QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

t-mobile a qip (surf+)

t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod Bartiik » ned 30. srpen 2009 12:10

Cau chtel bych se zeptat zda qip ci jiny prohlizec proste icp jde na tomto internetu od tmobilu? Bez toho aniz bych platil vic nez mam..Moc dekuji za info kteri ho maji dekuji
Bartiik
 

Re: t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod patap » stř 2. září 2009 12:06

včera jsem si aktivoval twist surf+ a qip pořád žere peníze..Zkusím pozjišťovat jak to nastavit
Obrázek
patap
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 86
Registrován: sob 7. říjen 2006 15:32
Bydliště: 3neeeec

Re: t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod Rypi » stř 2. září 2009 15:46

port 80 nebo 443 :)
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod patap » stř 2. září 2009 19:13

Tak bohužel nefunguje, zkoušel jsem oba porty. Vždy vypíše: Server name resolving error 4294962176
Co mám napsat do Proxy server?
Obrázek
patap
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 86
Registrován: sob 7. říjen 2006 15:32
Bydliště: 3neeeec

Re: t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod Rypi » stř 2. září 2009 19:24

nevyplnuj to v proxy, ale přímo v nastavení ICQ úču.
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod patap » stř 2. září 2009 20:05

No Preferens->Connection. Nikde jinde jsem to nenašel. Jo a Proxy server prázdný nechat nejde. :(
Obrázek
patap
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 86
Registrován: sob 7. říjen 2006 15:32
Bydliště: 3neeeec

Re: t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod Rypi » čtv 3. září 2009 11:39

nastavení>účty>ICQ>expertní
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: t-mobile a qip (surf+)

Nový příspěvekod patap » čtv 3. září 2009 19:08

Funguje, díky :)
Obrázek
patap
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 86
Registrován: sob 7. říjen 2006 15:32
Bydliště: 3neeeec


Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků