QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 23. září 2008 21:09

ehm a proč to řešíš v QIP 2005, když to zjevně není jeho problém, když ti to dělají i jiné klienty?
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Neldor » pát 3. říjen 2008 11:28

Skoro jsem se bal že by mi tu někdo pomohl...
Neldor
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 23. září 2008 20:13

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod keyboo » pát 3. říjen 2008 12:41

volkov.volkov to tu zmiňoval, že padly 2 servery. Někomu nejde účet mě taky jeden nešel a házel různé hlášky. Takže počkat.
To já tu taky se strachem čekám, že se někdo na něco bude ptát.
Edit: trochu mimo, ale nepoužívej prosím *.bmp. Použij příště *.jpg. I malování do něj umí uložit. jen přeci na rozlišení 1024x768px je 2,3MB docela luxus.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Sandraa » čtv 16. říjen 2008 15:07

Tak chybová hláška Language Error se u mě objevila také a objevuje se stále.
I přes snahu vyřešit problém podle tohoto návodu,chyba je stále aktuální.
Nevíte prosím někdo,jak jinak to vyřešit? Jiný návod jsem tu už nenašla.
OS: Windows Vista
QIP 2005 (8070)
Díky :e?:
Sandraa
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod sutrus » čtv 16. říjen 2008 15:31

Nevim ktery navod myslis, ale pro Win Vista plati nedavat QIP do Program Files.
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod jirka dratek » úte 9. prosinec 2008 11:49

Ahoj, používám poslední build QIPu 2005 (+ poslední build mobilní PDA verze). Až do včerejší půlnoci vše chodilo v pohodě, ale od tý doby se nemohu přihlásit (jedině přes ofiko ICQ klienta, ale to je shit fuj). Když se přihlásím z QIPu, přijde mi automaticky zpráva od uživatele s nickem "1" kde je napsáno toto:
Kód: Vybrat vše
1 (11:48:03 9/12/2008)

=============================
         Systovzpra
=============================
Verze ICQ 5.1 ji nenpodporova. Stne si zdarma autorizovanou verzi ICQ z oficinwebovstrky.

=============================
         System Message
=============================
ICQ version 5.1 is no longer supported.  Download a free authorized ICQ version from ICQ's official website.


To vypadá, že OAL zase ustřihli podporu neofiko ICQ klientů, i když podle kamarádů co jsem se ptal na MSN, tak třeba Miranda pořád jede.
jirka dratek
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Pafo » úte 9. prosinec 2008 11:52

řeší se to tu ve více vláknech už.. Ano Miranda a Pidgin stále jedou. Zaměřili se tentokrát na QIP prevíti..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod jirka dratek » úte 9. prosinec 2008 12:18

To jsou svině AOLácký :-( škoda. Btw jede Infium nebo ani jeden z qipíků?
jirka dratek
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Pafo » úte 9. prosinec 2008 12:22

Nic nejede..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Haja111 » úte 9. prosinec 2008 12:24

Nejede ani Infinium, bohužel tohle postihlo jenom některé ICQ účty. Pár ostatním lidem to jede stále bez problémů.
Haja111
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod kiimi » úte 9. prosinec 2008 12:57

Haja111 píše:Nejede ani Infinium, bohužel tohle postihlo jenom některé ICQ účty. Pár ostatním lidem to jede stále bez problémů.

Mě QIP fungoval až teď do dvanácti hodin, od toho okamžiku NIC. Bude se to nějak řešit - nebo to je KONEC QIPa?
kiimi
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod xstrv01 » úte 9. prosinec 2008 13:02

Prosím nefunkční ICQ řešte zde: viewtopic.php?t=2774 . Děkuji.

Jinak konec to rozhodně není. Stačí počkat na update protokolu v QIPu.
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod orionmt » pon 29. prosinec 2008 10:20

Caute, mam taky problem, stiahol som si QIP 2005 8080 a pri prihlaseni mi pise Connection Timeout, neviete co s tym?
orionmt
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Iri » sob 21. březen 2009 15:50

Ahoj, nenasel jsem vhodny thread tudiz pisi sem:
mam qip (build 8081 - nehraje roli) a moc se mi nelibi moznosti viditelnosti meho stavu pro ostatni uzivatele..tzn defaultni viditelnost je "visible for all except invisible list",ja to chci mit na "visible only for contact list" a problem je,ze pi kazdym zapnuti qipu nebo pri jakekoliv zmene statusu se viditelnost prepne zpet na "visible for all except invisible list"..je to otrava porad to prepinat..mam dojem ze to je chyba qipu jak pred X mesici byl problem v protokolu a museli ho urychlene predelat,jen me udivuje ze tento problem jeste neopravili...pokud to nekomu nezlobi nebo ma jakekoliv info..sem s nim..dekuju :)
Iri
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Xgamer » ned 22. březen 2009 15:01

Zdravim,
Mám taký problém, qip 2005 mi často z ničho nič padne vybafne na mna nejaký error že out of system resources a musim zabit proces.
Mám Vistu na Xp to nikdy nerobilo neviete v čom by mohol byt problem?thx
Xgamer
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod keyboo » ned 22. březen 2009 15:23

Opravdu más 2005? Nemás infium? Jinak, pokud máš nainstalováno v Program files,tak to nainstaluj jinam. Třeba přímo na C:
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Xgamer » ned 22. březen 2009 20:25

Mám qip 2005, nainštalované... v Program Files
Xgamer
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod kein_nick » ned 22. březen 2009 21:32

U vist je to jednoduchy.. dat to mimo program files.. ale pro infium.. zkus to i s 2005kou :-)
Obrázek
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1002
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Xgamer » pon 30. březen 2009 18:50

Tak skusim som to nainštalovat mimo program files a aj tak to robí...:( ine napady? :)
Xgamer
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod jadro376 » pon 30. březen 2009 19:06

Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků