QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod bubo47 » úte 16. červen 2009 10:45

takze az do vcerajska ICQ islo bez problemov - prihlasoval som sa ccez Infium 9030, cez slogin.oscar.aol.com ... nieco pred polnocou som padol offline a odvtedy sa neviem prihlasit.(qip sa len dookola pokusa vytvorit spojenie, ale nic z toho). nepomaha zmena prihlasovacieho servru. ked sa pokusam lognut cez oficialneho (!) klienta - ICQ 6.5 tak mi vypise "vyskytla sa chyba. akciu opakujte neskor".
ak sa prihlasim cez meebo, tak
-prihlasim sa, avsak contact list je uplne prazdny.
-nech si menim statusy ako chcem, tak podla stranky http://kanicq.ru/invisible/en som furt invisible
-kamosovi sa stalo nieco podobne, tiez mu zblbo icq, ked sa on prihlasil cez mirandu, tak mal len neuplny contact list, kedze ho nevedelo nacitat zo servra. spravy od neho mi vsak presli.
-offline spravy nejdu vobec

icq2go vypise chybovu hlasku "There was a problem starting your session. Please try again after some time has passed."

tolko k mojmu problemu ... any idea, co s tym? :(

(ospravedlnujem sa, ak som zle zaradil temu ... )


EDIT: http://www.icq.com/forums/index.php?act ... rum_page=1 hmm... zjavne nie som sam
bubo47
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 13. březen 2009 14:48

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod keyboo » úte 16. červen 2009 11:14

Infium 9030 a šlape, takže by jen zas jen lidi na jednom ze serverů? Změna serveru a portu zkoušels?
A pak počkat a ono se uvidí. :oops:
Fyzika je jako sex, může přinést praktické výsledky, ale to není důvod, proč to děláme. - Richard Feynman
Uživatelský avatar
keyboo
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1487
Registrován: úte 24. duben 2007 15:40

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod bubo47 » úte 16. červen 2009 11:31

ano skusal som zmenit servre, ako som pisal ... dodatocne som este skusal menit aj port, ale nic z toho ...
bubo47
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 13. březen 2009 14:48

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod Black_Fox » úte 16. červen 2009 11:35

Tak budeš muset nějakou dobu (pár hodin/dnů) počkat...
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod bubo47 » úte 16. červen 2009 12:00

hmm ... s akou pravdepodobnostou to za par hodin/dni bude okej? (resp. moze sa stat, ze ten icq ucet je uz uplne v tahu? )
bubo47
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 13. březen 2009 14:48

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod Pafo » úte 16. červen 2009 12:03

Respektive se to stát může.. ale taky to může za chvíli fungovat.. hold co se týká ICQ, je ve hvězdách..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod ::mari:: » úte 16. červen 2009 13:18

taky mam od vcerejska stejny problem :-/
::mari::
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 17. listopad 2007 15:50

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod bubo47 » úte 16. červen 2009 14:45

tak, uz to ide. som zvedavy, dokedy ... :P
(fakt stacilo len pockat)
bubo47
Nováček
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 13. březen 2009 14:48

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod Bari » úte 16. červen 2009 15:02

S tímto nemá QIP nic společného. To jsou problémy na serverech ICQ. A žádné řešení na to neexistuje. Můžeme jen čekat a doufat. Nebo přejít na jiný protokol.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: Opäť zmena ICQ protokolu alebo to proste len nejde?

Nový příspěvekod Mirka » úte 5. červenec 2011 22:15

aj ja mám s týmto od dnes problém.. urobila som si nový účet na ICQ a ten mi ide.. dúfam, že pôjde aj ten starý :(
Mirka
 


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron