QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9026 (RC4)

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Pafo » ned 15. únor 2009 0:16

Inf obměkčil své srdce a funguje ukazatel přenosu souborů... oo diky ti
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod EasyDaviD » ned 15. únor 2009 1:25

Obrázek
Co to je za "protokol"? Cez to druhe qip.ru sa da aj telefonovat alebo na co sluzi to qip.ru s ikonkou telefonu?
Uživatelský avatar
EasyDaviD
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 29. leden 2009 19:03

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Martín » ned 15. únor 2009 9:22

Kedy uz bude hotovy Instalator cestiny a cestina na protokoly ?
Martín
 

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Pafo » ned 15. únor 2009 11:02

Hlavní lokalizaci můžeš stáhnout ZDE na sutrusových stránkách. Instalátor s protokoly ještě není. Protokoly zatím nejsou nově, ale použij starý překlad. Jediná viditelná změna, co není přeložena, je NastaveníJabber-Server
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod sutrus » ned 15. únor 2009 12:11

Jak píše Pafo. Infium je přeložené a jabber zatím není. Zbytek tedy XIMSS zůstává stejný.
Čekám až tu bude Lms a hned vydáme instalátor.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Mett » ned 15. únor 2009 12:57

EasyDaviD píše:Co to je za "protokol"? Cez to druhe qip.ru sa da aj telefonovat alebo na co sluzi to qip.ru s ikonkou telefonu?

Je to to samy, jako ve starsich verzich protokol "Zvonilka"
Uživatelský avatar
Mett
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř 10. prosinec 2008 18:04

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod karlos » pon 16. únor 2009 11:47

Já se divím,že se to posílání souborů pořád nějak nepoladilo...taky bych to uvítal.Když to jde z ICQ jak po másle...TO jediný mi na QIPu doposud vadí :?
karlos
 

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod GasThan » ned 22. únor 2009 22:20

Uz som tu dlho nebol ako je to s qip.ru jabberom ?
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Bari » ned 22. únor 2009 22:49

V podstatě beze změny. Jen nějaké lehké vylepšení obecně u jabberu, ale s qip.ru jako takovým se nic nedělo.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod GasThan » pon 23. únor 2009 18:25

No mal som na mysli to ISOLATED ci stale treba pripisovat alebo ci to nieje nejak inac uz vymyslene
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod jadro376 » pon 23. únor 2009 18:37

porad isolated.... :( ........a taky by to uz chtelo dalsi build.. :D
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod indy07 » úte 24. únor 2009 16:32

Na co tak brzo další build? 9026 je poměrně stabilní (u mě 100%), jediný problém uvedený na qip.ru je stále Nezobrazování průběhu přenosu souboru u jabberu. Samozřejmě stále je co vylepšovat (přepínač isolated, jabber, atd atd). Radši si počkám na otestovanou verzi s co možná nejméně bugama než nějakou shi* rychlokvašku ;-)
Uživatelský avatar
indy07
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 257
Registrován: sob 23. červen 2007 17:01

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod jadro376 » úte 24. únor 2009 16:43

no na jabberu (ne qip.ru) prubeh jde.....horsi je to na icq,s tim ma v posledni dobe problemy... :)
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod 3Run » úte 24. únor 2009 17:36

infium nefunguje na windows 7 ultimate (build 7000)

hohoho*** kecam... už funguje

a zas mi pise chybu exmusic neco se zapisem exmusic.dll pri zmene songu

neni zobrazeny polozky minimalizace, vzdy na vrchu, a zavrit.. :/

/edit Lms: zcenzůrováno
Uživatelský avatar
3Run
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 67
Registrován: sob 2. srpen 2008 17:00
Bydliště: Czech

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 24. únor 2009 17:58

RC nefunguje na betě :rofl:
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Machy » čtv 26. únor 2009 20:20

Mam maly problem kdyz mi nekdo napise vzkaz a ja nejsem na qipu tak po zapnuti qipu mi nic neprijde. Stava se to nekomu? Dik za odpoved :help:
Machy
 

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Pafo » čtv 26. únor 2009 21:03

Machy: Ano, je to tak, tento problém již trvá nějaký čas. U ICQ se tyto zprávy buď zobrazí, nebo nezobrazí vůbec, nebo se zobrazí třebas až další den při znovu spuštění QIPu. S každou novou verzí ICQ protokolu se to chová jinak.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod Machy » čtv 26. únor 2009 21:48

aha ale me to do ted fungovalo na infiu uplne normalne nevim proc najednou ne :(
Machy
 

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod GasThan » pát 27. únor 2009 18:45

:arrow: 3Run mne na Windows 7 vsetko facha v pohode aj ExMusic
Obrázek
Uživatelský avatar
GasThan
VIP
 
Příspěvky: 1290
Registrován: pon 21. květen 2007 14:22
Bydliště: SLOVAKIA

Re: QIP Infium 9026 (RC4)

Nový příspěvekod RisingStar » sob 28. únor 2009 9:30

Machy píše:aha ale me to do ted fungovalo na infiu uplne normalne nevim proc najednou ne :(


Aktualizovali sa protokoly, ktoré AOL stále mení a zdá sa zakaždým má viac chýb :) V každom prípade robí to aj mne, rozpošlem hromadné správy a potom sa pýtam ked sa pripoja či to čítali a oni o ničom nevedia :D Dufam, že sa to čo najskôr napravi, je to pomerne podstatný problém, podstatnejši ako väčšina z tých čo vás tu trápia:)
Potom je tu ešte tá okázalá rada prejsť na jabber, ale čo keď jabber majú z 82 ľudí v CL až dvaja :D
RisingStar
Nováček
 
Příspěvky: 16
Registrován: čtv 11. prosinec 2008 11:41
Bydliště: Považská Bystrica

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron