QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Facebook v QIPu

Re: Facebook v QIPu

Nový příspěvekod xXx » úte 14. září 2010 11:17

Jestli se nepletu, tak to jsou servry ICQ (to mi funguje!). Nebo tyto servry a porty můžu použít i pro FB?
xXx

Nový příspěvekod Bari » úte 14. září 2010 14:12

FB nemá na výběr.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod xXx » úte 14. září 2010 14:41

Bari píše: od Bari » úte 14. září 2010 10:54
Nemá. Můžeš zkusit změnit server a port pro připojení. Návod najdeš na wiki nebo i zde na fóru.

Pak nechápu tuto odpověď.
xXx

Nový příspěvekod Black_Fox » úte 14. září 2010 20:48

xXx píše:Servry a porty jsem našel pouze na OSKARA, můžeš mi sem pls nějaký hodit?

OSKAR = ICQ != FB :)
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Black_Fox
VIP Černý Lišák

Nový příspěvekod xXx » úte 14. září 2010 21:15

Ať zkoušim jakou koliv kombinaci, pořád stejný výsledek. :cry:
xXx

Nový příspěvekod Ufonek » ned 17. říjen 2010 11:29

Mám naprosto stejný problém jako xXx. Všechna přihlášení fungují kromě FB. Nastavení zabezpečení účtu na FB mám vypnuté.
Verzi QIP aktuální.
Přesto mi to stále píše - špatný login či heslo. Tak co s tím... :(
Ufonek

Nový příspěvekod mwrnckx » pon 18. říjen 2010 9:17

Už to tu přece bylo, že FB nefachá: http://qipim.cz/viewtopic.php?t=4120#p48927

Než to opravovat, je podle mě lepší použít připojení přes jabber, to jede.
mwrnckx

Nový příspěvekod koloman » úte 19. říjen 2010 20:18

zdravim. mam takyto problem. mam QIP 2010 pluginy, ucty a v vsetko ide ok. aj Facebook ide jak ma cez jabber ibe vyzdy ked zapnem qip mi nabehne tato hlaska: Obrázek neviete o co ide. inac facebook v qipu ide dobre
koloman
Nováček

Nový příspěvekod Bari » stř 20. říjen 2010 8:59

Neřeš ;)
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod KRoman47 » pát 29. říjen 2010 19:11

Když nepoužívám skupiny, tak nejde asi nijak oddělit kontakty FaceBooku a ICQ v seznamu kontaktů co?
Dost mě to štve, mám tam jen pár desítek, ale stejně je v tom pak hrozný bordel, navíc když mám někoho na FaceBooku i ICQ.
KRoman47
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod ArMinO » pát 29. říjen 2010 19:53

Bohužiaľ aj ja som na túto tému už niečo hľadal, ale márne. Asi sa to nebude dať inak než skupinami... Treba si všetky kontakty dať do jednej a nazvať ju ICQ.. a tak to už môžeš rozlíšiť jednoducho...
ArMinO
SKlokátor

Nový příspěvekod mwrnckx » pon 1. listopad 2010 15:17

KRoman47 píše:Když nepoužívám skupiny, tak nejde asi nijak oddělit kontakty FaceBooku a ICQ v seznamu kontaktů co?
Dost mě to štve, mám tam jen pár desítek, ale stejně je v tom pak hrozný bordel, navíc když mám někoho na FaceBooku i ICQ.

Nevím sice co je špatného na skupinách, ale i když to chceš mít jen v jedné, můžeš si kontakty přetahat myší, abys je měl v pořadí jak potřebuješ. Třeba nahoře FB dole ICQ. A pokud máš na někoho víc kontaktů, používej metakontakty!
Spoiler: zobrazit
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
protos: Jabber, ICQ, GoogleTalk, FaceBook, SIP
plugins: LEDs Lite, FadeBlock, ExMusic, FMTune, Svatky, TVP, Weather, RSSNews
mwrnckx
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod mwrnckx » stř 3. listopad 2010 15:17

FB Group chat v qipu asi nejde, že? Dosud mě to netrápilo, ale teď jsem v jedné FB skupině, kde se toho hodně řeší v rámci "chatu se skupinou" a zprávy mi chodí jen na web facebooku, nikoliv do Qipu :(. Zkoušel jsem přihlásit se do skupiny čísloskupiny@conference.chat.facebook.com, ale to nemaká...
QIP 2012 (/isolated /noxstmsg), Black_Core Skin, Vybo Mluvící qip Soundpack, Kolobok HD smilies for dark skins
mwrnckx
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod ArMinO » ned 7. listopad 2010 10:55

KRoman47 píše:Když nepoužívám skupiny, tak nejde asi nijak oddělit kontakty FaceBooku a ICQ v seznamu kontaktů co?

Náhodou som v anglických stringoch našiel aj tento "Sort contacts by networks in ungrouped mode", čo by malo znamenať "Zoradiť kontakty podľa protokolov, pri vypnutých skupinách". Takže to je to, čo hľadáme. Ale absolútne to v nastaveniach nemôžem nikde nájsť...

Ak to niekto našiel, nech napíše kde. %)
ArMinO
SKlokátor

Nový příspěvekod ArMinO » úte 9. listopad 2010 1:04

Tak som zistil, že to pôjde jedine spôsobom uvedeným tu:
Kód: Vybrat vše
http://forum.qip.ru/showpost.php?p=359652&postcount=52

Vyššie uvedená možnosť je len ako náhľad jednej z možností. Nie je to reálna zaškrtávacia možnosť (bohužiaľ).

//BTW mwrnckx Group chat vo Facebooku nejde. Tým pádom nejde ani v QIPe. :)
ArMinO
SKlokátor

Nový příspěvekod Marvi » úte 16. listopad 2010 20:10

čau, nechtělo se mi zakládat téma, tak to napíšu sem
když používám facebook chat pres QIP, tak zezačátku to funguje dobře, někdo mi napíše, zobrazí se mi, začnu s ním komunikovat a pak najednou zničeho nic věchny zprávy co přicházejí chodějí dvakrát, ta druhá vždy tak s 5 vteřinovým spožděním, nevíte někdo co s tím?
Marvi

Nový příspěvekod ArMinO » úte 16. listopad 2010 20:44

Presne to isté robí aj mne. Sem tam ten kontakt medzitým aj odpojí, a on je reálne online. Pripojí ho v QIPe až keď mi znova napíše. Ešte to nebude pravdepodobne vyladené. Inak si to neviem vysvetliť.
ArMinO
SKlokátor

Nový příspěvekod mwrnckx » stř 17. listopad 2010 13:44

Marvi píše:čau, nechtělo se mi zakládat téma, tak to napíšu sem
když používám facebook chat pres QIP, tak zezačátku to funguje dobře, někdo mi napíše, zobrazí se mi, začnu s ním komunikovat a pak najednou zničeho nic věchny zprávy co přicházejí chodějí dvakrát, ta druhá vždy tak s 5 vteřinovým spožděním, nevíte někdo co s tím?
No mě to jeden čas taky chodilo dvakrát - měl jsem FB přes FB protokol a zároveň přes jabber, no to ale asi nebude ten případ, to by bylo moc jednoduché, co :rofl: ? U FB protokolu je zřejmě třeba mít poslední verzi, dost se rychle se to vyvíjí...
mwrnckx
Uživatel QIPu

Nový příspěvekod jiri123 » pát 19. listopad 2010 11:10

Zdravicko tak se snazim rozjet chat fb v qip 2010 a porad to nefunguje...kdyz pouziju primo ten protokol pro fb tak sem mi nevytvori zadna skupina...a kdyz pouzi protokol pres jaber tak mi to sice kontaky hodi, ale haze to chybu 503: sluzba nedostupna a vscihni jsou off....nevi nekdo cim to muze byt?
jiri123

Nový příspěvekod Pafo » pát 19. listopad 2010 11:37

FB protokol nedělá skupiny je to jeho standardní chování, a to dokonce i v jiných IM.. v Mirandě třebas. :(
Přes Jabber to tu chybu házelo vždy, nicméně pak to fungovalo většinou normálně, jestli to máš dobře nastavené.
QIP bez instalace a registrace s přednastavenými doplňky: QIP Infium PafoPack, QIP 2010 PafoPack
Smajlíky, statusové, xstatusové ikony, ikony QIPu a ikony klientů na http://smajlici.qipim.cz/
Naše wiki a tlačítko Hledat.Nejrychlejší řešení problémů: Online MUC
Pafo
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Podpora