QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

Nefunkční Facebook chat!

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod Pafo » čtv 7. říjen 2010 15:34

Tak ok.. aktualizoval sem a něco vyplodil..
Budu rád za vyzkoušení skinu..
QIPupNEWmini.zip
(457.37 KiB) 43 krát
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod xstrv01 » čtv 7. říjen 2010 21:03

Sice to sem nepatří, ale... Super skin! Žádný divoký barvy, ten nápad se stavam je fakt dobře (okopírovaně :rofl: ) udělán. Doopravdy mne zajímá, jen jestli tam ten člověk je či není a ne kraviny typu "na obědě", "připraven na pokec" atd...
offline
xstrv01
Moderátor
 
Příspěvky: 1522
Registrován: úte 4. září 2007 12:04

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod Pafo » čtv 7. říjen 2010 21:05

Přesně tak.. je to take celistve.. nasazeno bude do PafoPacku, jestli to projde a az budu mit par rekaci jak to facha..
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod ludovit8 » pát 8. říjen 2010 7:10

K tomu že mi jeden profil na FB ide v qipe a druhy nie:

1. pise zle meno a heslo ale tym to nie je :-)

2. Na webe v nastavenii FB som presiel asi vsetky nastavenia, vsetko je rovnake ako s tym profilom co ide, teda aspon to podstatne, zabezpecenie uctu vypnute :-)

3. Kde by som ešte mohol hľadať problém ? Už som aj počkal jeden deň, aby to chcelo dáku aktualizáciu v FB (zadal som len včera login, tak či ten netrebalo počkať pre aktualizáciu)

už neviem čo viac, poradíte :-D :-D ??

edit: social.dll nepomohlo a ked som skusal zmenit login v FB tak nejde, hoci raz pise ze je to povolene, no vsak udaje mam spravne isto, tak fakt neviem.
Hlavne mna stve ze jeden profil ide tak je to divne :-(

//edit Pafo: sloučeny příspěvky
ludovit8
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 99
Registrován: pát 18. červenec 2008 7:49

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod Pafo » pát 8. říjen 2010 9:35

Já měl před pár měsíci takový problém v Mirandě, řešil sem to přímo s vývojářem FB pluginu a nakonec z toho vylezlo, že můj profil byl na jiných (přihlašovacích?) serverech, které tam neměl nějak asi definované - tehdá FB měnil ted plácnu priklad 001fb.neco.com na fb001.neco com. Zjistil upravil a už to jelo, takhle ale mluvit přímo s vývojářem QIPu je nadlidská činnost :(
Uživatelský avatar
Pafo
Moderátor
 
Příspěvky: 2826
Registrován: čtv 23. srpen 2007 10:53

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod EasyDaviD » pát 8. říjen 2010 10:24

No ono je to s FB dosť divné. Mne síce funguje, ale segra s tým mala dosť problémy. Transport cez jabbim jej fungoval len chvíľu. Tak jej hovorím, skúsim ti to nastaviť ako to mám ja, čiže cez FB jabber - to jej ale na jednom PC nenapísalo nič, no prihlásiť sa nešlo, na booku jej to písalo zlé meno, alebo heslo, no tie boli správne. Tak že to skúsim cez ten protokol social - na booku zlé meno/heslo (aj keď boli dobre), na PC sa jej tiež dosť dlho nešlo cez to prihlásiť - zlé meno/heslo, no nakoniec sa to podarilo (meno aj heslo ktoré boli vraj zlé tam ostali uložené, no na online som to skúsil dať až za pár dní), no na booku jej to stále nešlo. Tak som je skopíroval profil z PC do notebooku a už jej to ide aj tam.
Uživatelský avatar
EasyDaviD
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 29. leden 2009 19:03

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod ludovit8 » pon 11. říjen 2010 13:42

ludovit8 píše:K tomu že mi jeden profil na FB ide v qipe a druhy nie:

1. pise zle meno a heslo ale tym to nie je :-)

2. Na webe v nastavenii FB som presiel asi vsetky nastavenia, vsetko je rovnake ako s tym profilom co ide, teda aspon to podstatne, zabezpecenie uctu vypnute :-)

3. Kde by som ešte mohol hľadať problém ? Už som aj počkal jeden deň, aby to chcelo dáku aktualizáciu v FB (zadal som len včera login, tak či ten netrebalo počkať pre aktualizáciu)

už neviem čo viac, poradíte :-D :-D ??

edit: social.dll nepomohlo a ked som skusal zmenit login v FB tak nejde, hoci raz pise ze je to povolene, no vsak udaje mam spravne isto, tak fakt neviem.
Hlavne mna stve ze jeden profil ide tak je to divne :-(

//edit Pafo: sloučeny příspěvky


už to ide, stačilo deň počkať :-)
ludovit8
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 99
Registrován: pát 18. červenec 2008 7:49

Re: Nefunkční Facebook chat!

Nový příspěvekod Karel122 » sob 25. únor 2012 14:16

Nemůžete mi prosím někdo poradit, jak se vypne SSL/TLS šifrování? Nějak to namůžu najít v menu a nefunguje mi Facebook.
Díky Karel
Karel122
 

Předchozí

Zpět na Podpora

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků