QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP PDA Windows 2130

QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Rypi » stř 22. červenec 2009 16:07

Vyšel nový QIP PDA, kde je kompletně změněn systém načítání jazyků, proto je nutné vytvořit češtinu znovu. Pracoval jsem na ní asi 4 hodiny, pak jsem ale zjistil, že jsou popisky zpřeházené, takže na češtinu si budete muset ještě nějakou dobu počkat.
Stahovat můžete z mého BLOGu
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod mysaq » úte 28. červenec 2009 19:11

hmm.... tak 2120ka mne padala pokud se hned po prihlaseni neotevrelo neci komunikacni okno... 2130ka to nedela, ale prozmenu kazdou chvilku cca na 10 sekund zatuhne... :( dela to jeste nekomu?
mysaq
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Violet » sob 15. srpen 2009 10:48

Mně to dělá u všech verzí, hlásí to milion chyb a pak se to přihlásí a za pár minut zase odhlásí, mám dojem jestli to není Vodafonem :roll: , každopádně budu měnit telefon protože mám vážné podezření i na něj. Už vážně nevim čim to může bejt :help: ta nová verze je na tom uplně stejně...a než můžu otevřít okno se zprávou, 10vteřin je tuhý
Violet
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod J85k2 » pon 17. srpen 2009 20:59

Tak mě to nedělá ani nedělala předchozí verze.
Jedině, kde jsem měl problém bylo ,že se mi ihned po spuštění zavíral (padal) ,ale to už jsem odstranil a to tím ,že jsem měl přetaktovaný cpu (baterry status) - pokud mám originální takt 201Mhz - šlape ihned napoprvé. Ať přes wifi , tak i EDGE.
Používám HTC Artemis a Vodafone.
J85k2
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Rendi » čtv 20. srpen 2009 19:04

čus qip je super ale má to chybi všim sem pár věcí nově ale jak nemám signal resetuje se mi mobil ale jinak vklidu ale stejně myslím že předchozí verze byla lepší spolehlivější měl sem například zaplího qipa celej týden a fakalo v poho ted to zapnu ráno vstanu a sem of jen když už se snažíte vkládat češtinu do qipa ujištuji že není třeba dělat českou verzi každej lolan pochopí o čem je řeč měl bych jen otázku na to jestli by se nedalo do nové verze zabudovat příjímání souboru jako je v pda programu slick díky za qipa je super jinak

EDIT: ještě když čtu takle tohle forum řikám já mám HTC kaiser a přefashovanej nemám menčí problém že by mi nějak qip pd vihazoval sebemenčí chybi párkkrát mi to restartovalo mobil ale udělalo to dvakrát a už nikdy jo a jestli má někdo podezření na vodafon mužu říct že tím to určitě nebude radím budto novej mobil nebo pře flashovat rom verzi já mám Ultimate 6,1 Xdrive radím dobře skuste jí je super čus :D

//edit Black_Fox: sloučeny navazující příspěvky
Rendi
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Honza540 » pát 21. srpen 2009 10:18

Zjistil jsem, že mi qip vysává baterku. Děje se to hned po prvním připojení, po pár minutách chatování přicházím o desítky procent z baterie. Průšvih je, že to (ikdyž ne tak drasticky) pokračuje i po vypnutí qipu a SR. Nepomáhá ani odinstalace, jediné řešení je HR. Vyzkoušeno na dvou ROMkách (6,1 a 6,5) ve verzích 2130 a 2120. Má někdo stejnou zkušenost?
Honza540
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Rypi » pát 21. srpen 2009 11:09

co to je za blbosti? :-D
I kdyby, tak odinstalace a SR by to muselo vyřešit...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Honza540 » pát 21. srpen 2009 13:20

Taky jsem na to koukal jak na zjevení :e?: , ale mám za sebou 8 HR za posledních 14 dní.
Honza540
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Rendi » sob 22. srpen 2009 19:02

měl sem podobnej problém boužel problem není qip ale tvá baterka kup si víkonější a bedeš mýt qipa třeba tři dney bez nabíječky :p :D Ovažuj hlavou
Rendi
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Honza540 » pon 24. srpen 2009 18:29

Problem skutecne neni moje baterka. Vydrzi s prehledem dva dny v zatezi. Nainstalovany qip mi ji vysaje za noc.
Honza540
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod cucky » ned 30. srpen 2009 9:48

jak to vypadá s tou češtinou ?
cucky
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Rypi » ned 30. srpen 2009 10:51

Tak problém není na mé straně, někde se stala chyba u nich a všechny stringy jsou promíchané. Navíc jsou prázdniny, takže vývoj moc nepokračuje. Pokud ho potřebuješ česky, bude lepší zatím používat 2120
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Jikoun » úte 1. září 2009 12:08

Ahoj, prosím Vás už dva dny zkouším rozchodit tento qip na HTC TD2 a nejde mi to. Account mám jen mé icq číslo a heslo mám dobře a kdyžse chci přihlásit, tak mi to hlásí že mám špatné heslo nebo account. Nevíte někdo co s tím? Porty a tak sem nechal původní jaký tam byly, když jsem to stahoval.
Jikoun
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Rypi » úte 1. září 2009 14:27

Přidáváš ICQ protokol? jaký máš internet na mobilu?
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Jikoun » úte 1. září 2009 17:06

Protokol tu žádný nevidím, internet mám GPRS nebo Wi-fi.
Jikoun
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Jikoun » úte 1. září 2009 17:09

Teď momentálně zkouším přes GPRS a nejde to. Invalid name or account.
Jikoun
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Rypi » úte 1. září 2009 20:25

v nastavení když přidáváš účet tak je ICQ, jabber, QIP.RU...
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Jikoun » úte 1. září 2009 20:28

Jo, tam jsem zvolil qip. Chyba? Měl sem dát ICQ že jo?
Jikoun
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Jikoun » úte 1. září 2009 20:32

Už to jde, díky moc :-).
Jikoun
 

Re: QIP PDA Windows 2130

Nový příspěvekod Feroman » ned 6. září 2009 18:09

Mam problem s QIP PDA na HTC Kaiser. Naistaluju, zadam cislo uctu a heslo, dam OK a nic. Objevi se bila stranka, kde je nahore lista s mym icq cislem a dole nabidky Menu a Account...ale icq neni pripojene a ani tam nikde v nabidce neni moznost pripojit. Nevite, kde by mohl byt problem?Dik
Feroman
 

Další

Zpět na Windows

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron