QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Háčky a čárky v textu

Co se jinam nevešlo. Například dotazy týkající se více verzí QIPu (2005, Infium, PDA)

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod JindNovo » sob 26. červen 2010 14:21

Osobně si myslím, že je to v ICQ7.... V době používání qip 2005 se některým mým kontaktům s ICQ7 diakritika zobrazovala, některým ne. U těch, kterým ne, se to postupně zlepšilo (u některých se to lepšilo a zhoršovalo dokonce s restartem ICQ7), ale u qip 2010 již tento problém nemám s nikým. Ať si sami prolezou nastavení a možná i pomůže nainstalovat ICQ v češtině, pokud jej nemají.
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod Pafo » sob 26. červen 2010 14:45

Je to problém pouze QIPu 2005 .. tam opravdu diakritika s jinými klienty může harašit a taky často haraší. Zejména s klienty využívající libpurple (meebo, pidgin...) s QIP 2010 a QIP Infium by neměl být vůbec žádný problém.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod KRoman47 » sob 26. červen 2010 18:31

Mě často u QIP 2005 pomohlo změnit v nastavení identifikaci z QIP 2005 (UTF-8) na QIP 2005 a většině i s ICQ7 se již diakritika zobrazovala správně. ;o)
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod JindNovo » sob 26. červen 2010 18:52

Já měl takto taky nastavenou identifikaci, ale nepomáhalo to. Ale jak jsem říkal, jak u koho. Ale postupně se srovnalo vše a s qip 2010 problém nemám žádný (kromě tedy dvou pádů u kterých jsem neviděl příčinu, ale to sem nepatří).
QIP 2012 b9380; skin BackToQIP2005 + QIP 2005 b8098
/showdashes|qip.ru, 2×ICQ, 3×Twitter, Jabber|Keybord LEDS, Svátky

Při potížích s QIPem uvádějte vždy jeho verzi a číslo buildu

Zajímáš se o fotbal?
Hra Czech Soccer Manager hledá další autory soupisek do aktualizací
Více na http://update.csmweb.net
Uživatelský avatar
JindNovo
Moderátor
 
Příspěvky: 939
Registrován: ned 18. duben 2010 13:03

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod Pafo » ned 27. červen 2010 0:07

KRoman47 píše:Mě často u QIP 2005 pomohlo změnit v nastavení identifikaci z QIP 2005 (UTF-8) na QIP 2005 a většině i s ICQ7 se již diakritika zobrazovala správně. ;o)

Jj to je znamá finta viz.Problémy s diakritikou, ale jak správně řekl JindNovo, tak to není stoprocentní řešení.
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod KRoman47 » ned 27. červen 2010 9:10

Pafo: Uznávám, že 100% to není, tento tip mi kdysi někdo poradil. Ale mazec náhoda, že autora toho článku z odkazu (tedy n3tmana) jsem osobně znal na střední škole, hehe. =)
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod Black_Fox » ned 27. červen 2010 14:18

Pafo » 26. 6. 2010, 15:45 > Pavelov ale (v posledním příspěvku první stránky) píše, že mu diakritika blbne i ve spojení QIP 2010 <-> ICQ7...
Jsem Black_Fox a už na fórum skoro nechodím... Autor skinu Back to QIP 2005 pro Infium a QIP 2010
Obrázek
RESPEKTUJ PRAVIDLA FÓRA
Uživatelský avatar
Black_Fox
VIP Černý Lišák
 
Příspěvky: 2412
Registrován: úte 1. květen 2007 9:11

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod Pafo » ned 27. červen 2010 15:09

Black_Fox:
Pafo píše:... s QIP 2010 a QIP Infium by neměl být vůbec žádný problém.
, neříkám, že mu nevěřím, ale že by to nemělo dělat...
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2827
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Háčky a čárky v textu

Nový příspěvekod Pavelov » úte 6. červenec 2010 20:34

Tak už mi to jede OK, nic jsem s tím nedělal a cca po týdnu bez problému.
Pavelov
 

Předchozí

Zpět na Obecná diskuze o QIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků