálního :) Ne fakt nevím, přijde mi, že vodafone a jejich internet zdarma na půl roku je jen reklamní tah, protože s tím je víc problémů jak užitku... Přítelkyni se to také nepodařilo rozchodit a to několikrát byla i v prodejně vodafone, kde ji řekli, že pokud nemá telefon koupený od vodafone, že ji to nepůjde... Můžeš zkusit štěstí taky na prodejně a uvidíš no...
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Kyle » sob 28. únor 2009 19:12

fajn, já to oželím :), jen jsem to prostě chtěl zkusit zprovoznit :), nejde o to, že to je zadarmo :), ale pokud bych používal net dál, tak to bude k ničemu toto nastavení.. :)
Kyle
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 1. duben 2008 16:17

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Bari » sob 28. únor 2009 19:47

Jak jsem říkal, zkus zajít do vodafone se na to zeptat, jak to funguje nebo proč to nefunguje a ať ti to případně nastaví ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: error -33 - VodaFone (vyřešeno)

Nový příspěvekod Rypi » sob 28. únor 2009 19:50

Hodně lidem se to povedlo nastavit a funguje jim jo :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Další

Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků