QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP Infium 9030 (RC4)

QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Tommy » pát 20. březen 2009 19:17

QIP Infium 9030 (RC4)

Changelog:
- authorization at start.qip.ru services in the browser
- languages updated
- icq: protocol changes
- jabber: command line option "/forcelog" for forced log mode
- jabber: new option "Enable warning when account being used in another resource"

fixed/renewed:
- core: file transfers to file.qip.ru are now trying to switch all available proxy settings
- core: fixed "user not found" during file transfer to file.qip.ru in some cases
- core: couldn't change fillcolor and text color for new history dialog
- core: autostart with all command line options included
- core: several minor fixes
- icq: password didn't sent to the server after changing
- mra: sending messages as plain text
- mra: more client detections
- jabber: tryouts to brake trough proxy if some ports are closed by firewall
- jabber: more CAPTCHA support
- jabber: fixed wrong mail number at gmail notifier
- jabber: fixed wrong getting proxy from system in some cases
- jabber: new notify windows for errors on proxy acces
- jabber: Invisible mode could not work in some cases
- jabber: problems with dates at VCARDs
- jabber: bookmarks in CL could turn into a simple contacts
- XIMMS: numbers input at cursor
- XIMMS: more USB phones recognition
- XIMMS: fixed some unexpected crashes

Download:
http://qip.ru/download/qipinfium9030.exe
Tommy
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 16. březen 2008 11:50

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod bladezone™ » pát 20. březen 2009 21:31

Paráda, vypadá to že v této verzi už se nezobrazuje ikonka telefonku, při kliknutí na ikonku klienta. :juch:
Jinak moc velkých změn na pohled není.

// EDIT: tak se ukazuje, ale jen v případě, že má kontakt vyplněno v profilu telefonní číslo
Jo a to sloučení oken konverzace a konference bych bral jak sůl.
Snad se dočkáme. :roll:
Naposledy upravil bladezone™ dne pát 20. březen 2009 22:21, celkově upraveno 3
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod keyboo » pát 20. březen 2009 21:40

Malá otázka? Jde vám posílat soubor přetažením do okna konverzace?
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod sutrus » pát 20. březen 2009 21:47

U mě to chodí bezproblémově. Dokonce se mi už nestává že některé soubory pošlu až napodruhé.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod keyboo » pát 20. březen 2009 22:03

No,divný, zkusím ještě restart a uvidím(konečně si člověk uvědomí, jak je to důležitá funkce).
Ale kdy se spojí okno klasické konverzace a chatroomu dohromady,to je mi záhadou. A jak moc se změnila čeština?
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod sutrus » pát 20. březen 2009 22:08

V překladu toho nového moc není. Aktualizoval se starší překlad kolem vytváření jmen, hesel a jejich popis.
Snad jsem nic nepřehlédl :)
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Bari » pát 20. březen 2009 22:37

Ví někdo, co je to za novou funkci "Přihlásit mě ke službám v prohlížeči"?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod sutrus » pát 20. březen 2009 22:45

Bohužel taky netuším. Asi služby jako start.qip.ru, file.qip.ru, voip.qip.ru.
Tady asi budu muset upravit překlad. Až to někdo potvrdí bude lepší překlad "Přihlasit mě k vlastním službám v prohlížeči"
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod bladezone™ » pát 20. březen 2009 22:59

Mám to zaškrtnutý, tak uvidíme co to bude za Infovinu. :D
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Lms » sob 21. březen 2009 8:19

Konečně nová verze. :) Čeština pro protokoly hotová.
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Pivoth » sob 21. březen 2009 8:32

Mam mensi problemek... Tahne se to uz od verze 9028.... v 9028 po kliknuti na Infium a smacknuti tlacitka ukoncit se Inf. "neukoncil" V trayi zustala ikonka a popupova okna porad vyskakovala... Kdo je online atd... Pritom jsem byl ve vsech CL jako offline... Kdyz sem se snazil QiP otevrit (pokliknuti na ikonku v trayi), nic se nestalo... Ve spravci uloh infium.exe bezelo... v 9030 mi tohle nedela, protoze kdyz kliknu na ukoncit qip, tak mi to hodi error :( a bud close qip nebo restart qip... Ma nekdo stejny problem?
<3 a strasne moc... bohuzel jedina laska co me nezradi je QiP.... mozna ale dobre:)) Pamatuj tedy, QiP ti nikdy nerekne ne.... jinak cekuj http://krypl-team.borec.cz <3
CO JE ŠPATNÉ NA SEXU ZEZADU? BÝT VEPŘEDU
Uživatelský avatar
Pivoth
Růžový prase
 
Příspěvky: 1057
Registrován: stř 31. říjen 2007 21:00
Bydliště: Turnov

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Kalamancharo » sob 21. březen 2009 9:18

Lms píše:Konečně nová verze. :) Čeština pro protokoly hotová.

Kde je ta čečtina? Sutrus má stále 9028, tvá nevím, kde je ... ;) :)
=> www.Osporeni.com - http://osporeni.com - vše o spoření!
Uživatelský avatar
Kalamancharo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: stř 15. říjen 2008 13:18

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Lms » sob 21. březen 2009 9:20

Odkaz je v mém podpisu ( viewtopic.php?t=3024 ).
Má tvorba:
- češtiny pro protokoly Jabber, XIMSS (Phone) a nějaké pluginy
- pluginy Weather (počasí), TVp (televizní program), FMtune (rádio) a RSS News (RSS čtečka)
- QIP Unpacker - instalace už nikdy více...

Než se na něco zeptáš přečti si FAQ ! Konferenční místnost pro QIP a vše okolo něj: qip@conf.netlab.cz
Uživatelský avatar
Lms
Moderátor
 
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 9. květen 2007 7:46
Bydliště: doma u PC

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Kalamancharo » sob 21. březen 2009 9:21

To je to vlákno, kde jsem byl. Bylo tam před chvílí ještě 9028. No nic, každopádně díky :)
=> www.Osporeni.com - http://osporeni.com - vše o spoření!
Uživatelský avatar
Kalamancharo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 34
Registrován: stř 15. říjen 2008 13:18

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod acs » sob 21. březen 2009 13:37

Jediny co jsem zaregistroval je navrat ke "starym" ikonam,alespon k ty blby oslavujici ruce...coz je pro me minus
acs
 

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod sheppi » sob 21. březen 2009 13:54

acs: tady máš xstatusy z 9028

Obrázek

stačí kliknout pravým, uložit jako xstatuses_alpha.png a vložit do složky QIP Infium\Core\XStatuses ;)
Uživatelský avatar
sheppi
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 47
Registrován: úte 3. únor 2009 23:58

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod acs » sob 21. březen 2009 14:41

diky moc;-)
acs
 

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod icem@n » sob 21. březen 2009 15:33

stává se vám, že stisknutím kolečka jde zavřít jen aktuální záložka konverzace? abych mohl zavřít jinou tak ji nejdřív musím otevřít levým a pak až zmáčknout kolečko. vím že to je banalita ale nepotěší to
icem@n
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 5. prosinec 2008 16:19

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Návštěvník » ned 22. březen 2009 10:39

Tie nové Xstatusy boli zrejme odstránené preto, lebo vďaka nim nešiel niektorým ľuďom (ako napríklad mne) spustiť QIP. 9030 už šiel, no ako si sem dal tieto Xstatusy a ja som si ich dal do QIPa tak to znova nejde. Dokonca aj keď som si tam vrátil staré, tak to nejde :cry: Pri hodinách mám ikonu Infia a nič sa nedeje...
Návštěvník
 

Re: QIP Infium 9030 (RC4)

Nový příspěvekod Gummi-Bear » ned 22. březen 2009 11:23

zdravím...úplně mi tahle verze rozhodila metakontakty, není to sice nic strašnýho, ale spojovat je zas všechny je děs... stalo se to taky někomu??
Gummi-Bear
Nováček
 
Příspěvky: 13
Registrován: ned 7. říjen 2007 15:16
Bydliště: Třebíč nebo Brno

Další

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků