QIP Infium download | QIP 2005 download | QIP 2010 download

QIP 2010 (Build 3632)

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod vencisaa » ned 20. červen 2010 21:16

tak v těch předchozích verzích jsem dával vždycky odkazy na qip.exe - tak aktualizuj alespoň tak (sice se ti neaktualizujou protokoly, ale alespoň můžeš vyzkoušet starší verzi programu)
vencisaa
Moderátor
 
Příspěvky: 265
Registrován: úte 26. únor 2008 9:20

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod CistiC » pon 21. červen 2010 7:33

Já mám W7 x64 Home Premium a stejný problém po čisté instalaci. Při minimalizaci zůstává záhlaví.
CistiC
 

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod vencisaa » pon 21. červen 2010 11:04

Zvláštní... teď jsem to vyzkoušel u kamaráda - ten má Windows 7 64bit Ultimate a program se chová korektně... takže chyba to asi bude nějaká nevždyseobjevující...:-(
vencisaa
Moderátor
 
Příspěvky: 265
Registrován: úte 26. únor 2008 9:20

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod chosef » pon 21. červen 2010 14:02

Koukám jste se tu do mě po mém příspěvku nějak pustili :D
Zas tak řešit jsem to nechtěl ale..Pluginy jen svátky a exmusic a tahle verze velice ráda 2-3x za den hapne,
hlavně v klidovým stavu :-)
Neřeším,počkám na další verzi (za půl roku zase :-))) )
qipim.cz je super komunita,proč sem jí jen nenašel dřív ? :-)
chosef
Uživatel QIPu
 
Příspěvky: 43
Registrován: sob 5. leden 2008 15:52

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod enviro » pon 21. červen 2010 14:50

vencisaa: pokud máš možnost, zkuste to ještě se stejným nastavením, jako mám já...pokud se problém hned neobjeví, zkuste QIP několikrát vypnout a znovu spustit...možná se tím přiblížíme k odhalení příčiny...
enviro
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned 20. červen 2010 13:13

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod arbmu » stř 23. červen 2010 11:08

No problem s tym zahlavim je spominany v changelogu (hoci ten preklad nie je dokonaly). A je tam aj docasne riesenie:
"If you try to turn QIP on the screen is the balance window. (As a temporary solution - Detach QIP from superbara win7)"

Cize ak mate vo win7 QIP pripnute na taskbare, odstrante ho odtial a restartujte QIP. Mne to aspon pomohlo.
arbmu
 

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod CistiC » stř 23. červen 2010 11:26

arbmu: funguje to, ja to tam cetl predtim taky a zkousel, ale nerestartoval jsem qip

diky
CistiC
 

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod vencisaa » stř 23. červen 2010 12:51

to arbmu:
Děkuju moc za upozornění (přiznávám netušil jsem také co se pod tím strojovým překladem skrývá a ono ejhle je to moc praktické řešení) a vlastně ti tedy i děkuji za návod jak z toho ven :-)

to CistiC
Díky za to že jsi napsal že ti to pomohlo a potvrdil jsi tak funkčnost toho řešení, díky čemuž jsem to mohl dát rovnou do hlavního příspěvku :-)

to enviro
A tobě děkuju za screeny té chyby :-)
-mě samotnýmu se tahle chyba nasimulovat nepodařila (jsem smolař ;-))

Jinak řešení přidáno do prvního příspěvku :-)
Spoiler: zobrazit
* If you try to turn QIP on the screen is the balance window. (As a temporary solution - Detach QIP from superbara win7)
Obrázek
řešení:
Jestliže po minimalizování QIPu 2010 (Build 3632) ve Windows 7 zůstvá na ploše kus panelu jako to můžete vidět na horním obrázku, tak dočasným řešením (dočasným se rozumí že tato chyba by měla být opravena v dalším buildu) je odpojit QIP (tj. ten hlavní panel s kontakty) od taskbaru (hlavního panelu) a pak restartovat (vypnout a zapnout) celý program.
vencisaa
Moderátor
 
Příspěvky: 265
Registrován: úte 26. únor 2008 9:20

Re: QIP 2010 (Build 3632)

Nový příspěvekod enviro » stř 23. červen 2010 14:40

Dobrá práce lidi, doma to hned otestuju :) v tom strojovým překladu changelogu jsem se taky dost ztrácel, ale lepší než nic...
vencisaa: za málo ;)
enviro
Nováček
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned 20. červen 2010 13:13

Předchozí

Zpět na Download

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron