QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Xeelee » stř 20. prosinec 2006 18:44

Language Error
Current Language File Corrupted
Program will be closed
Máte v QIPu nastaven jazyk, který se momentálně nenachází ve složce ../QIP/LI (nainstalujte požadovaný jazyk a nastavte ho v Nastavení nebo do souboru current.cfg v Poznámkovém bloku na první řádek napište: Czech)

Skins Error
Current skins File Not Found
Program will be closed
[b]Schází nějaká položka skinu (dopl
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

ze by neznama chyba?

Nový příspěvekod peedee » pát 22. prosinec 2006 1:59

peedee
 

Nový příspěvekod Xeelee » pát 22. prosinec 2006 15:36

21. polozka.
Zkopiroval jsem to z prekladu od Zuzanky (krome prvnich tri erroru).
Melo by to byt opravdu vsechno.
Pokud nekdo vi co znamenaji chyby ktere neznam tak to sem prosim napiste a ja pak aktualizuji seznam.
Chceš se na něco zeptat? podívej se jestli se to tu už neřešilo.
Cituj pouze části komentářů na které chceš reagovat.
Člen Pirátské strany
Uživatelský avatar
Xeelee
Šedá eminence qipim.cz
 
Příspěvky: 3947
Registrován: čtv 31. srpen 2006 16:17

Problem s obcasnou hlaskou Nelze se připojit.

Nový příspěvekod bootmaster » stř 23. květen 2007 5:34

Zdravim,mam QIP asi 3tydny a ted v poslednim tydnu se mi obcas,je to vetsinou po delsi dobe,po vic jak hodine online objevuje hlaska Nelze se připojit. Zkuste se připojit později nebo změňte typ připojení.da se s tim neco delat?dalsi vec,vposledni dobe mi lidi,se kteryma si nejvic pisu porad hlasi,ze sem offline,kdyz ja vidim v system tray ikonu a ze sem online.dalsi vec,stahnul sem nejaky skiny,pekny,ale pozadi,resp.barva je takova,ze neni mozny precist kdo se pripojil nebo odpojil,kdyz vyskoci hlaska,kterou mam nastavenou,coz je super vec,jak zmenim barvu pozadi,abych precet kdo se pripojil/odpojil?diky za radu.
bootmaster
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 21. květen 2007 20:51

Re: Problem s obcasnou hlaskou Nelze se připojit.

Nový příspěvekod Martin J. - Cetelon » stř 23. květen 2007 10:38

1/ tak to netusim, moyna reinstal QIPu..,
2/ nemas je v seynamu neviditelnzch??.., kdzy se pripojujes s vice klientu, tak se obcas stane, ye nekterz prehayi viditelnz s neviditelnzma..,
3/ skiny upravis treba v malovanim zadani adresu
F:\Programy Files\zaloha\QIP\Skins\nazev_skinu\zde si najdes prislusnej obrasek.bmp
:ff:Obrázek
Win XP Pro SP3, Win 10, QIP 2012 9380, ESET Smart Security 8.0.304.1, Mozilla Firefox 43.0, Mozilla Thunderbird 2.0.0.24
Uživatelský avatar
Martin J. - Cetelon
Moderátor
 
Příspěvky: 1878
Registrován: ned 3. září 2006 13:55
Bydliště: www.zaparkorun.eu

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod switch » sob 9. únor 2008 14:01

Setkal se někdo už s touhle hláškou? Vypadá to, že ve Vistě chybí něco, co QIP využívá.. Jde se toho nějak zbavit? Je dost otravný to po každým ukončení QIPu odklepnout..

p.s.: proč sem nejdou vkládat obrázky přes [ img ] [ /img ] ?
switch
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 16. září 2007 21:35

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod Black_Fox » sob 9. únor 2008 17:36

Co ti nabídlo "Check for solutions online"? Píše se tam, která knihovna/jiný soubor chybí?
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod switch » sob 9. únor 2008 23:56

chce to flash.ocx.. flash ale nainstalovanej mám. to online nic nenabídne.

EDIT: vyreseno. staci si stahnout flash.ocx a nakopcit ho do c:\Windows\system32 a pustit prikaz regsvr32.exe c:\Windows\system32\flash.ocx 8-)
switch
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 20
Registrován: ned 16. září 2007 21:35

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod Myš » úte 12. únor 2008 8:35

já mám problém zase s touto hláškou: Překročeno omezení rychlosti a pak ještšě taky někdy změnte typ připojení,co se s tím dá dělat.dík za rady :kuk
Obrázek
Uživatelský avatar
Myš
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pon 11. únor 2008 23:04
Bydliště: NA City

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod kein_nick » úte 12. únor 2008 16:02

S tim se neda delat defacto nic jen cekat.. a probiralo se to tu na foru nekolikrat..
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1002
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod Myš » úte 12. únor 2008 22:17

kein_nick píše:S tim se neda delat defacto nic jen cekat.. a probiralo se to tu na foru nekolikrat..


to já vím,to sm koukala ale nikde sem se nedozvěděla žádnej výsledek :-(
Obrázek
Uživatelský avatar
Myš
Nováček
 
Příspěvky: 11
Registrován: pon 11. únor 2008 23:04
Bydliště: NA City

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod bery-p » pon 31. březen 2008 15:09

čau při startu se mi objevuje language error zkousel jsem to odstranit podle návodu na těchto stránkách ale nejde to pořád se mi to zobrazuje :( zkousel jsem uz i kompletně odinstalovat a smazat slozku qipu a pořád nejde :( Mám visty nevíte prosím někdo co s tím :( Díky moc :)
bery-p
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod hahlik » pon 31. březen 2008 17:24

Zdravim, mam problem, při spouštění mi to píše: aplokace memohla být spuštěna, protože součást iertutil.dll nelze najít.......nevíte co s tim? už jsem ho několikrát přeinstalovával a nic nepomáhá, díky
hahlik
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod sutrus » pon 31. březen 2008 20:04

Pouzivej Google > http://www.google.cz/search?hl=cs&q=ier ... Hledat&lr=
Soubor rozbal a nakopiruj do windows\system
iertutil.zip
(95.8 KiB) 130 krát
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod Black_Fox » pon 31. březen 2008 22:38

Hledat... Už se to tu řešilo <-- pro reálný případ toho, že by ta knihovna nepomohla.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod jb » pát 18. duben 2008 6:59

bery-p píše:čau při startu se mi objevuje language error zkousel jsem to odstranit podle návodu na těchto stránkách ale nejde to pořád se mi to zobrazuje :( zkousel jsem uz i kompletně odinstalovat a smazat slozku qipu a pořád nejde :( Mám visty nevíte prosím někdo co s tím :( Díky moc :)


TAk stejná chyba, visty, výše popsané řešení nepomáhá. Podařilo se to někomu odstranit?
jb
 


Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod stu.cz » pát 2. květen 2008 7:27

Xeelee píše:Language Error
Current Language File Corrupted
Program will be closed
Máte v QIPu nastaven jazyk, který se momentálně nenachází ve složce ../QIP/LI (nainstalujte požadovaný jazyk a nastavte ho v Nastavení nebo do souboru current.cfg v Poznámkovém bloku na první řádek napište: Czech)

Skins Error
Current skins File Not Found
Program will be closed
[b]Schází nějaká položka skinu (dopl



Chci se zeptat, tyhle hlášky mám skoro každý druhý den. Řeším to tak že mám zazálohované adresáře LI a Skins a ty hodím do Programfilesů do QIP a vše zas jede, ale radši bych přišel na to co tuto chybu způsobuje. Neví někdo?
stu.cz
Nováček
 
Příspěvky: 13
Registrován: pát 27. červenec 2007 7:49

Re: Všechny chybové hláška QIPu

Nový příspěvekod Artholl » ned 25. květen 2008 18:14

jB píše:Tak problém VYŘEŠEN: viz http://presswurst.wordpress.com/2007/06 ... le-fehler/


Nešlo by to přeložit pro člověka, co neumí německy?
Díky
Artholl
 

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 25. květen 2008 18:36

Návod pro Vistu, kterak odstranit chybu "Current Language File Corrupted".

Soubory najdeš ve složce C:\Users\<Jméno uživatele>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\QIP\LI

v textovém editoru otevřeš soubor current.cfg a napíšeš do něj
Kód: Vybrat vše
English
1

(popřípadě Czech)

Pak zkus spustit, pokud se objeví "Current Skin File Corrupted", tak ještě:

otevři složku Skins (namísto LI)
a do current.cfg napiš
Kód: Vybrat vše
ICQ5
1


To by mělo být všechno.
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Další

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron