QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

App2Infium [Riman]

App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod Riman » stř 11. únor 2009 17:02

App2Infium mění na základě seznamu až 9 uživatelem definovaných předpisů stav QIPu (stavovou ikonu, nadpis stavu, popis stavu) podle okna spuštěné aplikace. V popisu stavu je možné zobrazovat aktuální nadpis okna.

Program pracuje tak, že prochází seznam uživatelem definovaných oken a jestliže okno identifikované podle jména třídy (tzv. class name) nalezne, nastaví obrázek, nadpis i popis rozšířeného stavu podle předpisu a tím skončí. Uvedený mechanismus má svá omezení - pokud není class name jedinečné (což není zaručeno), může se najít jiné okno se stejným názvem třídy.

V popisu stavu můžete použít:
  • text
  • text s proměnnými
    <title>
    <date<{formátovací řetězec}>
  • regulární výraz s předpisem použití
    <reg<{předpis použití}>{regulární výraz}
app2infium_options.gif

Historie:
beta 4 2009-03-30 http://www.stedronsky.cz/downloads/beta/app2infium_1.0_b4_2009-03-30.zip
+ nové standardní nastavení pro Google Chrome
+ knihovna pravidel (23 předpřipravených pravidel)
+ rozhraní: třídění pravidel podle sloupců
+ funkce: možnost uložit pravidla do souboru
+ funkce: možnost načíst pravidla ze souboru
* oprava: okamžité načtení automatického stavu při vynulování stavu uživatelem
(plugin nečeká na spuštění timeru)

beta 3 2009-02-21
/ změna: původní formát proměnné %TITLE% nahrazen <title>
+ možnost použít proměnnou <date<{formátovací řetězec}> (popis formátovacího řetězce v přiloženém readme.txt)
+ možnost použít regulární výraz pro manipulaci s titulkem (výběr části textu, změna pořadí, vynechání textu) (popis v přiloženém readme.txt)
+ nové standardní nastavení při spuštění pluginu s prázdným seznamem

beta 2 2009-02-17
+ nastavení: možnost aktivace/deaktivace pluginu, resp. jeho funkčnosti
+ nastavení: možnost obnovení původního stavu po aktivaci/deaktivaci funkčnosti pluginu
+ nastavení: možnost zobrazovat informační zprávy při aktivaci/deaktivaci pluginu
+ nastavení: možnost zobrazení tlačítka pro aktivaci/deaktivaci pluginu v okně zpráv
* oprava: zobrazení oken v nastavení už nezmrazí hlavní okno QIPu

beta 1 2009-02-10
Naposledy upravil Riman dne pon 30. březen 2009 10:54, celkově upraveno 4
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium

Nový příspěvekod jadro376 » stř 11. únor 2009 18:09

zdravim.. 1) chvalim za skvely napad..super plugin zatim zadne problemy..
2) chtelo by to pridat klavesovou zkratecku na aktivaci/deaktivaci pluginu, protze nekdy chci mit "svuj" status "natrvalo" a jit do nastaveni mi prijde slozite
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Uchování stavu

Nový příspěvekod Riman » čtv 12. únor 2009 16:31

Pokud je zatrhlá volba [x] Keep status..., tak stačí změnit stav na nějaký jiný než nastavil automaticky plugin a tento stav plugin ponechá.
Pro opětovné spuštění automatické aktualizace stačí rozšířený stav zrušit [x].

Podívám se na ty klávesové zkratky, ale nevím, jestli to jde. Každopádně pokud by se plugin přes klávesovou zkratku vypnul, už by nešel stejným způsobem nahodit, protože bude vypnutý. To by musel řešit nějaký jiný generický plugin na vypínání/zapínání pluginů... ;-)
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium

Nový příspěvekod sutrus » čtv 12. únor 2009 17:17

A proč řešit vypnutí pluginu tak složitě. Stačí vypnout nebo zapnout pouze funkci Keep status... v pluginu. Plugin jako takový může běžet dál.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: App2Infium

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 12. únor 2009 18:23

pardon napsal jsem to ponekud pomatene,mel jsem namysli "deaktivovat funkci pluginu" ne deaktivovat plugin jako takovy :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: App2Infium

Nový příspěvekod Francesco » sob 14. únor 2009 7:44

Zdravim,chci se zeptat jestli funguje i na jinym prehravaci nebo jen na Winampu?Diky
AMD Athlon 64 X2 6000+ (Socket AM2) 3100mhz | Asus M2N32-SLI Deluxe/Wireless Ed - nForce 590 | ASUS DRW-1608P2 | Gainward 8800GT 512MB, PCI-E | Logitech G15 | Razer Diamondback Plasma Edition | Acer AL1916W - LCD 19" | Corsair XM2 4096MB DDR II 800MHz | WD- 200GB SATA II+200GB IDE | Razer eXactNat control | Coolermaster Zdroj COOLERMASTER Real Power M700-SLI | REPRO Logitech X-230 2.1 | Razer Barracuda HP-1 Gaming Headphones 5.1 |
Uživatelský avatar
Francesco
Nováček
 
Příspěvky: 19
Registrován: pon 14. duben 2008 11:04

S jakými aplikacemi plugin spolupracuje

Nový příspěvekod Riman » sob 14. únor 2009 9:35

Francesco: Plugin pracuje s libovolnou aplikací - za předpokladu, že je k tomu vhodně naprogramovaná. Musí mít jednoznačně identifikovatelné okno (ClassName), do jehož titulku vypisuje to, co člověka u této aplikace zajímá (název zpracovávaného souboru, stav apod.) Ani jedna z těchto věcí není zaručená. Tak například:

Windows Media Player 6 - má jednoznačnou identifikaci a vypisuje přehrávaný soubor do titulku okna
Windows Media Player 11 - má jednoznačnou identifikaci, ale název nevypisuje
Media Player Classic - má jednoznačnou identifikaci a vypisuje přehrávaný soubor do titulku okna
SMPlayer - nemá jednoznačnou identifikaci a tudíž je jedno, že do jednoho z svých oken vypisuje název souboru
Radiator - má jednoznačnou identifkaci, ale stanici vypisuje do jiného, neunikátního okna
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod Pivoth » ned 15. únor 2009 12:41

plugin super ale...
1) chtelo by to ikonku do okna konverzace jako to ma skoro kazdy plugin.. protoze kdyz chci do nastaveni.. v celku dlouho to trva...

2) se chci zeptat: jak je reseny, kdyz mam v nastaveni dve aplikace co chci aby se zobrazovaly, a obe jedou naraz?? kterou to hodi do statusu?

3) da se nejak zrusit nazev programu?? pr: v chromu jsem na facebooku a status mi ukaze : Facebook - profil - Google Chrome.... muzu se zbavit nejak napisu Google Chrome???
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Požadavky

Nový příspěvekod Riman » ned 15. únor 2009 18:05

Úplné pozastavení činnosti pluginu
Není mi zcela jasné, nač by bylo úplné zastavení činnosti běžícího pluginu, ať už přes klávesovou zkratku nebo třeba tlačítko. Ponechání obrázku, kterým uživatel přepíše stav automatický, není postačující?

Ikonka v okně konverzace
Na co by tam ta ikonka byla? Mým cílem bylo od začátku udělat plugin tak, aby se jednou nastavil a pak už jen nechal běžet. Pokud někdo potřebuje chodit do nastavení tak často, že by na to potřeboval speciální tlačítko v okně konverzace, pak je pro něj nejspíš plugin zbytečný a stejně tak dobře si může nastavovat stavy ručně.

Zobrazení dvou aplikací najednou
Bohužel nejde. A ani nemám něco takového v plánu, protože to je úplně odlišný přístup, než který jsem zvolil. Plugin prostě nastaví stav podle prvního okna ze seznamu, které najde, a tím končí.

Modifikace textu okna
Odstranit z popisku například název aplikace zatím nejde, ale do budoucna bych něco takového chtěl umožnit. Třeba pomocí regulárních výrazů. Uvidím.
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod puchal » ned 15. únor 2009 21:43

od první chvíle co tne pligun je jsem si vzpomněl na pár dní starou událost spolužák má pligin na to co si pouští za hudbu a videa na mirdandě ... no a tak se dívla na porno nevypl si to a druhý den si z něj jiný spolužák utahoval aby si to příště vypl .... proto by měl jít vypnout i tento plugin kdybych ho používal (jako že nebudu se nechávat sledovat co dělám a můj xstatus v podobě .oOo. je dostačující :D ) nebylo by vhodné kdyby se někdo díval na nepravné stránky jako že se nikdo nedíve z tudma :) :D a napsala mu holka nějaká ...myslíš že by tě nenáviděl málo po tom co by slečna viděla status o tom na kterých lechtivích stránkách je dotyčný
SMAJLÍCI Mega box-KObrázek,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°+°SKINY-QIP INFIUM & QIP 2005
mráček=IM klient který začíná na M a jsem online právě na něm, ne MQIP to není
about.me/petrneme

Ti, o kterých si myslíte že jsou vaši kamarádi a záleží jim na vás, jsou skvělí herci, kteří hrají představení jen pro vás, že jsou vaši kamarádi.
Jedna dvě, zlo jde.
Uživatelský avatar
puchal
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 807
Registrován: stř 6. srpen 2008 23:03
Bydliště: Zlínsko

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod Riman » úte 17. únor 2009 18:17

Krásný příběh... ale řekl bych, že takový milovník porna by mohl vyčítat jedině sám sobě. ;-) Jsme svéprávní lidé a zodpovídáme za své činy, ne? V mém pluginu by mohl udělat dvě věci - buď automaticky nahozený stav ručně změnit na nějaký jiný a nebo plugin nastavit tak, aby se titulek okna v popisu prostě neobjevoval. Jak prosté.

V nové verzi jsem ale tu funkci na deaktivaci funkce běžícího pluginu přidal, když po ní tak toužíte. Ale když někdo zapomene plugin deaktivovat, tak tady je každá rada drahá... ;-)

//edit Pafo: necituj předchozí příspěvek
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod Rypi » úte 17. únor 2009 18:21

nešlo by pro tyto uživatele přidat cenzuru? (pokud by se ve statusu mělo zobrazit xxxfoto.cz, tak místotoho zobrazit svůj definovaný status? :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod puchal » úte 17. únor 2009 18:45

že je člověk zodpovědný za své činy neznamená že nebude mít soukromí , jo vím lidi lidi co chtějí mít určité soukromí po tom nesáhnout ale i tak aspoň že to vymohlo deaktivaci pro uživatele co to budou používat .)

Rypi tak mne napadá že i ingnor na některé programy a stránky by se mohl hodit :D ale je mi to jedno v celku :)
SMAJLÍCI Mega box-KObrázek,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°+°SKINY-QIP INFIUM & QIP 2005
mráček=IM klient který začíná na M a jsem online právě na něm, ne MQIP to není
about.me/petrneme

Ti, o kterých si myslíte že jsou vaši kamarádi a záleží jim na vás, jsou skvělí herci, kteří hrají představení jen pro vás, že jsou vaši kamarádi.
Jedna dvě, zlo jde.
Uživatelský avatar
puchal
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 807
Registrován: stř 6. srpen 2008 23:03
Bydliště: Zlínsko

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod keyboo » stř 18. únor 2009 9:42

Stejnak status - základní funkce? Říct, že tu nejsem, nebudu nebo jsem ve vaně. Ne, všem říkat co poslouchám, kde surfuju, co dělám. Věřím, že ten plugin pomůže být někomu "in". Zas ty 2 slova vedle sebe a to efektnost a efektivita? Je to hezký, přepisuje to, ale k čemu to je?
Berte tohle jako můj osobní názor, jsem člověk, kterej z 95% využívá komunikaci a klienty pouze na komunikaci.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1488
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Zrušení názvu programu

Nový příspěvekod Riman » sob 21. únor 2009 13:31

Pivoth píše:3) da se nejak zrusit nazev programu?? pr: v chromu jsem na facebooku a status mi ukaze : Facebook - profil - Google Chrome.... muzu se zbavit nejak napisu Google Chrome???


Ve verzi beta 3 je to již možné. V popisu místo <title> použij definici:
Kód: Vybrat vše
<reg<$1>(.*?)( - Google Chrome)
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod kevin » pon 23. únor 2009 12:19

Jsem si dovolil trochu počeštit:
Přílohy
App2Infium.7z
(320.14 KiB) 38 krát
Uživatelský avatar
kevin
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 48
Registrován: stř 9. leden 2008 12:37

Čeština

Nový příspěvekod Riman » pon 23. únor 2009 13:20

Zatím plugin ještě vyvíjím a připravuju nové a nové betaverze, takže počešťování příliš nedoporučuju. Navíc plánuju umožnit lokalizaci - a finální verze 1.0 bude mít češtinu v nabídce od začátku.

Ale díky, třeba to někomu pomůže.
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod Riman » pon 30. březen 2009 10:55

Nová beta verze, viz úvodní příspěvek.
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod prochi » pon 15. červen 2009 7:54

hmm. tak newim jak ostatnim ale mě to nejde stahnout...pls reupload
prochi
 

Re: App2Infium [Riman]

Nový příspěvekod Riman » pon 15. červen 2009 8:34

Můj free webhosting bohužel už několik týdnů nefunguje :-(
Zkusím to večer hodit někam jinam.
Uživatelský avatar
Riman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 29
Registrován: stř 28. březen 2007 13:04

Další

Zpět na Pluginy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron