QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Problém se startem QIPu na Windows 7

Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Throy » čtv 23. duben 2009 10:51

Ahoj,
nainstaloval jsem Windows 7 64bit a nejde mi na nem rozjet ani QIP Infinium ani QIP 2005.Pustim QIP a vyskoci jeho okno a v tom okamziku to, co je na obrazku.
Obrázek

Tan popis chyby je tento:

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: infium.exe
Application Version: 9.0.3.0
Application Timestamp: 2a425e19
Fault Module Name: StackHash_0a9e
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 053b0021
OS Version: 6.1.7077.2.0.0.256.1
Locale ID: 1029
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Googlil jsem, ale nepodarilo se mi nic co by mi pomohlo vygooglit.

Vite nekdo co s tim?
Diky za kazdou konstrukcni radu.
Throy
 

Re: Problem se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Pafo » čtv 23. duben 2009 11:22

W7 64 bit mm.. možná také zaleží i na buildu W7ček, ptže na W7kách QIP Infium tady někomu bez problému šlapal...

Co mě napadá: zkus verzi, která se neinstaluje, a když ani to nepomůže, tak spustit QIP v režimu kompatibility
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Bari » čtv 23. duben 2009 12:01

Mám W7 a s QIPem jsem neměl problémy na žádném buildu. QIP jsem měl na buildech 7000, 7057, 7068, 7077 na 64bitové edici a 7000, 7057, 7077 na 32 bitové edici. A všude mi QIP Infium (9030) jel bez jediného problému a bez jediné úpravy. Kde to instaluješ? Kde máš složku profiles? Jede ti neinstalační verze (nějaký pack)?
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod keyboo » čtv 23. duben 2009 12:46

32-bit a nebyl nikdy problém
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1489
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Návštěvník » čtv 23. duben 2009 13:05

Win7 x64 7077
Instalacni profil jsem si zvolil at jde do dokumentu, ci jak se to ted jmenuje. Kompatibilitu jsem zkousel hned jako prvni vec. At dam jako kompatibilitu XP (SP2, SP3) nebo Vista... tak je vysledek porad stejny.
Zkousel jsem starsi verze a taky to tak dela :cry:

Zkusil jsem tu portable verzi a dela to totez.
Návštěvník
 

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Throy » čtv 23. duben 2009 13:21

No, tak ted jsem zjistil, ze to stejne to dela i u Skype. Jen to podelany ICQ 6.5 jede.
edit: Povypinal jsem firewall, antivir ESET 4 smart security a porad to dela. Jinak vsechno funguje jak ma, je to fakt divny. :(

//edit Pafo: sloučeny příspěvky
Throy
 

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Pafo » čtv 23. duben 2009 16:38

No otázka, zda si to nemohl udělat tím esetem.. W7 má určo vlastní firewall, eset smart security ho také obsahuje, ale nevím, jak moc je ESS moc testován na W7 určitě ho oficiálně nepodporuje, ne? navíc je v ESS i hlídání aplikací.. aby to nebylo takou kombinací zabezpečení co zkusit eset uplně odstranit?.. jen dohady nemohu ani vyzkoušet, ale když to Barimu funguje..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Bari » čtv 23. duben 2009 16:56

Já používám ESET Smart Security 4 a funguje mi to. U ESETu mám vše zapnuté, i detekci potencionálně nechtěných aplikací, firewall... Firewall systému Windows 7 mám vypnutou.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Pafo » čtv 23. duben 2009 16:58

V tom případě těžko říct kde je chyba, když se stejným programovým vybavením to jednomu funguje a druhému ne.. no třebas někdo na něco přijde uvidíme...
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2829
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Bari » čtv 23. duben 2009 19:27

Ještě mě napadá zkusit opravit Windows z instalačního DVD. Jednou mi to pomohlo.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 23. duben 2009 22:21

ahoj mel jsem windows 7 build 6801, 7000, 7022, 7048, 7057, 7068, 7077 a ted mam windows 7 build 7106 a nemam vubec zadne problemy...jedine co mne napada je CISTA instalace systemu znovu...treba s timhle nejnovejsim buildem...taky muze delat to ze v registrech je zapsana cesta na profil,takze i portable verze si porad nacita ten profil z documentu....jo a nemas omezene prava? jako uzivatel? to asi ne...zkousel jsi infium spoustet jako administrator?
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Throy » čtv 23. duben 2009 22:52

Jj, jsem admin a zkousel jsem to aji jako admin pustit, je to tam na zaskrtnuti. No jelikoz v pocitaci skoro nic jeste nemam, tak to zkusim komplet zformatovat a nainstalovat system znovu, tech 20 minut me nezabije, a pak dam hned QIP dokud tam nebudou zadny ovladace atp... at popripade objevim s cim se to hada, nebo co to dela. Budu prubezne informovat... zatim diky vsem.
Throy
 

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Throy » čtv 23. duben 2009 22:54

On bude problem kdo vi kde, kdyz to stejny dela Skype...
Throy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 23. duben 2009 22:53

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Throy » pát 24. duben 2009 0:06

Tak mam na notasu uplne cisty system, zkusil jsem QIP a Skype a bez problemu, naisntaloval jsem drivery GK a taky to jede, takze bud to uz bude ok, nebo nejaky drivery neceho dalsiho co nainstaluju se s tim pohadaji, nebo to byla jen chyba Matrixu. Kazdopadne jsem rad, ze uz to poblbly ICQ6.5 nemusim instalovat.
Throy
Nováček
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 23. duben 2009 22:53

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod jenda.69 » čtv 14. květen 2009 16:39

Teď jsem nahodil Windows 7 RC a Infium taky nejde. Spustím tu instalaci, co mám ve Vistách, naskočí prázdný kontakty a hláška Infia od chybě a jestli chci restart nebo ukončit.
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod jadro376 » čtv 14. květen 2009 17:26

pockej mas jiz qip na disku nebo se jedna o cistou instalaci? nasisntaluj znovu,nebo vyzkousej pack
Spoiler: zobrazit
Nechcete se zatěžovat zbytečnou registrací a nastavováním QIPInfium?
Řešení je
ZDE
Proč už nejsem na ICQ?? jsem totiž ZDE
Obrázek&Obrázek
Obrázek LiNUX 4everObrázek
Uživatelský avatar
jadro376
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 613
Registrován: sob 17. květen 2008 19:15
Bydliště: Záhorovice

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod umiyaki.cz » pon 18. květen 2009 10:39

Tak nevím. Mám QIP Infium 9030 RC4 a na Windows 7 RC Build 7100 funguje v pohodě. Instaloval jsem 2x. Poprvé proběhla instalace celá, ale na konci jsem dostal od Win hlášku, zda nechci provést instalaci ještě jednou s nějakým doporučeným nastavením. Předpokládám, že se jednalo o kompatibilitu a nebo nějaká práva. Instalaci jsem tedy ještě jednou nechal proběhnout a vše funguje v pohodě. Mám tam i pluginy FMTune, TVp, kontrolu pravopisu a doplněnou češtinu.
Problém by mohl být Nod32, protože není pro Win7 odladěný. Na hromadě fór jsou s ním problémy. Já jsem používal KAV Betu, ale také to nebylo ono. Teď nemám antivir žádný. Účet admina jsem nechal pro administraci a pro běžné používání jsem přihlášen na účet s omezenými právy. Ve Win 7 už toto šlape naprosto v pohodě. Jo a jednou za čas (týdně) projedu pc NODem, ale tím on-line skenerem.
Jen pro info: Pro Win 7 RC (7100) je na netu už i český lokalizační balíček a funguje bez problémů. Překlad je prý oficiální z verze pro vybraná testery ;)
umiyaki.cz
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 18. květen 2009 10:27

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Rypi » pon 18. květen 2009 11:22

Používám win 7100 anglicky (a češtinu nechci - alespon se zlepší moje angličtina), neinstalovaný QIP Infium(přenesený z Vist), a EsetSmartSecurity 4, vše funguje dobře, jen zvuk doručení zprávy je občas zpožděný o 1-2s :-D
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod Drmol » pon 18. květen 2009 16:09

Win 7 7100 32-bit (s češtinou :D) + avast 4.8 home a QIP funguje v pohodě. :)
Uživatelský avatar
Drmol
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 330
Registrován: stř 23. červenec 2008 14:43
Bydliště: Doma

Re: Problém se startem QIPu na Windows 7

Nový příspěvekod jenda.69 » úte 19. květen 2009 14:22

Ten předchozí příspěvek (od jenda^^) byl ode mě. Ten problém byl na starý instalaci. Ale nová taky blbla. Vytvořil jsem účet, v pohodě šel, ale jak jsem QIP ukončil a zas spustil, tak to zase celý padlo... Tak jsem vymazal profily, vytvořil novej bez autologinu a teď už to zatim celkem šlo...

//edit Xeelee: add jenda^^ – prispevek jsem prepsal na tebe, IP souhlasi
„Cokoliv v tomto sále je jedlé. Vždyť i já jsem jedlý - tomu se říká kanibalismus, drahá dítka, a ten je ve většině kultur odsuzován.“
... přešel jsem (kdo ví jestli definitivně) na Mirandu a povím vám, že v některých ohledech QIPu nesahá po kotníky ani s tisícem pluginů :)
Uživatelský avatar
jenda.69
VIP
 
Příspěvky: 594
Registrován: sob 2. září 2006 21:47
Bydliště: Západní čechy

Další

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron