QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9028 (RC4)

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 11. březen 2009 0:35

Malý zázrak? To je hodně podhodnocené. Vzhledem k tomu odstavení starších verzí, je přihlášení přes 9004 nemožné. resp přihlásí se, ale vyskočí známý kontakt 1 a vyzve vás k updatu na ICQ 6...
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod stiinek » stř 11. březen 2009 1:21

Fligna s nastavením client ID na QIP 2005 ještě pořád funguje. Mám v CL pár případů s absolutní nechutí k aktualizacím, a ti pořád jedou snad na 9000 ;)
stiinek
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 27
Registrován: pát 13. červenec 2007 8:43

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod xstrv01 » stř 11. březen 2009 7:15

Pravda, jsem pako. :oops:
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod prasik » stř 11. březen 2009 18:11

De nikomu na icq6 poslat tento odkaz? http://www.keramika-kami.cz/Kopie%20Otevřené%20nebe.jpg me se to nedoruci a je to znakama % samotny znak %jde odeslat :)
prasik
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 26
Registrován: sob 4. srpen 2007 20:11

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod Bari » stř 11. březen 2009 18:59

Ježiš kdo to dělal? To je odkaz jak cyp... Jak sis všiml, ani tady na fóru se to nezobrazilo dobře... Jak může někdo dělat web a strkat odkazy s diakritikou panebože... V prvé řadě to chce změnit ten soubor, aby byl bez diakritiky a bez mezer pokud možno ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod Xeelee » stř 11. březen 2009 19:09

Hmm, ale tohle není wiki, kde je k dispozici trvalý odkaz.
Tady bude potřeba diakritiku a mezery nahradit příslušnými kódy ručně a s tím se nikdo **** nebude.
To už je mnohem jednodušší napsat ať si příjemce zkopíruje do prohlížeče nebo poslat odkaz na stránku a návod jak se tam dostane.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod Pafo » stř 11. březen 2009 19:15

Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod Xeelee » stř 11. březen 2009 19:35

Nádherně zkomprimovaná fotka :D
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod cryingfreeman » stř 11. březen 2009 20:09

posledný build čo som mal pred 9028 bol 9004...fungoval normalne len som musel mať nastevné ID klienta na qip2005...ale už som sa chcel pohnuť daľej, tak som stiahol nový...tie x-statusy by bolo dobré vyriešiť a taktiež to aby sa dali presunuť pluginy v contact liste navrch, je to otras mať to dole...inak mi nefunguje qip speller, nová verzia nechce spustiť nastavenia v pluginoch a stará z 9004 tiež nefunguje...všetky ostatné funguju dobre...inak občas vypíše 9028 chybu(9004 fungovala bezchybne) a keď idem cez jabber(gtalk) na nejaký server s konferenciami a dám vyhladaťmiestnoti tak infium zamrzne na pár minut
cryingfreeman
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 113
Registrován: sob 2. červen 2007 20:54

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod xHarry » pon 16. březen 2009 21:55

Ahoj, smazal jsem si tu blbustku na Telefonovani, ale porad, kdyz kliknu na ikonku klienta v hl. panelu u kontaktu, mam to na vyber. Po stistnuti se nic nastesti nestane, ale mohl by mi nekdo napsat, jak se toho zbavit celkove? prikladam obrazek, dekuji

Obrázek
Uživatelský avatar
xHarry
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: pát 17. říjen 2008 20:57

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod puchal » pon 16. březen 2009 22:43

v ...\QIP Infium\Protos smazat nebo přejmenovat protokol XIMSS při vyptutém infu a po té to tlačítko zmizí
jen je divné že je v cl a dole u vyhledávání není %)
SMAJLÍCI Mega box-KObrázek,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°´°+,¸¸,+°+°SKINY-QIP INFIUM & QIP 2005
mráček=IM klient který začíná na M a jsem online právě na něm, ne MQIP to není
about.me/petrneme

Ti, o kterých si myslíte že jsou vaši kamarádi a záleží jim na vás, jsou skvělí herci, kteří hrají představení jen pro vás, že jsou vaši kamarádi.
Jedna dvě, zlo jde.
Uživatelský avatar
puchal
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 807
Registrován: stř 6. srpen 2008 23:03
Bydliště: Zlínsko

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod Pafo » pon 16. březen 2009 22:46

puchal: to jsem myslim pochopil, že už udělal.. ale dycky po kliknutí na ikonu klienta se cosi zobrazi..
xHarry: Je nějaký speciální důvod proč na tu ikonu klienta klikáš? Nahrad např. ikonu telefonku pruhledností ve skinu :D
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod xHarry » pon 16. březen 2009 23:00

OK :D proste na to nebudu klikat :) btw. dela to i Vam?
Uživatelský avatar
xHarry
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 21
Registrován: pát 17. říjen 2008 20:57

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod Pafo » pon 16. březen 2009 23:13

Po kliknutí na ikonu klienta se zobrazi sedivy ctverecek, aby se tam zobrazil telefonek, tak ho musi mit uzivatel zadaný v profilu.. ja takeho asi nikoho nemam :D ale tak.. dejme tomu ze to tak asi má být a nevím co Inf zamýšlí s tím... čuchám čuchám Infovinu..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod sheppi » úte 17. březen 2009 17:57

narazil jsem na problém, ale vůbec nevím co to po mě řve, začalo mi to dělat až dneska
Obrázek

když to odkliknu, objeví se to hned znova, prostě pořád dokola, začíná mě to silně prudit %)
Uživatelský avatar
sheppi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 47
Registrován: úte 3. únor 2009 23:58

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod zolex » úte 17. březen 2009 18:42

Vyzera to na problem so smajlikmi... nezmazal si nahodou niektore? skontroluj, ci su vsetky tam a ci nie su poskodene nejak
Uživatelský avatar
zolex
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 54
Registrován: sob 24. leden 2009 12:25

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod sutrus » úte 17. březen 2009 19:50

sheppi: používáš plugin TVp?
Pokud ano aktualizuj na poslední beta verzi nebo ho na test odeber.
Je to tak 15 minut co jsem na tento problém u sebe narazil.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod sheppi » úte 17. březen 2009 19:59

sutrus: používám a aktualizace pomohla, dík :)
Uživatelský avatar
sheppi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 47
Registrován: úte 3. únor 2009 23:58

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 11. duben 2009 11:25

Já nwím co s tim je...Ale stáhla sem si verzi Infia 9030 a kdyz se chci přihlésit napíše mi to že mam blbě heslo...Přitom ho píšu správně =o(..Nevíte čim to je?.. :cry: :( :( :cry:
Návštěvník
 

Re: QIP Infium 9028 (RC4)

Nový příspěvekod sutrus » sob 11. duben 2009 11:39

Přihlásit se kam. Do profilu, ICQ, qip.ru nebo jinam ?
Popiš prosím tvůj problém podrobněji.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

PředchozíDalší

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron