QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Danield158 » ned 13. prosinec 2009 0:02

zdravim mam problem vyhořel mi disk kde sem měl naprosto vše existuje nějaká možnost jak se dostat na zapomenuté heslo vyzkoušel jsem vše co je zde uvedeno ale jelikož vtomhle kompu nic neni tak to nefungovalo a přez mejl mi to taky nejde :e?: díky z jakoukoliv pomoc
Danield158
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod heslo? » ned 13. prosinec 2009 17:27

Ne nijak jinak to nejde... když prostě nevíš heslo, tak se nedá svítit... pakliže ti systém nechce poslat nové heslo na mail, tak si musíš založit novej účet... samozřejmě mluvim o tom že nemáš nikde účet na www.meebo.cz nebo na nějakym podobnym místě... nebo jestli nemáš instalovanej QIP na nějaký flashce která třeba přežila a podobně.... jinak žádnej jinej způsob není (rovnou říkám že žádný hacknutí ICQ servrů je pro běžné uživatele naprosto nereálné) či podobné pitominky jako je bruteforce hádání hesel - po několika špatných pokusech se ta možnost zadat heslo na nějakou dobu vypne...- takže asi toliko k tomuto tématu - samozřejmě nesmíš zapomenout na tu nejzákladněší možnost a to je vzpomenutí si na heslo. Jiný způsob už ale není, neboť to bychom se pak mohli každý dostat k heslu kohokoliv... a z toho plyne - pamatujme si naše hesla (a nebo si je napišme někam kde o nich budem vědět jen mi samotní... to už jen na nás)
heslo?
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Danield158 » pon 14. prosinec 2009 1:41

nnepotěšil jsi mě ale děkuji
Danield158
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Alena » úte 16. únor 2010 19:18

Ahoj furt to píše že změna hesla selhala už nevíím jak dál porad prosím na email *********&seznam.cz

//edit xstrv01: další šťastlivec, kterému jsme ochránili mail :)
Alena
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod treza » sob 3. duben 2010 19:54

Ahoj,
zapomněla jsem ICQ heslo a potřebuju si icq přeinstalovat... mám ho zaplý, prootže mám heslo automticky uložený, ale nějka mi blbne a padá... jenže při instalaci to bdue chtít heslo a jás i ho samozřejmě nepamatuju a mail mi hlásí, ež ej špatný a odpověd na otázku taky nevím :D
zkoušela jsem Vaši verzi, ale hned u prvního kroku jsem se prostě zasekla... nejde mi stáhnout password hasher... spíš nainstalovat, hned ze začátu mi to hodí chybu... že nejdu stáhnout online utility, nebo tak něco... Mám vistu, tak nevím, jeslit to nemůže nějak blokovat... Moc by mi pomohlo, kdyby byl někdo ochotný a poradil mi, nebo bych mu poslala tu věc, co to odheslovává a on by mi to udělal :) dala bych za to neívm, co.

Moc děkuju za odpověd :)

//edit Black_Fox: odebrána e-mailová adresa, náš portál je fórum, nikoliv mailing list, e-maily tu nejsou pro komunikaci nutné ani vhodné
treza
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod vencisaa » ned 4. duben 2010 13:23

Ahoj. Takže když nefunguje ten první program tak vyzkoušej Quick Password Recovery FREE a pak se zaregistruj tady na fóru a poté mi pošli soukromou správu ve který už uveď jakej máš účet (tj. číslo ICQ) a tvůj MD5 hash který zjistíš z výše uvedeného programu a já uvidím co stím půjde dělat.
vencisaa
Moderátor
 
Příspěvky: 265
Registrován: úte 26. únor 2008 9:20

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5 - dešifrování

Nový příspěvekod Stump » úte 13. duben 2010 18:55

Zdravím, nevím jestli se to sem hodí, pokud ne tak to rovnou smažete ale...díky moc kámo zachránils mě já mám v ICQ asi 200 kontaktů takže by mě dost bolelo pořizovat si nový...tenhle postup mě zachránil a všem bych ho doporučil :perfect:
BTW nejlepší z těch hashovacích programů je ten poslední ten BarsWF_SSE2_x32 (popř. x64) tamty ostatní mi nějak nefungovaly...ještě jednou díky 8)
Stump
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Pafo » stř 14. duben 2010 0:28

jen ze zvedavosti facha to i z ICQ 7,x?
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Návod - Jak na heslo u ICQ 7

Nový příspěvekod vencisaa » stř 14. duben 2010 12:13

Jo funguje to i na ICQ 7 - právě jsem to zkoušel :-) (mimochodem pro mě osobně teda ICQ 7 nic moc zázračnýho, ale jestli se tohle někomu líbí...)
Jinak by se dalo říct že prinicpy zjišťování hesla u ICQ 7 je stále stejný, tj.
1) musíme vytáhnout heslo v MD5 podobě z našeho ICQ 7 klienta
-to můžeme provést pomocí nástroje: ICQ Password Hasher (ICQ Password Hasher 1.2 Setup.exe, 448kB), který jsem vyzkoušel a fungoval víceméně dobře, jen mi nefugovalo automatické vytažení MD5 HASHe, ale místo toho ruční. Tj. tyto hashe jsou uloženy v souboru Owner.mdb a to přesně v adresáři:
Pro Windows XP: C:\Documents and Settings\vaseuzivatelskejmeno\Data aplikací\ICQ\veseUIN\Owner.mdb (Pro Windows 7 doplním přesnou cestu později) a pak jsem kliknul na "Load password hash" a už se mi nějaké ty hashe objevily.
2) no a když máme hash, tak postupujem návodem Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5 - dešifrování a to od chvíle kdy tam píšu jak louskat MD5 Hashe zpátky na hesla.

-jednoduchý ;-)

PS: existuje ještě alternativní nástroj k vytažení hashe z ICQ 7 a jmenuje se Quick Password Recovery PRO 1.7.1 (v češtině), blbý ale je že tento nástroj stojí cca 200rublů což je asi 128Kč a free verze vytáhnout hash z ICQ 7 neumí... (a rovnou říkám že se tahle verze "pro" na netu nikde zadarmo neválý)
Naposledy upravil vencisaa dne stř 14. duben 2010 20:03, celkově upraveno 2
vencisaa
Moderátor
 
Příspěvky: 265
Registrován: úte 26. únor 2008 9:20

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Pafo » stř 14. duben 2010 15:40

No to sem chtel vedet, dekuji... nojo ICQ7.x se mi libi no :D je to takej hřích... musíš uznat že na tom zamakali od 6ky.. :)
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod cURLy bOi » čtv 29. duben 2010 8:31

vubec nereste ze vam to heslo nejde zmenit - pokud mate uz ten md5 hash tak neni nic jednodussiho nez si ho rozlousknout pomoci softwaru Cain&Abel (www.oxid.it). Nektery antiviry se mozna budou vztekat protoze tenhle software je zarazenej do databaze hackerskych nastroju ale neni to problem - virus tam neni. Dalsi moznost je hodit heslo na web plain-text.info a cekat az ho louskne jejich robot - to muze byt obcas i rychlejsi, zvlast u slozitych hesel.
cURLy bOi
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod cURLy bOi » čtv 29. duben 2010 8:33

no safra, tak koukam ze sem se trochu unahlil a takovej prispevek tu je:))) tak se omlouvam

a mate pravdu, barswf je az 10x rychlejsi a pokud pouzijete ten ve verzi CUDA a mate
grafiku od nvidie tak to je skutecne brutalni rychlost
cURLy bOi
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Jerry » pát 30. červenec 2010 18:27

Přijel jsem z dovolený, spustim icq a nejde se mi přihlásit. Píše, že mám špatné heslo. Ale před dovolenou to ještě nomálně šlo. Tak zkouším podle vašeho prvního návodu změnit heslo...Ale když zadám hash do ICQ Password changer a dám login tak mi to napíše: Hash rejected...A dál se nedostanu. Zkoušel jsem více hashů co jsme měl navýběr. už jsem přes ten program jednou v minulosti heslo měnil úspěšně. Zajímavý je, že když se podívám jaký mám heslo pod Hashem...to mi zjistí heslo a dám ho do icq tak mi nefunguje. Přitom by mělo fungovat...Tak prosim o radu.
Jerry
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod JindNovo » pát 30. červenec 2010 18:34

Možná jsi obětí ukradení ICQ... Zkus se přihlásit na icq.com...
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Jerremy » pát 30. červenec 2010 18:54

No tak jsem to zkoušel...Ale nejde se mi přihlásit ani na icq.com
Jerremy
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod JindNovo » pát 30. červenec 2010 19:09

Tím pádem ti mohu doporučit jediné: https://www.icq.com/password/
Napiš své ICQ číslo do rámečku s "I Forgot my ICQ Password" a doufej, že ještě nebyl změněn tvůj registrační email.
Toto vše samozřejmě platí za předpokladu, že je stále aktivní email, na který máš to své ICQ zaregistrované a dostaneš se na něj.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Jerry » pát 30. červenec 2010 20:53

Tak konečně mi to uznalo odpověď...a přišlo mi new heslo...jenže je problem, že nejde změnit, když jdu na strance icq.com na change password tak mi to napiše nějakej error a nemůžu to změnit.
Jerry
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod JindNovo » pát 30. červenec 2010 21:21

Zkus změnit heslo uvnitř ICQ nebo QIP, ale nejdřív projeď PC nějakým antivirem proti breberkám, jestli tam náhodou něco není...
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod Jerry » pát 30. červenec 2010 22:07

Ok hned to projedu...Ale mám už delší dobu problem s otevíráním web odkazů co kdo mi pošle, ale i s tou změnou hesla. Když v Icq kliknu na změna hesla tak mi naskočí poznámkoví blok místo prohlížeče, a uplně stejný to je u všech odkazů co otevírám např: přes skype a icq. Jako kdyby se to nějak uplně změnilo. PLs poraďte
Jerry
 

Re: Návod - Jak na heslo u ICQ 6.5

Nový příspěvekod JindNovo » sob 31. červenec 2010 11:01

Špatně nastavené asociace souborů.... Částečně se to dá ovlivnit v prohlížeči (pokud používáte Operu, rád poradím, ostatní prohlížeče netuším) jinak je potřeba sáhnout do nastavení ve Windows. O tom už jsem také někde četl a kouknu po tom.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

PředchozíDalší

Zpět na ICQ a AIM (OSCAR)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron