to Vasil - Asi jsem špatně napsal popisek na ten odkaz co jsem tam posílal... ale i tak jsi na to mohl kliknout a přečíst si co tam píšou... ale ok - hele myslim si že se ti stalo to samí co mě, tj. problém je v tom že definice u QIPu, respektive přiřazování jednotlivých smajlů ke konkrétním uskupuením znaků, tj:
:-
) =

atd... o to jaké znaky se mají brát jako smajlíky se stará soubor jménem _define.ini, tomhle souboru najdeš tohle:
- Kód: Vybrat vše
O:-),O=),O-)
:-),:),=),:SMILE:
:-(,:(,=(,:_(,;(,:SAD:
;-),;),;-D,:WINK:
:-P,=P,:TONGUE:
8-),B-)
:-D,:D,*BIG_SMILE*,*BIG SMILE*,*BIGSMILE*,:BIGGRIN:,*BIGGRIN*
:-[,:[,:BLUSH:
=-O
:-*,:*,:-{},:{},={},:<>,:-<>,*AIR_KISS*,*AIR KISS*,*AIRKISS*,*KISS*
:'(,:-'(,:'-(,:`-(,:"(,*CRY*
:-X,:-x,:X,:SECRET:
>:o
:-|,*ERMM*,*STUPID*
atd...
na a funguje to tak že ke každýmu řádku v tom souboru se přidávají konkrétní soubory podle abecedy tak, jak jsou uloženy v adresáři:
- Kód: Vybrat vše
C:\Program Files\QIP Infium\Smilies\QIP Infium smilies
což by bylo úplně v pohodě nebýt toho že české Windows počítají s tím že naše abeceda funguje takhle:
a b c d e f g h ch i j k l...
což je docela problém, protože jinak většina abeced tam to CH nemá a díky tomu když je to seřezený podle abecedy tak začíná bejt ve chvíli kdy se nějakej smajlík pojmenuje "ch.gif" docela problém... takže se ro řeší tak, že milej smajlík přejmenuješ z "ch.gif" na "cgg.gif" a je to vyřešený. Tohle není z mojí hlavy, to jsem si prostě přečetl v tom odkazu o něco výše.
//I když uznávám že je to probém, páč každej kdo tohle přejmenování neabsoluvuje, tak mu téměr nění možné posílat ty nový smajly, páč se mu neukážou ty správný...