QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Facebook v QIPu

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod jiri123 » pát 19. listopad 2010 11:43

No ted jsem to testoval a zpravu to odesle a dokonce zpravda dosla komu mela...ale vsichni se tvari ze jsou off...coz je ponekud neprakticke :D
jiri123
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Pafo » pát 19. listopad 2010 11:53

To je mi úplně jasné :(
Také nechápu, proč si v nastavení Facebook protokolu nemůžu zvolit něco jako zachování skupin..

btw. hezky to má vyřešené IM Digsby.. ten má FB vpoho mrkni http://yfrog.com/eqdigp
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod rbc » ned 21. listopad 2010 19:53

caf,na starsej verzii mi qip odoslal spam otazku vsetkym priatelom vo fb,,celkom prdel..neviete ci stym ma probelm aj novy qip 9040 ?
rbc
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod bladezone™ » ned 21. listopad 2010 20:04

To se mi taky stalo, pak každej psal co to je a podobný otázky.
Kdyby šel antispam zapnout u každého protokolu individuálně, tak by to bylo fajn.
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Bari » ned 21. listopad 2010 20:58

Však antispam je možné zapnout jen pro některé protokoly ;) U nastavení antispamu máš na pravé straně nad tím okýnkem s textem tlačítko s třema tečkama, když na něj klikneš, vyběhnout ti aktivní účty a můžeš si zvolit, pro které chceš používat antispam.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod bladezone™ » ned 21. listopad 2010 21:10

No jo vlastně, to mi nedošlo a to jsem přitom u všech protokolů kromě ICQ vypnul. :oops:
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod rbc » pon 22. listopad 2010 13:14

perfekt
rbc
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » stř 1. prosinec 2010 9:06

Jen jako postřeh ke skupinovému chatu z předchozí stránky:

Skupinový chat FB podporuje. Na hlavní stránce je v levém panelu při kliku na skupiny možnost vytvořit skupinu, pozvete do ní členy a pak je vpravo možnost chatovat a otevře se normální chatovací okno.

Hold už to ale není ta skupina, jak je známe z dřívějška (že má samostatnou stránku).
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod mwrnckx » stř 1. prosinec 2010 13:54

JindNovo píše:Skupinový chat FB podporuje. Na hlavní stránce je v levém panelu při kliku na skupiny možnost vytvořit skupinu, pozvete do ní členy a pak je vpravo možnost chatovat a otevře se normální chatovací okno.
Hold už to ale není ta skupina, jak je známe z dřívějška (že má samostatnou stránku).
To jo, přímo na webu FB skupinový chat funguje, ale nechodí mi do qipu. Asi to v současné verzi protokolu není, nebo to neumím nastavit. A web FB já otevírám málokdy :(.
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Sirrah » ned 26. prosinec 2010 12:46

Ahoj, mám QIP Infium 9040 a nedaří se mi zprovoznit ten facebook. Vždy dám přidat účet - zadám email pod kterým se přihlašuju na facebook a heslo. Účet se tedy do qipu přidá, a zobrazí se červená ikonka F na panelu protokolů. Tak na tu ikonku kliknu, ale pokaždé mi to vyhodí nějakou chybu a cleý qip spadne a musí se spustit znova. Nevytvoří se ani žádná skupina v kontakt listu, ani žádný nový kontakt. Stejně se to chovalo i v qipu 2010. V čem může být chyba?
Sirrah
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » ned 26. prosinec 2010 12:56

V 9040 je stará verze protokolu. Používejte nejnovější 9042
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod pepsinko » pon 27. prosinec 2010 19:41

mam problem si pripojenim na FB ....vytvorim ucet zadam udaje ako pri prihlasovani cez prehliadac a ked sa chcem pripojit cez qip infium 9040 stale mi vypisuje chybne meno alebo heslo
pepsinko
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 27. prosinec 2010 19:34

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » pon 27. prosinec 2010 20:10

pepsinko: Vlkajeho, a předchozí příspěvek číst umíš?
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JamesCarther » úte 11. leden 2011 13:39

Pokud se někdo ptal na to, proč je sice přihlášen do facebooku, ale všechny kontakty ma offline, i když jsou někteří online, je to tím, že sice má přihlášen facebook (jako účet přes add new account), ale samotný facebook má v qipu offline. Vpravo dole v konzoli s kontakty je ikonka Show/hide protocols panel: když na ni kliknete, je vidět ikonka ICQ a facebooku, ta je ale cervena. Stačí kliknout a vybrat online.. Vyřešeno :-)
JamesCarther
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod ententeak » pát 21. leden 2011 11:56

já mám trochu jiný problém, než co jsem koukal, že se tu řeší,
ale já ačkoliv jsem online, tak mi choděj do QIPu zprávy pouze od některých lidí.. dřív mi chodily od všech (tedy od těch, kteří mi psali).. to samé upozornění.. teď mě to upozorňuje pouze na příchozí soukromé zprávy..
Nějaká rada? (např. jak zjistit a kde stáhnout případně novější verzi protokolu či tak něco??)
ententeak
Nováček
 
Příspěvky: 13
Registrován: stř 12. březen 2008 11:05

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JanHavlicek » sob 29. leden 2011 14:38

Ode dneška se mi stává, že mě QIP vytrvale upozorňuje na 0 nových zpráv v e-mailové schránce (přes FB účet, chápete, ta, co je zaregistrovaná na FB). Jenom to odkliknu, tak znovu a třeba dvakrát najednou. Nevíte někdo co s tím? V nastavení se to upozornění vypnout asi nedá, nenašel jsem to. Podezřívám z toho ty nové zprávy na facebooku, na které jsem přešel.

Díky
JanHavlicek
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 29. leden 2011 14:34

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod peter63 » stř 2. únor 2011 9:21

Predbehol si ma :). Mam stejny problem a uz ma to vytaca. A tiez mi neprichadzaju vsetky odpovede z chatu do Infia. Urcite to bude tou zmenou sprav vo FB. Vysla uz nejaka nova verzia protokolu fb pre infium? Dik.
peter63
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 5. říjen 2010 12:08

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod peter63 » pon 7. únor 2011 9:45

Tak pozeram, ze mi nechodia vsetky odpovede v chate. Asi to bude chciet novu verziu FB do QIPu.
peter63
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 5. říjen 2010 12:08

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Mr.Tuky » pon 7. březen 2011 21:04

nazdars... ja mám zas iný problém... mam najnovšiu verziu, som online, správy mi chodia ale odoslané správy neprídu adresátom... čiže jak keby som neodpísal...
Mr.Tuky
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod bladezone™ » pon 7. březen 2011 22:18

Tenhle problém nemáš sám, po změnách na serveru facebooku tohle dělá, už to tu někdo i psal tuším a nezbývá než počkat na novou verzi.
bladezone™ | WEB: bladezone.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 597
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků