QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Symbian 2 - už

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Lms » čtv 30. duben 2009 15:21

Ano final. O mazání není nic psáno, ale předpokládám že nutno smazat jako vždy.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Rypi » čtv 30. duben 2009 16:17

nevím, už jsem aktualizoval můj web ( http://blog.rypi.cz/qip-pda/symbian/ ).
Je tam FAQ, info o verzi a stažení přímo ode mne :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Bari » čtv 30. duben 2009 20:55

Rypi jak to vypadá s češtinou? :)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Rypi » pát 1. květen 2009 7:31

I dont know, but you will my tester :-D
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Bari » pát 1. květen 2009 9:59

:D Jedna taková chyba v buildu 2000. Když na otočím displej naležato, QIP vždy spadne. V předchozích verzích mi to nedělalo, teď to spadne opravdu při každém otočení.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Windu » ned 3. květen 2009 16:38

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli bude i na UIQ3.
Windu
 

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Rypi » ned 3. květen 2009 17:22

Ahoj, programátor píše, že neví :-D Technicky to možné je, ale budou se muset udělat nějaké úpravy a to bude nejdříve, až bude QIP 100% stabilní
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už brzy

Nový příspěvekod Windu » ned 3. květen 2009 17:34

jasný, díky
Windu
 

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Tit » pát 8. květen 2009 0:14

Asi není na mobil s dotykovým dislplejem co? Zkoušel jsem na nokii 5800 a nešlo ovládat...
Tit
 

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » pát 8. květen 2009 7:28

Není to na to moc optimalizované, ale ovládat se to určitě dá
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Slimy » sob 9. květen 2009 10:44

Ovládat se to dá - ale jakým způsobem :tuk: ... Podle mě není těžké to trochu upravit, aby vše fungovalo i při doteku! Sám jsem programoval a tak nějak vím, co to obnáší ;)

Takhle doporučuji: Slick, Fring nebo Nimbuzz (bohužel)
QIP ... co víc říct ....

Používám na PC: QIP 9026 RC4
Používám na Mobilu: Slick ( QIP PDA Symbian 1 - nejdou odesílat zprávy - Nokia 5800 nemá klávesnici :-( )
Slimy
Nováček
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 23. únor 2009 16:28

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » sob 9. květen 2009 11:09

njn, vyřešit by to asi nebyl problém, někde o tom byla diskuze na RU fóru, které je ted nedostupné a tak to nemohu najít...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Lister » čtv 14. květen 2009 12:20

tak jsem dostal vcera na starem 1042 tusim QIP symbian notifikaci, ze je nova verze ... a cumim teda! :) .. size velka zmena, ale zvyknul jsem si rychle ;) ... jak je to s cestinou? :) taky kdyztak pomohu ;)

EDIT: problemek : kdyz jsem si nahodne vybral nejake pozadi pri prvnim spusteni .. a pak zkousel ruzne veci.. mam takove modre .. nahore moc, dole min .. a rad bych takove, co je tu zkusil treba :
Kód: Vybrat vše
http://qip.ru/ru/pages/download_pda_symbian_ru/
ale nevim, jak ho zmenit.... protoze pri spusteni se mi uz neukaze moznost vyberu..co mam kde povolit, prosim? :) DIK! ;)
Lister
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: úte 24. duben 2007 12:15

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » čtv 14. květen 2009 16:55

Čeština: bude se to muset přeložit, ale já nemám stroj na testování... :) Pokud mi pomůžeš, budu rád :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Lister » čtv 14. květen 2009 16:58

jo, klidne, dej vedet v PM :) .. ale jak je to s tim pozadim, prosíím ? :(
Lister
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: úte 24. duben 2007 12:15

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Bari » čtv 14. květen 2009 17:55

Taky se po maturitě můžu zapojit do testování ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod hegemonicek » čtv 14. květen 2009 18:39

S tim tématem- taky jsem nepřišel na to jak ho změnit..
Uživatelský avatar
hegemonicek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned 3. prosinec 2006 22:45
Bydliště: Měchenice

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Bari » čtv 14. květen 2009 20:24

Nemáte nastavený, aby používal systémové schéma (System background) ?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Lister » čtv 14. květen 2009 20:30

no v nastaveni, inteface ... je system background... dam on, je to ..aha.. mel jsem to na systemovem pozadi, modre protoze mam schema O2 ... - ale ja to vypnu, mam tam opravdu light - svetle pozdai, jake jsem pri prvnim spusteni vybral :) .. i u "colors" je "qip_pda_light" ... ale jak zkusit jine ty qipovske schematka? :-/ .. a pluginy pro qip pda symbian uz jsou nejake? .. a jake? :) ..
Lister
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: úte 24. duben 2007 12:15

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » pát 15. květen 2009 7:08

jiné QIP schéma podle mě není a pluginy už vůvec ne.
Schéma si ale můžeš vytvořit sám. Najdi v instalační složde s QIPem složku se vzhledem a vní jsou nějaké soubory. Tak je zkus upravit/vyměnit :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

PředchozíDalší

Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků