QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Facebook v QIPu

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » úte 8. březen 2011 6:34

Pokud se nepletu (a to se dít může), Infium se se svým social.dll na FB ani nepřipojí, takže to bude asi špatná sekce.
Tak jako tak, čekat na na novou verzi používat QIP 2010, kterému je dána v aktualizacích přednost, v němž je to již opravené.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod mwrnckx » úte 8. březen 2011 10:16

Anebo použít jabber připojení k FB. To funguje pořád, stabilně a rozdíl proti FB protokolu je minimální (nechodí upozornění na zprávy, o ničem jiném nevím...)
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 157
Registrován: pon 18. říjen 2010 9:33

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod LUCYcz » pát 11. březen 2011 9:49

Ahoj,
používám QIP Infium Build 9042 s FB účtem, ale posledních asi 14 dní se nejde k FB účtu připojit, i když to předtím šlo bez problémů. Nyní se účet tak na vteřinu připojí, pak hned spadne - to se několikrát opakuje, a nakonec mi to napíše, že je špatné jméno nebo heslo.
Nevíte, čím to může být?
LUCYcz
Nováček
 
Příspěvky: 5
Registrován: ned 17. leden 2010 17:17

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » pát 11. březen 2011 10:04

LUCYcz: Navrhuji přečíst tak 5 předchozích příspěvků.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Evule » úte 15. březen 2011 10:56

Jen bych přihodila svou trošku do mlýna, FB mi v qip 2010 v poho fungoval, pak mi FB zahlásil podezřelou aktivitu, já napsala, že ji nepoznávám a měnila jsem heslo. QIp samo hlásil špatné heslo, tak jsem změnila na nové, ale stále nefungoval. Tak jsem zkusila odinstalovat a znovu nainstalovat a nic. Tak jsem zkusila odinstalovat, smazat složku z programe files, znovu naistalovat a najednou to fungovalo! ale ksyž jsem na qip přišla druhý den, už to zase nefungovalo a ani odinstalování se smazáním už nepomohlo.. asi to teda budu muset rozjet přes ten Jabber
Evule
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » úte 15. březen 2011 12:39

A nemáte nastaveno prohlížení FB přes https?
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Say » ned 3. duben 2011 21:34

Je nějaká šance, že si budu moct nějak přidávat uživatele FB aniž bych sám nějaký účet na FB měl?

Resp. existuje nějaký způsob jak dostat FB protokol a ICQ protokol do jednoho softu? Nejlépe tedy QiP, protože poslední verzi ICQ (která to mimochodem údajně umí) si na HDD nedám.
Say
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod ArMinO » ned 3. duben 2011 21:57

To bohužiaľ nejde. Musíš mať vytvorený reálny účet na FB a pod ním sa prihlásiť do chatu v QIPe.
ArMinO
SKlokátor
 
Příspěvky: 130
Registrován: čtv 5. srpen 2010 18:39

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod k.eight.a » úte 26. červenec 2011 0:13

Ahoj, toto vlákno má už 8 stran, spousta problémů z dřívějška už možná není aktuální a já momentálně nemám trpělivost pročítat vše co tu je ... %)

Pro připojení kecálku z FB do QIPu jsem použil tento návod: http://wiki.qipim.cz/index.php/Připojení_na_Facebook_chat bohužel se mi to nepodařilo zprovoznit, a tak jsem použil druhou variantu pomocí jabberu. To už se mi podařilo zprovoznit. Čas od času jsem s tím měl problém a sice v tom, že to co jsem napsal já někdy nepřišlo adresátovi a nebo to, co mi napsal on / ona nepřišlo mě do QIPu a zůstalo to viset ve vzkazech na FB. Naštěstí se to dělo spíš výjimečně, až do dnešní noci ...
QIP mi hlásil, že mi píše kamarádka... Odpověděl jsem jí několika zprávami - bez odezvy. Pak jsem se podíval do okna FB v prohlížeči a tam zprávy které jsem jí odeslal vůbec nebyly. Zkrátka neprošly a tak jsem jí byl nucen odepisovat z okna prohlížeče. Tímto způsobem je použití FB v QIPu naprosto k ničemu. :cry:
Má někdo podobný problém? Napadá někoho nějaké řešení, případně poradí jak zprovoznit FB do QIPu bez užití jabberu, pokud by to mohlo vést k vyřešení těchto drop-outů?
k.eight.a
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » úte 26. červenec 2011 14:00

FB protokol funguje v qipu jen když jsou vypnutý snad všechny možnosti ochrany účtu na FB.... Tedy https a zadání názvu zařízení. A možná ani pak ne, protože FB a jeho chat neustále prochází vývojem a stává se to pak nekompatibilním.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Weasley » pon 26. prosinec 2011 17:07

Nazdar, vidim, ze podobny problem sa tu uz riesil, no neviem, ci presne moj pripad (ak je riesenie priamo pod nosom, tak sa vopred ospravedlnujem)
Mam qip infium 9044, predtym som mal myslim 9036, mal som tu nastaveny aj fb ucet a slo to relativne dobre, no zrazu sa mi nedarilo prihlasit na fb (spojenie zlyhalo, skuste znova alebo upravte nastavenia). Neriesil som to, dnes som presiel na 9044, no ani tu mi fb nefunguje, preto sa chcem opytat - ake nastavenia musim upravit, aby mi to fungovalo? Na fb mam nastavene schvalovanie prihlasenia ako nepovinne (ak by slo o to).
Weasley
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » pon 26. prosinec 2011 17:12

No, hlavní problém bude v tom, že Infium jako takové již není vyvíjeno, takže ani FB protokol v něm. Vydává se pouze QIP 2012, které z Infia vychází.
Jinak v současné verzi protokolu (tedy v 2012) již ty ochrany můžou být zapnuté.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Weasley » pon 26. prosinec 2011 17:20

Aha, no 2012 som skusal instalovat ale zjavne mal nejaky problem, instalaciu sa mi 2x nepodarilo dokoncit a nemal som cas sa do toho znova pustat, asi je cas skusit to znova, vrr
Weasley
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » pon 26. prosinec 2011 17:30

U každého buildu v sekci download je i extract ;) Doporučuji si přečíst ten spoiler u něj.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Weasley » pon 26. prosinec 2011 19:18

Ok, každopádne vďaka za odpovede a trpezlivosť s každým "laikom" :)
Weasley
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod ludovit8 » čtv 12. leden 2012 9:18

môžem skopírovať iba dáke FB knižniču z Q2012 a dať ju do Q infia ?
ludovit8
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 99
Registrován: pát 18. červenec 2008 7:49

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod JindNovo » čtv 12. leden 2012 9:33

social.dll
Ale funkčnost nezaručuji, protože Infium už je přeci jen starší (a mrtvý) bráška.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod ludovit8 » čtv 12. leden 2012 9:51

nejde to :-( hodí error je core verzia je ina....
ludovit8
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 99
Registrován: pát 18. červenec 2008 7:49

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Asanoth » čtv 18. říjen 2012 17:58

Ahoj,
zavedl jsem si fb protokol v qipu a nechodí mi zprávy offline a především zprávy od lidí, co jsou na chatu offline. Jde s tím něco dělat?
Díky
Asanoth
 

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod Asanoth » stř 24. říjen 2012 20:09

Měl bych ještě jeden dotaz: Musím používat net přes proxy, facebook přes web jako takovej neni zakázanej, ale přes qip se nepřipojí, pokud nastavím proxy v qipu manuálně, připojí se mimo chat(tj. mimo ten důvod, proč jsem si ten protokol instaloval...), dost možná to souvisí s přístupem na port 5222, ale to si nejsem ani trochu jistej. Přes XMPP to taky nejde.
Poradíte mi prosím někdo co s tím?
Asanoth
 

PředchozíDalší

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron