QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP nejde ICQ to zase prasí

QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Thomas » úte 2. březen 2010 8:21

Zdravím,

už máte někdo info jak je to z novou verzí QIPu 8095 už nefunguje ICQ kvuli ICQ 7 zase zablokovalo protokoly...
Thomas
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Návštěvník » úte 2. březen 2010 8:58

aha, takže v tom nejsem sám ... a už se to podařilo někomu vyřešit?
Návštěvník
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Diamond » úte 2. březen 2010 8:58

To asi těžko bude blokováním protokolů, když se nepřipojí ani ICQ2GO z oficiálních stránek ICQ....
Diamond
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 2. březen 2010 8:56

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Adrenalinman » úte 2. březen 2010 8:59

Super. Rád vím, že chyba není u mě. Ale info by se mi hodilo :-)
Adrenalinman
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Thomas » úte 2. březen 2010 9:01

Tak to blokujou jinak.... V minulosti to tak bylo... a ICQ2Go mi v praci kvuli proxy nejde takže jsem to nemohl vyzkoušet :(
Thomas
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Diamond » úte 2. březen 2010 9:04

Vypadá to, že starší čísla nefungujou, novější možná jo, podle toho, co jsem se dopátrala... jako kdyby nějakej konkrétní server byl mimo provoz... Zkoušela jsem pár lidí po telefonu, nejedou taky a na stránkách ICQ evidentně lidi z Německa i Ruska hlásí nějakou chybu a nemůžou se připojit, takže problém asi určitě nebude u nás. Takže asi nezbývá než doufat, že to opraví...
Diamond
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 2. březen 2010 8:56

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Thomas » úte 2. březen 2010 9:22

Co je staré číslo?? Mám asi 2 - 3 měsíce staré 565 ........ a nejde to ...
Thomas
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Ave » úte 2. březen 2010 9:28

Taky mi nejde QIP ani ICQ2 dokonce ani na meebo to nejde. Myslíte že se to spraví? Jinak mám číslo žzačínající 383 a je fakt že je asi dva roky starý, ale to by snad mělo jít i tak nebo ne?
Ave
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Jurajb » úte 2. březen 2010 9:31

Cast uctov funguje a cast nie. Tak si tiez myslim ze nieco je skor vypadnute.
Jurajb
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Diamond » úte 2. březen 2010 9:31

Pro mě staré číslo rovná se 1xxxxx, nicméně tohle jsem jen hádala, protože jsem narazila na pár hlášek, že při založení nového účtu s novým číslem vše jede... No nikde jsem nenašla žádnou oficiálnější zprávu, takže podle mě opravdu budem muset čekat, dokud se prostě icq nerozeběhne a nebo nevyleze nějaká informace z oficiálnějších míst.. Zatím všechno co vidím jsou jen stížnosti, že icq nejede...
Diamond
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 2. březen 2010 8:56

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Ave » úte 2. březen 2010 9:34

Tak je jasný že si lidi stěžujou že jo. Moc se mi nelíbí vyhlídka zakládání úplně nového účto a moji matku by z toho asi jeblo, tak opravdu nevim, snad to spravěj a kdybe ne, informujte.
Ave
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod dejwid » úte 2. březen 2010 9:48

už to jede :)
dejwid
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Ave » úte 2. březen 2010 9:49

tak tady už to jde, jak u vás?
Ave
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Jurajb » úte 2. březen 2010 9:50

potvrdzujem
Jurajb
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Adrenalinman » úte 2. březen 2010 9:50

Jede, ale rozhodně jenom část. Všem zatím ne. Kamarád, který tam je vždy dopoledne ještě nenaskočil.
Adrenalinman
 

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Matrix_One » úte 2. březen 2010 9:53

Ahojda, tak QIP nejede ICQ2Go mi funguje, tak nevím.... na problem se serverem bych to netipoval. Kdyby mi neslo ani ICQ2Go tak bych to bral, ale takhle...
QIP 2012 (Build 9346)
Uživatelský avatar
Matrix_One
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 204
Registrován: úte 9. září 2008 21:09

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod Diamond » úte 2. březen 2010 9:56

Já zatím otestovat nemůžu, mám vyčerpán počet pokusů o přihlášení na účet...

Tak už jedu i já...
Diamond
Nováček
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 2. březen 2010 8:56

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod kein_nick » úte 2. březen 2010 20:05

Ze vas to porad bavi.. :D
Obrázek
Uživatelský avatar
kein_nick
Fanynka QIPu
 
Příspěvky: 1003
Registrován: pon 7. květen 2007 21:43

Re: QIP nejde ICQ to zase prasí

Nový příspěvekod bladezone™ » úte 2. březen 2010 22:57

Jabber powa. :)
Lidi vy*erte se na ICQ.
Nemyslíte, že toho je už dost? Není to poprvé co se jim to takhle se*e.
bladezone™ | WEB: petrbelik.cz | JID: bladezone@jabber.cz
Používej Wiki & možnost Hledat! Ušetříte nám tak práci, Thx!
Uživatelský avatar
bladezone™
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 598
Registrován: pon 17. listopad 2008 15:43
Bydliště: Brno


Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron