QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Diakritika

Diakritika

Nový příspěvekod Unown » stř 11. únor 2009 19:19

zdravim,
nainstaloval jsem si nový build poslední a mám takový problém, v okně konverzace mi nejde diakritika...
nikde nemůžu najít kódování, helpnete mi?

jinak třeba do statusů mohu normálně háčky a čárky:)
Uno
Unown
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 24. duben 2007 17:39

Re: Diakritika

Nový příspěvekod Pafo » stř 11. únor 2009 19:30

V QIPu Infium zmršená diakritika? Kódovaní jako takové se v Infiu nenastavuje má být unicode. Nejde tobě psát háčky čárky nebo ti od někoho přicházejí zmršené znaky? Od více lidí? Napadá mě třebas špatně zvolené písmo: Okno konverzace tlačíkto T se štětcem vedle zavřít-Písmo-skript středoevropský? Nebo nemění se ti klávesnice?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Diakritika

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 11. únor 2009 20:29

Tohle, co vím, byla jednak chyba v IE, a jednak to taky dělal jeden virus, že nějak ovlivňoval dead klávesy, že se místo ď vypsalo ˇˇd a tak podobně.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Diakritika

Nový příspěvekod Unown » stř 11. únor 2009 21:58

ìšèøžýáíé

To je horní řada, tak jak mi to píše v infiu...je to na čistě nainstalovanym pcm nefunguje od začátku, build 9024RC

jinak já ostatním psát nemohu, oni mě jo...nainstaloval jsem, spustil a dělá to od té doby hned

Edit: mě napadlo, na notebooku mám krásně vytuněnej infium 2020, dá se nějak kompletně přehodit na jinej pc?? se všema pluginama atd??

//edit Pafo: sloučeny příspěvky
Uno
Unown
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 24. duben 2007 17:39

Re: Diakritika

Nový příspěvekod Pafo » stř 11. únor 2009 22:32

Záleží na tom, zda je tvé QIP Infium na noťasu Portable - má složku Profiles ve složce programu a ne v Data aplikací
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Diakritika

Nový příspěvekod Unown » čtv 12. únor 2009 2:29

složku profiles mám přímo u qipu, v Data aplikací sem nic nenašel :)
Uno
Unown
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 24. duben 2007 17:39

Re: Diakritika

Nový příspěvekod Pafo » čtv 12. únor 2009 7:51

Tak by to tvé překopírování mohlo fungovat :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Diakritika

Nový příspěvekod Unown » čtv 12. únor 2009 10:22

to je tesy super,,a ještě tedy dotaz, na notebooku mám 2022 na pc 2024 ..
budu tu 2022 moci nějak updatovat bez ztráty nastavení??
Uno
Unown
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte 24. duben 2007 17:39

Re: Diakritika

Nový příspěvekod xstrv01 » čtv 12. únor 2009 10:42

Určitě. Stáhni si z úvodní stránky rar pack a vykuchej z něj jenom ty důležitý věci - infium.exe, core (bez xstatusů, pokud používáš jiné než výchozí), protos (bez InfICQ/clients, pokud používáš jiné než výchozí), langs.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron