Stránka 1 z 1

QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 8:21
od Thomas
Zdravím,

už máte někdo info jak je to z novou verzí QIPu 8095 už nefunguje ICQ kvuli ICQ 7 zase zablokovalo protokoly...

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 8:58
od Návštěvník
aha, takže v tom nejsem sám ... a už se to podařilo někomu vyřešit?

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 8:58
od Diamond
To asi těžko bude blokováním protokolů, když se nepřipojí ani ICQ2GO z oficiálních stránek ICQ....

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 8:59
od Adrenalinman
Super. Rád vím, že chyba není u mě. Ale info by se mi hodilo :-)

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:01
od Thomas
Tak to blokujou jinak.... V minulosti to tak bylo... a ICQ2Go mi v praci kvuli proxy nejde takže jsem to nemohl vyzkoušet :(

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:04
od Diamond
Vypadá to, že starší čísla nefungujou, novější možná jo, podle toho, co jsem se dopátrala... jako kdyby nějakej konkrétní server byl mimo provoz... Zkoušela jsem pár lidí po telefonu, nejedou taky a na stránkách ICQ evidentně lidi z Německa i Ruska hlásí nějakou chybu a nemůžou se připojit, takže problém asi určitě nebude u nás. Takže asi nezbývá než doufat, že to opraví...

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:22
od Thomas
Co je staré číslo?? Mám asi 2 - 3 měsíce staré 565 ........ a nejde to ...

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:28
od Ave
Taky mi nejde QIP ani ICQ2 dokonce ani na meebo to nejde. Myslíte že se to spraví? Jinak mám číslo žzačínající 383 a je fakt že je asi dva roky starý, ale to by snad mělo jít i tak nebo ne?

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:31
od Jurajb
Cast uctov funguje a cast nie. Tak si tiez myslim ze nieco je skor vypadnute.

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:31
od Diamond
Pro mě staré číslo rovná se 1xxxxx, nicméně tohle jsem jen hádala, protože jsem narazila na pár hlášek, že při založení nového účtu s novým číslem vše jede... No nikde jsem nenašla žádnou oficiálnější zprávu, takže podle mě opravdu budem muset čekat, dokud se prostě icq nerozeběhne a nebo nevyleze nějaká informace z oficiálnějších míst.. Zatím všechno co vidím jsou jen stížnosti, že icq nejede...

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:34
od Ave
Tak je jasný že si lidi stěžujou že jo. Moc se mi nelíbí vyhlídka zakládání úplně nového účto a moji matku by z toho asi jeblo, tak opravdu nevim, snad to spravěj a kdybe ne, informujte.

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:48
od dejwid
už to jede :)

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:49
od Ave
tak tady už to jde, jak u vás?

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:50
od Jurajb
potvrdzujem

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:50
od Adrenalinman
Jede, ale rozhodně jenom část. Všem zatím ne. Kamarád, který tam je vždy dopoledne ještě nenaskočil.

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:53
od Matrix_One
Ahojda, tak QIP nejede ICQ2Go mi funguje, tak nevím.... na problem se serverem bych to netipoval. Kdyby mi neslo ani ICQ2Go tak bych to bral, ale takhle...

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 9:56
od Diamond
Já zatím otestovat nemůžu, mám vyčerpán počet pokusů o přihlášení na účet...

Tak už jedu i já...

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 20:05
od kein_nick
Ze vas to porad bavi.. :D

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekNapsal: úte 2. březen 2010 22:57
od bladezone™
Jabber powa. :)
Lidi vy*erte se na ICQ.
Nemyslíte, že toho je už dost? Není to poprvé co se jim to takhle se*e.