QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod mOrBiDuSone » stř 6. květen 2009 11:15

Ahoj mam problem s qipom na Windows 7

hadze to tuto chybu

Sorry, internal QIP error occured. If you know the reason of this error then please post it here:

http://www.qip.ru/faq.html

Error description: < Unable to write to D:\Programs\QIP\Users\241995686\Config.ini >

Thank you.
Press OK to close QIP or Cancel to ignore this error.

nejake doplnujuce info:

qip mam v zlozke D:\Programs\Qip (nie program files)
ak nainstalujem qip tak to ide , restartujem PC a uz nejde musim zase reinstall qip , pristupove prava to ma vsetky

prosim o pomoc dakujem
mOrBiDuSone
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod sutrus » stř 6. květen 2009 12:36

Spouštíš QIP jako administrátor?
sutrus
Hardware je vše co se nedá ukrást po síťi.
Počítač vám ušetří spoustu práce, kterou byste bez něj vůbec neměli.
Uživatelský avatar
sutrus
CZlokátor
 
Příspěvky: 1286
Registrován: pon 6. listopad 2006 20:59

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 6. květen 2009 20:33

Nedošlo ti třeba místo na tom disku?
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod butcher » úte 12. květen 2009 21:55

Zdravim,
mam nyni takovy problem, QIP 2005 (8092) se mi neprihlasi a pri pokusu o prihlaseni to napise "Error message: Reservation map error". Jeste jsem se s tim nesetkal. Umite mi pomoci?:)
Dekuji:)

EDIT: tak vyreseno:) samo od sebe se to rozjelo:)

//edit Black_Fox: sloučeny navazující příspěvky
butcher
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Petrů » pon 18. květen 2009 20:17

Jé, díky moc... všechno sem to nacvakala do toho currentu.cfg a už to zase jede :)
Petrů
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod naaR^ » úte 26. květen 2009 5:15

Zdravim.
Mam delikatni problem, ktery se tu uz jednou resil a nedoresil, a tudiz ten ze pri startu QIPa ( at infium nebo 2005) nebo proste po delsi dobe uzivani v nepravidelnych intervalech spadne, a connection failed,a zkuste se pripojit pozdeji . Stejne tak to dela i infium, ale jen s ICQ protokolem. Tipuju ze to ma spojitost s providerem netu, je to silenej net, co chvili ma pady nebo aspon mikropauzy kdy to poznate prave na IMkach nebo napr v CS:S ..
abych to podrtrhl,
ICQ 6 neskutecne uplacana slatanina nepada nikdy nikde za zadnych okolnosti
QIP 2005 ( nejnovejsi build)/ Infium pada pada pada, nepomohly ani rady kdy jsem predelal connection server. Diky moc za rady
bye
naaR^
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod keyboo » úte 26. květen 2009 8:57

Podle toho co píšeš je to čistě problém připojení, ono icq vždy padne dřív než jabber (otázka zda je to dobře). Icq kontaktuje častěji server. Jsou jen 2 řešení (aspoň já je vidím): 1. změna poskytovatele resp. jeho bombardování tím, že je to rozbitý. 2. ICQ transport :)
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod naaR^ » úte 26. květen 2009 9:07

Dobry dobry,
rozumiim tomu, ze je to naky rozbity.. Ale pokud tedy je, jak je mozny ze ICQ klient funguje bez problemu ? kor 6tka, to nejhorsi co IM vubec mohlo potkat...
a ICQ transfeR? prosim objasni to.. dekuju :) :help:
naaR^
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod keyboo » úte 26. květen 2009 10:41

http://www.jabber.cz/wiki/ICQ_transport
Takhle 6 běží :) Prostě to má asi nějak vyřešený. Spíš jsem myslel, stále psát poskytovateli, že to nefunguje, že to neudrží připojení a tak - dejme tomu 1x týdně, třeba ho to donutí se na to podívat nebo tak něco.
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Marek89 » pon 1. červen 2009 11:31

Mne zase vypise chybu :

Error message:
Database Send Error

Co s tym ?
Uživatelský avatar
Marek89
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 127
Registrován: sob 4. listopad 2006 16:31

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Roman47 » stř 10. červen 2009 20:51

Dneska mi začal QIP házet

Sorry, internal QIP error occured. If you know the reason of this error then please post it here:

http://www.qip.ru/faq.html

Error description: < DNS lookup: invalid host name. >

Thank you.
Press OK to close QIP or Cancel to ignore this error.
Roman47
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Black_Fox » stř 10. červen 2009 21:19

"DNS lookup: invalid host name." je základní problém se spojením. Vůbec by ti v tom případě ale neměl jet internet...
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Petra » sob 29. srpen 2009 12:40

Dobrý den, na qipu se mi nejde už druhý den přihlásit - najede tabulka na zadání čísla a hesla, když zadám chvíli připojuje a pak napíše chybu -
Account Info: XXXXXXXXX(moje číslo ;) )
Sorry, connection failed. Try again or adjust connection settings. (Connection refused)

Mám QIP 2005 8095, zkoušela jsem i přeinstalovat na QIP Infium, ale ten zase načítá, přihlašuje a ani za čtvrt hodiny se nenačte. Mám Windows Vistu, Infium jsem instalovala podle návodu na stránce, díky za rady...
Petra
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod kein_nick » sob 29. srpen 2009 14:01

Mas Visty? A kde mas QIPy nainstalovany? Jestli v Program Files, tak je hod nekam mimo a zkus to znovu..
Obrázek
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1002
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod petra » sob 29. srpen 2009 14:27

Nainstalované to mám na D:\, dělala jsem to právě podle toho návodu a tam bylo o tom C:\ napsané. Zkoušela jsem to i na C:\ do složky AppData - Roaming, kam mě to odkázalo automaticky, ale ta samé chyba...
petra
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod kein_nick » sob 29. srpen 2009 14:28

Jo tak sry, vis co ja jak inf nepouzivam, tak navody nectu.. Ted vazne nevim, kde by mohl byt problem..
Obrázek
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1002
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Petra » sob 29. srpen 2009 19:02

Jo, to já taky ne, do čtvrtka to jelo normálně, celou dobu jsem používala právě QIP 2005 8095, no nevim už...
Petra
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod kein_nick » sob 29. srpen 2009 20:36

Jediny co me napada ted.. Prihlasis se treba na meebu? Problem by mohl byt v pripojeni nebo ve spatnem heslu..
Obrázek
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1002
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod Petra » ned 30. srpen 2009 16:29

Dotaz - co je meebu :oops: ?? Zkoušela jsem se přihlásit pak přes icq online a tam mi to šlo normálně...
Petra
 

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekod kein_nick » ned 30. srpen 2009 17:07

http://www.meebo.com/ -> internetove rozhrani pro pripojeni na icq, jabber, gtalk atd atd
Obrázek
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1002
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků