Stránka 6 z 6

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: ned 30. srpen 2009 17:09
od Rypi
meebo.com :)

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: pon 31. srpen 2009 8:51
od Petra
No tak na meebo mi to házelo chybu, ale když jsem to zkoušela přex icq, tak tam to šlo normálně...

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: pon 31. srpen 2009 18:50
od Petra
No a teď mi nejde se přihlásit ani on-line a to jsem nic v ntb neměnila, háže chybu že připojení se nezdařilo, tak já už nevím :e?:

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: pon 21. září 2009 7:06
od djsano
Čus potřebuju pomoct. QIP 2OO5 (8095) mi hází tudle chybu a nejde se přihlásit.

Sorry, connection failed. Try again or adjust connection settings. (Host not found)

Neví někdo co s tím? Díky

Edit: Tak jsem to vyřešil. Potom co jsm zjistil, že mi nefunguje ani stránka icq.com, tak jsem si změnil přihlašovací server z icq. com na aol.com a šlape to...

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: čtv 8. říjen 2009 23:04
od exBURN
Zdravím, mám závažný problém. Doma se nám (mě i přítelkyní) přestal připojovat qip - chyba :sorry conection failed, try again or setup conectition (nebo tak nejak) conection time out.
na Meebo.com a icq.com se pripojim bezproblemu
reinstal qip na nejnovejsi verzi-nepomohlo
miranda-error 10060
dokonce ani v mobilu mi nejede slick.
Poskytovatel netu UPC, zpusob pripojeni wi-fi router. muze byt chyba v jeho nestaveni? qip prestal fungovat sam od sebe, nic sem nemenil....

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: čtv 15. říjen 2009 17:49
od Ash
Dobrý večer všem,
chtěl bych se zeptat na význam jedné chybné hlášky, kterou mi QIP ukázal při přihlášení. Bylo to ,,Chyba rezervace mapování" ... vůbec netuším, která bije. Nějaká souvislost, smysl, co toto hlášení znamenalo. Mohl by mi někdo poradit? Setkali jste se už s tímto hlášením?

Mám QIP 2005, verze 8092 a tohle hlášení jsem viděl prvně.

Děkuji

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: čtv 15. říjen 2009 18:56
od sutrus
Obecně se jedná o chybu při přihlašování na server. Konkrétně ti bohužel nedokážu odpovědět :e?:

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: pát 16. říjen 2009 8:57
od STJ
Toto se mi stalo pouze v pripade, ze se nejaka jina aplikace pokousela operovat s portem, pres ktery ten protokol jede v momente prihlasovani.

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: sob 24. říjen 2009 17:14
od lastride44
Potřebuji radu - pokaždé když vypnu qip a chci jej znova zapnout, tak mi to hodí hlášku current language file corrupted. Pokaždé. Nevím čím to je. A furt se mi ho přeinstalovávat nechce. Poraďte prosím

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: sob 24. říjen 2009 17:37
od Rypi
zkusil bych stáhnout češtinu znovu

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: stř 9. prosinec 2009 10:54
od Návštěvník
Prosim prosim,dnesk rano se me qip vubec nechce pripojit,hlasi me to chybu : Prekroceno omezeni rychlosti!Pripojte se znovu za nekolik minut.Nevite co s tim?Dekuji

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: stř 9. prosinec 2009 14:42
od kein_nick
Chvili pockej .. a hledej ..

Re: Všechny chybové hláška QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: ned 17. leden 2010 20:29
od dadoch
Black_Fox píše:Návod pro Vistu, kterak odstranit chybu "Current Language File Corrupted".

Soubory najdeš ve složce C:\Users\<Jméno uživatele>\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\QIP\LI

v textovém editoru otevřeš soubor current.cfg a napíšeš do něj
Kód: Vybrat vše
English
1

(popřípadě Czech)

Pak zkus spustit, pokud se objeví "Current Skin File Corrupted", tak ještě:

otevři složku Skins (namísto LI)
a do current.cfg napiš
Kód: Vybrat vše
ICQ5
1



To by mělo být všechno.



Díky moc !

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: pát 30. duben 2010 19:15
od PedrO
Zdravím
Dnes som chcel zapnúť Qip,a zrazu táto tabulka,len ma tak zamrazilo.Tak sa chcem spýtať jeto neaká dočasná chyba alebo sa môžem rovno rozlúčiť s účtom.
Vopred vďaka za pomoc :(

Obrázek

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: pát 30. duben 2010 22:44
od kein_nick
To nevypada dobre.. Jenze jde o icko.. Nikdo nikdy nevi, jestli je to definitivni nebo ne.. Zkus se prihlasit pres jineho klienta nebo na meebu, preci jen 2005 je "prosla" a kdovi, zda si s tim zas nekde nehrali.. Pokud to nepujde, tak jsi asi v ( ! )...

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: sob 1. květen 2010 11:13
od PedrO
uff naštastie to už ide,ráno som zapol qip a pekne ma prihlásilo,a rovno som nainštaloval qip 2010.Dúfam že už nebudem mať takéto problémy :D

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: sob 19. únor 2011 9:24
od Deamon
Current Language File Corrupted - vyhazuje mi to tenhle error kazdou chvili. Kvuli tomu musim kazdej den / druhej den reinstalovat qip.. coz sice pomaha, ale nebavi me to...hodne. Vsichni tu jako reseni rikate neco, co se tyka CESTINY, jenze me to ten error hazi pri originalnim ENG jazyce. btw-mam XP, kde nastaveni kompatibility nastavit muzu, ale jen na 98,200, NT atp.
Current.cfg- prepsani souboru jsem pochopil, to resi jen docasne, coz je mi k nicemu, to je uz stejny jako reinstall:(
predem thx za pomoc

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: stř 23. únor 2011 21:26
od Perina
Xeelee píše:Language Error
Current Language File Corrupted
Program will be closed
Máte v QIPu nastaven jazyk, který se momentálně nenachází ve složce ../QIP/LI (nainstalujte požadovaný jazyk a nastavte ho v Nastavení nebo do souboru current.cfg v Poznámkovém bloku na první řádek napište: Czech)
l


Qip mi vyhadzuje presne túto hlášku a neviem čo s tým mám robiť. Jazyk mám nastavenú angličtinu,a nikdy mi to problémy nerobilo len posledných pár dní. Qip sa mi vôbec nedá zapnúť ale keď sa ho pokúšam reinštalovať tak sa v pohode zapne bez hlášky, pekne ako má, no akonáhle to zasa vypnem už to nemôžem zapnúť. A podľa toho návodu,že mám prepísať jazyk v tom súbore tak za prvé angličtinu tam mám napísanú a po druhé keď som sa to snažila ja tak prepísať na niečo, tak mi písalo, že zmeny v súbore nemožno uložiť.
Neviete mi prosím poradiť,už ma to začína pekne vytáčať.

Re: Veškeré chybové hlášky QIPu 2005

Nový příspěvekNapsal: čtv 15. listopad 2018 22:50
od Silno
Páni, vďaka vám za super príspevky, opäť mi veľmi pomohli. Za odmenu vám dávam tieto sex videa.