QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

prošlá verze

prošlá verze

Nový příspěvekod Bosch » čtv 17. červen 2010 14:39

prosím radu mám nokii N70 a qip 1043 a ted mi to přestalo snad po roku fungovat. píše to stará verze a chce to upgrade. Jen tu na foru nemúžu najit správnou verzi pro svú foun :-( sakra snad nebud muset svého veterána vyměnit za novej :-(
Bosch
 

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Rypi » čtv 17. červen 2010 15:37

na tenhle telefon žádná novější verze není :(
Obrázek Problémy s QIPem PDA? Zeptej se na fóru! Obrázek
Uživatelský avatar
Rypi
Administrátor
 
Příspěvky: 1595
Registrován: stř 25. červenec 2007 16:30

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Lůca » sob 19. červen 2010 17:16

:( to asi bude stejné s N78, co? Má tahle situace nějaké řešení?
Lůca
 

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Bari » sob 19. červen 2010 17:53

Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Lůca » sob 19. červen 2010 19:03

díky, Bari, ale ten nefunguje, je to jen pro dotykové..
zkouším slick co mi poslal kamarád, ale qip byl lepší
Lůca
 

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Bari » sob 19. červen 2010 19:55

Ten není pro dotykové, pro dotykové jsou verze 3000, verze 2000 jsou pro běžné telefony, tuto verzi mám na svém Samsungu, který má také S60 3rd Edition FP2.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Lůca » sob 19. červen 2010 20:21

Tady píšou že je viewtopic.php?t=2209 a hlavně mi to nefungovalo :( proto jsem začala hledat na fóru co s tim. zkusím to ještě jednou
Lůca
 

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Bari » sob 19. červen 2010 20:27

To jsou staré informace ještě z doby, kdy verze 3000 vůbec nebyla.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Lůca » sob 19. červen 2010 20:40

Tak už to jde :juch: děkuji za informace :-)
Stačilo jaksi předtím odinstalovat starou verzi, ehm..
Lůca
 

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Seann_K » sob 19. červen 2010 22:53

Rypi píše:na tenhle telefon žádná novější verze není :(

zatím není,nebo není a nebude? nebyla by nějaká možnost "patchnout" tu starou verzi aby jela dál? :e?:
Seann_K
Nováček
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 12. listopad 2008 10:02

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Bari » ned 20. červen 2010 6:43

Není a nebude. Protože tento starý telefon používá starý operační systém, pro který se už z celkem pochopitelných důvodů nevyvíjí aplikace.

Můžeš si zkusit vrátit datum třeba o rok nebo i víc zpět a zkusit, jestli to nepomůže.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Bosch » pon 21. červen 2010 20:59

chjo. to je smula, že to už nebude fungovat :-( :cry:
Bosch
 

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod KRoman47 » pon 28. červen 2010 10:27

Taky mě štve, jak se vykašlali na N70, já už od N-Gage QD používám VMicq, později Smaper
Kód: Vybrat vše
http://smaper.ic.cz/2nd.html?12_oldmobile
, který stále funguje, když v nastavení vypneš zabezpečené přihlašování, nebo tak nějak. Sice se už dál nevyvíjí, protože autor přešel k mail.ru a začal dělat na zcela novým klientovi MobileAgent jen pro S60 3rd, ale i tak je šikovný a v Symbianu, vyzkoušej. ;o)
KRoman47
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 58
Registrován: ned 6. červen 2010 8:14

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Bari » pon 28. červen 2010 18:08

N70 už je historický kousek, ani Nokia už mu nevydává nové firmwary. S60 2nd edition je už mrtvá verze operačního systému.
Obrázek
Obrázek
Bari
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 1476
Registrován: pát 28. září 2007 12:03

Re: prošlá verze

Nový příspěvekod Návštěvník » pon 20. září 2010 20:50

zničeho nic to začalo fungovat samo... ale už mám vyhlídnutej novej mobil. ale tenhle nevyhodím..dokud vše funguje.
Návštěvník
 


Zpět na Symbian

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků