QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Symbian 2 - už

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » pát 15. květen 2009 8:05

Teď jsem mluvil s 2. programátorem a říkal, že to není tak jednoduché jako u WM (a tam to není moc jednoduché) a že se poradí s alexem a zkusí vymyslet jednodušší systém překladu (někdo sice už přeložil betu 1901b pomocí resource editoru, protože tam to nemají udělané jako u WM, kde to nejde)... Nějak to domluvím
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Lister » pát 15. květen 2009 11:06

Rypi: pri zapnuti qipa byly na vyber nejake barevne schemata a dark a light.. ja jsem vybral light.. takze kdyz mam system background na off, mam tam light ... tak logicky si myslim, ze i ty puvodni by mely jit.. - ale odinstalivavat ho kvuli tomu fakt nechci :D ...

jinak schema si v podstate muzu udelat tak, ze si upravim ty barvy v RGB vyrazu v nastaveni ... :) .. ale neci experimentovt a chci pouzit jejich ;)
Lister
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: úte 24. duben 2007 12:15

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » pát 15. květen 2009 12:05

tak smazat soubor s nastavením :) já nevím, nemám mobil se symbianem. Hodilo by se mi, kdyby mi někdo poslal soubory nainstalovaného QIPu :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Lister » pát 15. květen 2009 12:06

kdyz ja nevim, kde je hledat :) .. mam pristup i do skrytych souboru.. ale kam :) ...
Lister
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: úte 24. duben 2007 12:15

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod demo » pát 15. květen 2009 14:01

tie subory sa nachadzaju v c/system/apps/qip ...

EDIT: tu je cely subor QIP, len nevim ci sa este niekam inam nieco neinstaluje ...
c/system/apps/qip
E72 + HTC Touch HD
... a vsade QIP PDA samozrejme :)
demo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: úte 25. březen 2008 8:39

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » pát 15. květen 2009 16:30

Díky moc, za pomoc :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod juárda » ned 17. květen 2009 20:16

cauky nejde mi stale zmenit to pozadí mam tam ze schematu a je to blbe videt pls napiste kde to najdu :)
juárda
 

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Bari » ned 17. květen 2009 20:51

Interface - Colors
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod jurda » ned 17. květen 2009 21:19

a co tam mam dat tam toho je hodne? dik za odpoved
jurda
 

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Bari » pon 18. květen 2009 7:49

Tam si změníš barvy tak, aby ti to šlo vidět ;) Nebo jenom zkusíš použít jiný styl v možnosti Load.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Elminster » pon 25. květen 2009 13:38

Zdravim, snad mi muzete nekdo poradit . na E75 jsem se pokousel upgradovat na nejnovejsi verzi ... 1043 mi jede v pohode, ale 2000 mi pada. Pri spusteni se mi objevi akorat vyber tematu a aplikace cela spadne. Nevite nekdo kde by mohl byt problem ?
Uživatelský avatar
Elminster
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 25. květen 2009 9:55

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Bari » pon 25. květen 2009 14:36

Kolik máš volné RAM v době, kdy QIP spouštíš? Zkus restartovat telefon, třeba to pomůže.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Elminster » pon 25. květen 2009 15:34

Bari: mam 60MB volne RAM ze 120MB. Ani restart nepomohl. To bylo prvni co jsem zkousel.
Uživatelský avatar
Elminster
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 25. květen 2009 9:55

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod demo » pon 25. květen 2009 22:08

skus vymazat qip z telefonu a tiez zmaz c/qip a c/system/apps/qip a nainstalovat novu verziu...

len upozornujem ze ked zmazes tie zlozky tak prides o historiu, ak si si ju ukladal ...
E72 + HTC Touch HD
... a vsade QIP PDA samozrejme :)
demo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: úte 25. březen 2008 8:39

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Elminster » úte 26. květen 2009 8:11

demo: taky odzkouseno a bez vysledku. Stara verze qipu se mi uklada jen do E:\qip ... tedy na kartu ... Nova do E:\system\apps\qip Jestli se nejake fajly instaluji jeste mimo, netusim :/
Uživatelský avatar
Elminster
Nováček
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 25. květen 2009 9:55

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod demo » úte 26. květen 2009 20:06

1. skus nainstalovat do pameti telefonu ci to nepomoze...
2. moznaze sa ti to bije s inou aplikaciou, tak by som skusil sformatovat foun a nainstalovat do cisteho telefonu ...
3. ak ani toto nepomoze tak si myslim ze bohuzial, ale nerozchodis to ...
E72 + HTC Touch HD
... a vsade QIP PDA samozrejme :)
demo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 33
Registrován: úte 25. březen 2008 8:39

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod jurda » ned 31. květen 2009 12:23

cau hosi muzu se zeptat jak to vypadá s cestinou? 8)
jurda
 

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Rypi » ned 31. květen 2009 15:56

abych ti řekl pravdu, nijak. vůbec na to nemám čas ani náladu.
Problém je, že momentálně překlad nejde udělat tak, aby to bylo jednoduché a hodně použitelné. Danil mi slíbil, že nad tím popřemýšlí. Až by to bylo. byl bych rád, kdyby to přeložil někdo, kdo má symbian a hodně času. Samozřemě mu poskytnu překlad pro WM, kde budou stejné statusy, nastavení...
Kdo má zájem, tak sem prosím napište :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Bari » úte 2. červen 2009 12:46

Mohl bych pomoct. Bratr má telefon s WM (TyTN II), já mám Symbian.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP PDA Symbian 2 - už

Nový příspěvekod Návštěvník » pon 27. červenec 2009 22:49

zdravím, měl bych dotaz - dá se někde vypnout upozornění o psaní zprávy? nepodařilo se mi to najít...
Návštěvník
 

PředchozíDalší

Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron